25- "Yeni Bir Hayat"

355 67 163
                                    

Uzun bir bölüm ile karşınızdayım! İyi okumalar :)

Bölüm şarkısı: Adamlar- Yanmış İçinden
Simge Pınar- Yeni Bir Hayat

Bölüm uyarısı hep olduğu gibi yerinde.

Ayrıca bu bölümde bahsi geçen kitap ve Berge'nin hesabı Bergetezcan hesabı. Kitap kısa bir süre içinde yayınlanacak, takip ederseniz çok mutlu olurum. İyi okumalar.🌹

25-Yeni Bir Hayat

Yattığım yerden doğruldum, yarı açılmış yarı hala rüyalar aleminde olan gözlerim ile babama ne olduğunu sorarcasına baktım

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.


Yattığım yerden doğruldum, yarı açılmış yarı hala rüyalar aleminde olan gözlerim ile babama ne olduğunu sorarcasına baktım.

Yüzündeki  günlerden sonra gördüğüm gülümsemesi tek bir şeyi açıklıyordu:  Annem uyanmıştı.

Bana ısrarla cevap vermemesi, beni onun gibi gülümsetmek yerine daha fazla somurtma itiyordu. Tanrı aşkına! Neredeyse bir aydır Berge'yi göremiyordum, bana sürpriz yapabilecek ve gülümsetebilecek kişinin o olduğunu göz önüne alırsam  onu daha fazla özlememden başka hiçbir işe yaramıyordu bu.

Her şey onu hatırlatmaya adanmış gibiydi.

Odanın kapısından gelen ses ile başımı oraya çevirdim, o an Berge'nin  yanında olmasından başka hiçbir şey dileyemedim,  zaten dileyecek kimse yoktu; en azından benim için.

Mavi Göz elinde papatya buketi ile karşımda duruyordu. Babamın görmemesi için dualar ediyorum içimden,günler sonra gördüğüm gülümseme geçmişten gelen bir kan lekesi ile bozulsun istemiyordum.

Babamın gülümsemesine samimi olmadığına emin olduğum bir gülümseme ile karşılık verdim.

"Ben lavaboya gidiyorum, sen annemin yanına git. Benden çok seni görmek istiyordur..."

Babamın onu göremeyeceğine emin olduğum bir hızla onun kolundan tutup oradan uzaklaşmaya çalıştım ama buna engel olup koridorun ortasında durmamızı  sağladı. Konuşmaya başladı, başladı başlamasına  ama sesler bir anda  yok oldu.

Nefes alış verişlerim kulağımda çınlarken, etraf olduğundan çok daha sıcak gelmeye başlamıştı. Alnımdan süzülen ter damlaları burumdan hissettiğim sıcaklık ile birleştiğinde kolunu tutan elim kolunu  bıraktı ve diğerine destek olmak istercesine onun tutunduğu duvara tutundu. Zor da olsa kapanan gözlerim yeniden aralandı,  Mavi Gözler elindeki papatya buketini  yere düşürmüş; iki elini iki  yanağıma  koymuş,  benimle konuşuyordu.

Titreyen dudakları korktuğunun habercisiydi. Kararan gözlerim beni uykuya dalmak için zorlarken Berge geldi aklıma, şu an ne oluyordu bilmiyordum ama onun kokusu en son bir ay önce almışken şimdi ne olduğu belirsiz bir karanlığa teslim olmak istemiyordum.

Silüet /Tamamlandı./ #ilmelistanTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang