Ufak bir iç dökme.

804 164 109
                                    

Kimse bilmese de hayallerime veda ediyorum usulca. Kelimelerle oynadığım oyuna hep üçüncü kişiler dahil oluyor, neden anlamıyorlar konuşamadığımı, onlardan kaçtığımı?  Kim ister "Silüet" olmayı? Ben istemedim ama oldum. Bu zor;hele yargılanırken çok zor, yanan bir ateşe elimi uzatıyorum her kaleme dokunduğumda hissediyorum. Her kelime bana bir dakikalık umut verecek olurken "çok bilenler" sayesinde o umudu istemiyorum. Kendi halinde oyun oynayan bir çocuğu oyun alanından alırsanız bir süre ağlar; sonra oyun oynama isteği kalmaz, belki de kelimelerden ayrılan bir yazar -yazar adayı- sizin şu çok yargıladığınız insanlar gibi aranızdan sıyrılıp giderler? O zaman bu dünyada mutlu olursunuz umarım, yolda gördüğü en ufak bir çöpe bile yazı yazan  birinden aldığınız defter kalem size mutlu bir dünya vaad eder diye umuyorum.

Uzun süredir yargılanma durumları oldu. Niye yazıyorsun? Yaşın kaç? Sen mi bileceksin? Ben ufak bir açıklık getireyim bu konuya sizi rahatsız etmemek adına daha sonradan sileceğim bu bölümü.

Yazıyorum çünkü herkesin hayatı herkesinki kadar mükemmel değil. Bazı insanların gerçekten yardıma ihtiyacı var, lafım meclisten dışarı tek kelimede umut arayan insanlar tanıyorum ben.

"16 yaşında yazı mı yazıyorsun? Ne bileceksin canım, aşk hikayesidir kesin. Bad boy falan da vardır değil mi? Hadi hadi yine iyisin ben okurum bir iki yorum da yaparım."

Ben aşk hikayesi de yazarım, depresyon içeren satırlar da. Benim beynimde olup biten olayları hangi kurgu ile maskeleyip aktarabileceğimi benden iyi kimse bilemez. Tabii benden çok daha iyi yazanlar var, belki benim aşk hikayesi ile anlattığım bir düşünceyi o daha iyi bir yolla anlatabilir, saygı duyarım kesinlikle.

Benim yardımcı olduğum var mıdır bilemem, belki deli saçması geliyor size yazdıklarım. Ama bu düşünce beni yazmaktan koparmaz; aksine daha da sarılırım ben kalemime. Bir kişiye yardımcı olduğumu biliyorsam; bana bu yeter de artar bile. Beni 10 kişi yargılasın  bir kişiye yardımcı olmuş olayım. O bir kişi benim beni yargılayanları görmezden gelmem için çok güçlü bir neden. Elbette hatalarım olacak, ben buna bir şey demiyorum; bana özelden yazanlar da bilir kimseyi azarlayıp geri çevirmedim bu konuda da için çok rahat, herkese cevap vermeye çalıştım; kafasında soru işareti olanların sorularını gidermeye çalıştım, derdini anlatmak isteyeni de dinledim: hiç pişman değilim yine dinlemeye devam edeceğim.

Hepinize bana destek olduğu bile bu yazıyı okuduğu için teşekkür ederim.

Sakın ama sakın  kendini bilmez birkaç kişi için yaptığınız ya da yazdığınız şeyden vazgeçmeyin.

Yazı yazarken bana en büyük desteği veren en başta anneme, sonra ikinci ailem olan sizlere çok teşekkür ediyorum, beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. Multide bu kitabın şarkısı var, iyi akşamlar.❤

Şarkının da dediği gibi. 5...4...3...2...1...

Silüet /Tamamlandı./ #ilmelistanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin