14- "Kırlangıç"

608 125 182
                                    

Bölüme hoşgeldiniz, bölüm uyarısı biraz kısa oldu. Haftaya daha güzel olarak açıklayacağım sadece şuanlık o gücü bulamadım, bu yüzden özür dilerim:") sizi başımdan savıyorum gibi düşünülsün istemiyorum tekrar ve tekrar size söylüyorum siz benim ailemsiniz, sizi dinlemek için hep buradayım. Sizi çok çok çok seviyorum.♥

Bir sorununuz olursa her daim bana ulaşabilirsiniz. İletişim bilgileri sonda bulunuyor. Çok resmi oldu elfkmefpkefowk

Bölüm şarkısı: Canozan, Deniz Tekin- Baktın Olmuyo

14- "Kırlangıç"

Sorunları olan bir adamım, sorunlarımın çözümü olan kokuyu yanıma aldım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sorunları olan bir adamım, sorunlarımın çözümü olan kokuyu yanıma aldım. Kendim için yaptığım en büyük iyilik bu olsa gerek, senin için yaptığım en büyük iyiliklerden biri de bu.

Sen ise yeniden bana şans verdin, ben olsam vermezdim. Bana, benim gibi sorunlu bir adama vermezdim. Herkes benden koşar adım kaçarken, neden sen kaçmıyorsun? O kadar mı inanıyorsun gözlerimdeki çocuğa?

Bazen bu inancın beni güldürüyor, sonuçta hiç kimsenin inanmadığı bir adamım. Sen ise benim yerime herkesin yerine inanıyorsun. 

Her neyse, benim gibi karanlık meseleleri konuşmayalım şimdi. Benim güzel Silüet'im, kelimelerimin anlamı, şehrimin tüm ara sokaklarının varış noktası. Sana şiirler yazmak isterim bir gün, kelimelerim seninle anlam kazansın aynı anda zaman niteliğini kaybetsin. Bilirsin, konuşmak yerine seni yazmayı tercih ederim, seni yazarım; gözlerini, saçlarını, hayran olduğum ruhunu. Seni gezmeye çıkarım, karşıdan karşıya geçer gibi önce seni yazarım, sonra yine seni, yine seni. Seni yazarım ben Silüet, sen varsın benim için, başka kimse yok.

Bu sorunlu adamın dünyası, senin etrafında dönüyor. Hep söylediğim gibi, ben sorunlu bir adamım ve sorunlarımın çözümü saçlarının kokusu.

Bugün yaşadıkların kolay şeyler değildi, yetimhaneden kovulman, evsiz kalman. Yeniden o gecekonduya döndün ve Cihan Hocaya bunu söylemedin bile. Seni hala yetimhanede sanıyor, öğrendiğinde çok kızacak buna eminim. Gecekondunun sahibi ile kira konusunda anlaşma yaptığını da öğrendim, nasıl ödemeyi başaracaksın? Okulun, bacağın sana yeterince yük olurken, bir de çalışacak mısın?

Dalgın görünüyorsun, yan yana oturuyoruz. Edebiyat hocası sağ olsun, yine seni zor durumda bırakmaktan çekinmedi. Bu adam senden ne alıp veremiyor anlamış değilim, seni her savunmaya çalıştığımda benden de nefret ediyor. Halbuki bir öğretmen, sana zorluk çıkarmak yerine sana yardımcı olmalı. Hele de gözlerin yardım için bağırırken.

Silüet /Tamamlandı./ #ilmelistanWhere stories live. Discover now