-epiloog-

209 10 4
                                    

pov Jack
Ik heb het voor elkaar gekregen. Het is kerst en ik ben ontslagen. Niet van mijn werk, want ik moet eerst school nog afmaken, maar uit de kliniek. Zeker ben ik niet genezen, maar ik heb wel leren vechten. Ik heb gevochten. Ben aan het vechten. Vechten tegen die verdomde stem die me gek gemaakt heeft.

Ook ben ik bang voor de terugkomst. Ik weet dat ik niet naar pap en mam ga, dat Jim een nieuw thuis heeft, maar misschien is er wel heel erg veel veranderd. Daar kan ik nu toch niks meer aan veranderen aangezien het taxibusje van de kliniek me heeft afgezet bij een ontzettend groot huis waarvan ik betwijfel of dit wel het goede adres is. Ik loop naar de deur waar een groot bord 'WELKOM IN JE NIEUWE THUIS JACK!' hang, dus ik moet wel goed zitten hier. staan, want ik sta nog. Ik kan weer staan namelijk. De deur is iets open, dus ik loop naar binnen. Door de gang de kamer in en zodra ik ook maar één voet in de kamer heb gezet schrik ik me een hoedje. En dat terwijl ik niet eens een hoedje op heb. Al mijn vrienden zijn hier en ze omhelzen me allemaal tegelijk. Zodra ik tussen de mensen door kijk zie ik daar nog iemand staan. Iemand die ik wel eens op school heb gezien, maar naar mijn weten een docent was... of? wacht.. huh? 

De groepsknuffel is klaar en Jim heeft door dat ik geen idee heb wie die gast is die nog steeds in de kamer staat. "Omdat ik zie dat jullie je niet aan elkaar gaan voorstellen blijkbaar doe ik het wel weer..." begint Jim. "Jack, dit hier is Kim. Hij was stagiaire op onze scheel, maar is nu mijn vriend. Kim, dit is Jack, mijn tweelingbroer, maar dat had je vast al gezien. Je had je ogen namelijk niet in je achterzak."

Ik stond perplex toen ik kennis maakte met Kim, toen ik mijn ooms voor het eerst in het echt zag en ik na al die tijd mijn vrienden weer zag, ik nu woon in een huis wat totaal onbekend is, maar toch voelt alles ontzettend vertrouwd en had ik mijn geen betere 1e kerstdag kunnen wensen!

Dit is het perfecte moment voor een nieuw begin, dus het eind van al het oude.

Only One Person To Trust [Dutch 3/3]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu