-9-

233 10 7
                                    

Pov Jim
Wat ga ik Lieke vragen? Zou ze het überhaupt weten? Zou het wel te maken hebben met vanavond dat hij zich zo voelt? Al deze vragen spoken door mijn hoofd heen als ik door mijn contacten scroll naar de L. Van Lieke voor de duidelijkheid. Ze vragen spoken echt, want ik word er redelijk bang van.

Ik zie de naam Lieke staan. Even twijfel ik, maar klik erop en kies: bellen. Hij gaat over en over en over, maar dat is alles. Er wordt niet opgenomen. Dan had ik ook niet hoeven twijfelen, hoeven bellen, hoeven wachten. Er wordt toch niet opgenomen. Dan laten we dit wel weer achter wegen, ik kom er wel op een andere manier achter wat er met Jack is. Denk ik. Hoop ik. Ik weet het namelijk niet zeker. Je weet nooit iets zeker. Alleen als het een feit is. Dit heeft er weer niks mee te maken, ik dwaal weer af. Ook al sta ik nog steeds in mijn kamer.

Ik kan zo gauw maar niks bedenken, maar het gaat me lukken!

Pov Jack
Ik ben een klein beetje gekalmeerd. Een hee klein beetje dan, maar dat is begrijpelijk. Ik hoop dat jullie het begrijpen in ieder geval. Ik zit nu achter mijn bureau en open Google. Het is klaar met laden en begin wat in te typen. "Waarom ben je nooit perfect?", typ ik in. Gelijk komen er heel veel zoekresultaten. Zonder er veel naar te kijken klik ik op de bovenste link waar staat: 'tips to be perfect!' Deze titel staat me wel aan, dus misschien staan er nog goede tips bij.

Ik kom op een site genaamd: myproana.com. Ik heb geen idee wat het is, maar het kopje waar ik nu ben is: 'ten tips to become perfect.' Perfect is waar ik naar googelde, dus ik zal wel goed zitten. Ik heb een nieuwe stoel en die zit inderdaad wel goed. Oké, flauw weer dit, ik bedoelde het natuurlijk figuurlijk.

Ik begin met lezen van het artikel.
Dit zijn de tips om perfect te worden:
1. Ga voor de voor staan (het liefst met zo min mogelijk kleding) en zie dat je dik bent
2. Maak plannen om af te vallen en dus minder te eten
3. Tel calorieën zodat je niet te veel eet
4. Drink geel water, dat bevat geen calorieën (drink het zo koud mogelijk)
5. Sport veel dat je extra calorieën verbrand
6. Weeg jezelf elke dag
7. Ga nog een keer voor de spiegel staan en bekijk waar nog wel wat af kan
8. Ga op het forum om te praten en voor inspiratie
9. Eet zo vaak mogelijk alleen zodat je zelf kan bepalen wat je wel (vooral niet) eet
10. Weeg jezelf weer en ga weer voor de spiegel staan. Realiseer je dat je nog steeds ergens dik bent en dat je perfect wil zijn!

Wat een onzin, was het eerste wat er door mijn hoofd ging, maar na nog een keer lezen begon ik te twijfelen. Kan ik van buiten perfect worden? Zonder dat ik me realiseer dat et tip 1 was sta ik op, open mijn kastdeur en kijk in de spiegel. Ik heb weinig spieren, een buikje, een dik hoofd en blubber-benen. Zou ik gaan afvallen? Misschien houd ik me dan niet meer bezig met liefde en gaat dit over. Dan ben ik straks gewoon echt perfect. Misschien zijn dit inderdaad 10 goede tips.

Ik ga terug achter mijn computer. Ik ga nog even door de site heen. Ik zie foto's van mensen die zo dun zijn. Ze zouden vast deze tips hebben gevolgd, want dat staat erbij, dus dat is vrij logisch maarja. Ik zie ook lijsten met 'Good foods' en 'Fare foods' en trainingsschema's. Nu weet ik wat ik moet doen, want ik ben zelf zo geworden, dus ik ga er zelf ook wat aan doen! Ik kan dit gewoon, waarschijnlijk, maar we gaan er gewoon vanuit! To be perfect!

Ik sla deze pagina op onder mijn favorieten en sluit de computer af. Tijd om te slapen en morgen opnieuw te beginnen met allen. Een nieuwe manier van leven!

-
Ik moest gisteren overleven zonder WiFi, wat ik niet kan!
Maar hier is het stuk wat ik wilde posten!
Ja, hier escaleert het een beetje
Sorry als dit Triggerend is! Love yourself peepz!
En nog een tip: bezoek myproana.com niet

Only One Person To Trust [Dutch 3/3]Where stories live. Discover now