-16-

226 8 7
                                    

Pov Jack
Ik sta op van de rand van mijn bed. De zenuwen komen naar boven waardoor ik begin te ijsberen. Ik probeer mijn hoofd leeg te maken voor zover dat kan. En dat war er niet uit wil op een rijtje te krijgen. Maar dat lukt niet. Het zit net zo gehusseld als mijn hersenen er zelf uit zien.

Ik weet het niet meer. Wat moet ik met mezelf? Hoe ga ik dit vertellen? Nooit dus! Wat moet ik met Lieke? Die gaat me nooit meer willen zien! Mijn beste vriendin kwijt. Waarschijnlijk ben ik Mees dan ook kwijt. Ik ben Jim kwijt, want daar kan ik ook niet meer mee praten. Als ik vertel wat ik ben, ben ik pap en mam kwijt. Mijn onderdak kwijt. Raak ik mijn studie kwijt. Mijn hele wereld stort dan in. Gewoon alsof er een aardbeving is. Nee, das te zwak. Laten we zeggen, er valt gewoon een atoombom op me.

Nog steeds zenuwen. Ik kan niet stil staan. Gewoon niet. Ik kijk naar de wand. De spiegel. Ik zie mezelf. Totaal niet gespierd. Een buikje. Flubber benen. Als ik gewoon wat ga sporten. Wat doen. Dan raak ik zenuwen kwijt en kom ik meer in de healty life style!

Ik ruk de kast open. Sportkleding. Sportsokken. Sportschoenen. Ik trek alles uit de kast en trek het gelijk aan. Handdoek in de tas. Deo uit de badkamer in de tas. Ik denk, heb ik alles? Ik kan niet helder denken, dat zeg ik jullie even ter info, maar ik doe mijn best. Ja, mijn best doen. Dat kan ik!

Natuurlijk, ik moet een fles water mee! Nog snel naar de keuken. Ik vul een fles water, stop hem in de tas en ga de deur uit. Ik trek mijn fiets omhoog, want die lag nog steeds half in de bosjes. Oke, ik lieg. Het was drie kwart. Maar dat doet er nu niet toe dus laat maar.

Ik fiets naar de sportschool. Want met de auto naar de sportschool? Met de bus? Waarom zou je gaan sporten als je er rijdend heen gaat? Zal wel weer aan mij liggen... Dat zou zwaar zijn bedenk ik me nu. Dan ligt er gewoon een hele auto, bus of sportschool aan je. Waarom denk ik dit? Mijn hele hoofd zit al vol! Please cut it!

Pov Jim
In zit nog steeds. Beentjes omhoog en mijn ogen rood van het huilen. Mijn pupil en Iris zijn niet rood, maar dat hadden jullie vast door? Of los. Slechte grap sorry. Ik ben ook in een slechte mood. Ik ben een slecht persoon! WAAROM DOE IK MIJZELF, MAAR VOORAL ANDEREN DIT AAN?! Ik kan het niet zeggen, want dan zou ik weg moeten. Ik kan niet weg hier, want ik kan nergens anders heen. Als ik naar Bas zou gaan, zou Jack hem wel waarschuwen voor wat ik ben. Als Bas het weet, dan weet Kim het binnen de kortste keren ook!

Dit hele rampscenario speelt zich al af in mijn hoofd. Ik kan het tegenhouden als ik het zelf niet zeg en het maar laat, maar alsnog komt het hele 'wat als' gebeuren in mijn hoofd. Het zat er al, maar nu schrijf ik het hier even op. Welkom in mijn hoofd. Verschrikkelijke plek.

Bam! Bam! Bam! Bam! Bam! Bam! Ik hoor Jack met grote haast van de trap af rennen. Hij slaat met kastdeurtjes van de keuken. Even daarna hoor ik de voordeur dicht spaan en zijn fiets rammelen. Toen was ik weer alleen. Eindelijk. Eindelijk ben ik alleen. Kan ik zelf zakken in mijn eigen stront! Niet letterlijk dat is vies! Ik ben vies!

"Aaaaaaaaaaah!", schreeuw ik op mijn hardst.

Ik weet niet meer wat ik moe(t). Ja, de t tussen haakjes, want ik ben ook moe.

De hele rest van de middag lag ik in bed. Mezelf opgesloten in mijn eigen kamer. Te denken. Schreeuwen. Huilen. Dingen die een baby zijn dag mee vult dus. Denkt een baby trouwens? Hmm... stop! Irrelevant.

Maar ik schrik op uit mijn bed als de voordeur weer open gaat en ik iemand al roepend binnen hoor komen. Ik schrok zelf zo hard dat ik bijna uit mijn bed viel, maar ik sta nog. Het is pap, dat weet ik gewoon. Hij gaat boos worden als hij me zo ziet. Moet ik gewoon in mijn kamer blijven?

Dilemma?! Wat moet ik?! En waar is Jack als je hem nodig hebt! Nog een dilemma! Ik ga Jack kwijt raken zo. Maar als ik het zeg ook! Waarom is alles keuze uit slecht en slechter?!

-
WoW gekker shit
Ze zitten compleet in de shit
Sorry, ik wilde dit laastst trilogie deel een beetje heftig 2.0 maken, dus schrik niet als er dingen gaan gebeuren..

Only One Person To Trust [Dutch 3/3]Where stories live. Discover now