-15-

221 11 18
                                    

pov Jim
Ik huil. Ik ijsbeer door de kamer. Ik ben boos op mezelf. Waarom moet ik nou weer weg rennen? Omdat ik Kim tegen kwam. Nu kan ik nooit meer normaal naar school. Ten eerste, omdat ik hem tegen kwam, we allebei schrokken en ik de benen nam. Ten tweede, omdat ik godverdomme verliefd ben geworden op de stagiaire van mijn docent. Ten derde, wat nog wel het ergste is, dat ik een vieze flikker ben! Ik huil nog harder bij deze gedacht en zak in elkaar tegen de muur. Met mijn hoofd tussen mijn knieën zit ik te huilen. Ik huil nog harder dan een pasgeboren baby. Vast hebben jullie nog geen geboorte mee gemaakt, maar we kunnen allemaal wel bedenken dat een pasgeboren baby hard huilt.

Voor dat ik helemaal verdrink in mijn tranen gaat de deur open en kijk ik omhoog. Het voelt alsof ik mijn hoofd weer boven water heb. Ik zie Jack. Hij stapt zonder te vragen zo mijn kamer in. Ik snap dat hij dat doet want dat doen we normaal gesproken altijd bij elkaar, maar dat laten we even weg nu. We geven nu Jack de schuld. 

"ROT OP! IK WIL JE NIET ZIEN NU! GA MIJN KAMER UIT EN LAAT ME ALLEEN!", is wat ik naar Jack schreeuw. Waarschijnlijk zo hard dat de buren het kunnen horen, maar het boeit me niet. Ik wil alleen zijn. Ik wil dat hij weg gaat! Ik kan het hem toch niet zeggen, want hij zal me haten. Waarom is hij hier überhaupt naar toe gekomen? "Maar... Jim... alsjeblieft... Ik zie aan je dat er iets is. We vertelden alles aan elkaar, dat hadden we gezworen! Vertel het me! Alsjeblieft!" Aan de toon waarop hij spreekt merk ik dat hij het goed bedoeld, maar als ik het vertel kan ik nooit meer wat met hem delen. Hij gaat me haten. Pap en mam gaan me haten. Ik zal weg moeten. Ver weg, maar dat ik wat Jack nu gewoon moet doen. Hij staat namelijk nog steeds in mijn kamer. "ROT OP! HET IS NIET JOUW PROBLEEM! IK HEB JE NIKS TE VERTELLEN, WANT JE GAAT ME TOCH HATEN! GA GEWOON MIJN KAMER UIT EN VERGEET HET! NU!" Mijn geduld raakt aardig op. Waarom rot hij niet gewoon even op. Zo moeilijk is dat niet. Ik heb het jullie zelf laten zien. Weglopen en klaar is klara. 

Zonder dan nog maar een woord te zeggen loopt Jack weg. Ik zag namelijk dat hij wat wilde zeggen, maar de blik die ik hem schonk deed hem het zwijgen toe. Als blikken konden doden lag Jack nu namelijk heel diep onder de grond tussen zes plankjes. Mijn blik was namelijk alles behalve vriendelijk. Ach, dat verdiende hij. Hij was ook niet aardig, want wilde mijn kamer niet eens uit.

Hij sluit de deur achter zich en gelijk zet ik er een stapel dozen met boeken tegenaan, zodat de klink geblokkeerd is. Nu kan niemand de deur meer open doen. Niemand meer binnen komen. Waarom zouden ze willen? Ik ben toch een vieze flikker, een faggot, een homo, een mietje en weet ik veel wat allemaal nog meer.

Ik weet het gewoon niet meer. Wat kan ik doen? Wat moet ik?


Pov Jack
Er is duidelijk iets met hem. Zo doet hij nooit. Hij verteld me altijd alles. Waarom nu niet? Ik vertel hem ook altijd alles. We hebben geen geheimen voor elkaar.

Ik ga mijn kamer in en zit op het uiteinde van mijn bed. Ik zie mezelf weer in mijn grote wandspiegel. Met mijn lelijke hamsterwangen kijk ik mezelf aan. 

Oké, puntje van realisatie. Ik heb geheimen voor hem, maar dat is anders. Als ik hem vertel dat ik... dat ik... Ik kan het zelf moeilijk uitspreken. Dat ik op jongens val, dan wordt ik gelijk afgemaakt. Oké overdrijven is ook een vak, maar wel bijna. En als ik ga vertellen dat ik een nieuw dieet ben gestart gaan ze zeggen dat ik gek ben en al mijn maaltijden controleren, dus dat heeft ook geen zin. Dat soort dingen houd ik gewoon voor mezelf, maar dat is toch anders? Jim moet huilen en dat doet hij anders nooit. Hij zit ergens mee. Ik weet het zeker. Als hij vaker gaat huilen ga ik hem steunen, dan vertelt hij het vast. Hij kan toch alles bij me kwijt? 

Waarom loopt op dit moment gewoon alles in de soep? Geen idee, maar ik heb al een stapje gezet naar een goede ik, een nieuwe ik. Ik ga mijn motto waar maken. To Be Perfect.


-

sorry. late night.
oke, gekke drama allemaal hier.
im sorry boys, but youre lives are going to be fucked up...
dat hadden jullie vast al door he?

Only One Person To Trust [Dutch 3/3]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora