3. Mies

1.4K 25 0
                                    

Michelle Helsing
Ik word wakker door mijn mobiel die afgaat. 'Ja?' Slaperig neem ik op. 'Yo, kom je mee de stad in? Even koffietje pakken?' 'Ja, sure. Ik maak me even klaar. Geef me een kwartier.' 'Prima, tot zo.' Ik hang op en pak vlug wat schone kleding plus een handdoek om te douchen. Als ik eenmaal onder de douche sta, denk ik na over gisteravond. Ally kuste me. Mijn vingers gaan naar mijn lippen. Het voelde geweldig, maar het zal nooit meer gebeuren. Ze was dronken. Ik droog me af en kleed me aan. Ondanks mijn geweten kijk ik toch nog even de kamer van Ally in. Ze ligt vredig te slapen. Wat ziet ze er schattig uit zo. Ik wil haar wakker kussen, maar dat kan ik niet maken. Ze vindt mij niet leuk. Ze is straight. Mijn hart begint sneller te kloppen als haar mondhoeken omhoog gaan. Oké, ik vind haar leuk. Het is officieel. Zuchtend sluit ik de deur. Ik moet maar bij haar uit de buurt blijven om te zorgen dat de gevoelens afzwakken. Ik wandel het appartement uit naar Esmay. 'Hey, chick.' 'Hey,' zucht ik. 'Wat is er met jou?' Nou, ik ben lesbi en ik val op mijn kamergenootje, maar ze is hartstikke hetero. Nee, dat ga ik dus niet zeggen. 'Niks, gewoon een kater.' 'Oh. Kom, dan gaan we.'

'Was weer gezellig, girls.' Ik zwaai ze uit en loop mijn kamer binnen zonder na te denken. Een vreselijk knappe meid staat in de keuken, ofwel Ally. Ik kijk vlug de andere kant op als ik merk dat ik straks nog ga staren. 'Wat is er?' 'Uh, i-ik moet gaan.' Stotterde ik nou? Ik stotter nooit. Ugh! 'Hoezo?' 'Niks, gewoon.' Ik wil net de deur uitwandelen, als ik haar hand om mijn pols voel. Mijn hartslag schiet omhoog. Shit! 'Ik wilde nog vragen of je kan vertellen wat er gisteravond is gebeurd?' Nu is het pas echt shit! Meent ze dit? Ik kan haar dat niet vertellen. Ik duwde haar niet meteen van me af. Straks wordt ze nog boos. Ik kijk even naar haar hand waardoor mijn hart in mijn keel klopt, waarna ik haar in haar ogen kijk. Mijn hart gaat alleen maar harder en sneller kloppen. Ze zou hem nu toch wel moeten kunnen horen? Vlug trek ik me los voor ze nog iets kan zeggen. 'Ik, uh, ga.' Ik ren bijna de deur uit en naar het grasveld. Kon het nog vreemder, Mies? Nee, tuurlijk niet. Ga anders ook nog even gezellig stotteren in haar buurt, dan weet ze het meteen. Tering. Ik verberg mijn hoofd in mijn handen en ga een paar keer door mijn bruine haren. Ik ben echt dom bezig. Mies, je moet gewoon normaal gaan doen tegen haar want zij kan hier ook niks aandoen. Wel! Mij niet kussen als ze dronken is! Nou en. Stop je gevoelens gewoon weg! Oké.

We moeten weer naar school. Ik sta in de keuken mijn ontbijt te maken en Carter komt al snel bij me staan. Ik pak mijn kop koffie en neem er een slokje van. 'Ik ben nu al weer klaar met deze week, Car.' 'Same, Mies.' 'Goedemorgen,' bromt een ochtendstem achter me. Ik kijk haar aan en mijn hartslag schiet alweer omhoog. Oké, mijn gevoelens wegstoppen werkt dus niet. Ik pak mijn spullen en vlucht naar mijn kamer om daar te ontbijten.

That Damn Girl NLTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang