7. Mies

1.2K 19 0
                                    

Michelle Helsing
'Doei, Mies.' Er is iets met haar, maar ik weet niet wat. Ik probeer haar gerust te stellen door over haar haren te aaien, maar ik denk niet dat het werkt. Zou het zijn omdat ik naar het feest ga? Waarschijnlijk wilt ze me hier houden, maar dit ben ik nou eenmaal. Ze reageerde er zo goed op vanmiddag, maar het zal wel. Ze trekt terug uit de knuffel en haar blik staat verdrietig. Ik zwaai nog even en ga dan de kamer uit. Carter is al weg en ik ga met Esmay die kant op. Ik twijfel toch als ik voor Esmay's deur sta. Ik kan nu nog terug. Terug naar Ally. Samen met haar film kijken. Dat klinkt fijn. 'Hey, wat sta je hier nou?' Esmay heeft een fles cola in haar handen, maar ik geloof wel dat het extra sterke cola is. Weet je, fuck this. Ik pak de fles en neem meerdere slokken. 'Kom, we gaan.'

Ik parkeer de auto en at het laatste beetje van de fles. 'Let's go!' We gaan het huis binnen en de standaard feestgeur komt mijn neus binnen. 'Op naar de keuken.' Lachend pakken we wat te drinken. Uit automatisme scan ik de kamers naar knappe meiden. En ja hoor, er is weer iemand die knap is, wel meer eigenlijk. Maar niet zo knap als Ally. Nu die muziek zo in mijn oren dreunt, was ik toch liever bij haar gebleven. Maar nu ben ik al hier. Ik zal er toch het beste van moeten maken.

Lachend duw ik haar hand van mijn neus af. Haar gezicht komt dichterbij en ze is toch wel hot. Opeens zitten haar lippen op de mijne en ik ga er makkelijk in mee. We lopen langzaam naar de muur achter mij, maar ik struikel over iets en val op de grond. Ze lacht nog harder en helpt me omhoog. 'Tanis, ga je mee?' 'Ja, is goed. Sorry, ik moet gaan.' Ze geeft me nog een vlugge kus en verdwijnt. Wie was dat ook alweer?

Bezweet val ik op de bank neer bij Carter. 'Trouwens, Mies, wat doe jij elke keer met die nieuwe?' 'Geen idee, ze is wel vermakelijk of zo. Ze is zo onzeker. Het is lachwekkend.' Ik grinnik en ga op mijn rug liggen. 'Ze is wel soort van hot.' 'Ben je opeens gay?' lacht hij. 'Nee, tuurlijk niet. Kom eens hier met nog wat te drinken.' Ik pak het glas uit zijn handen en gooi het achterover.

Ik val tegen de deur aan. 'Blijf staan. Ik doe de deur van je appartement open en dan zoek je het maar uit, oké?' 'Prima, Ier.' Ze doet de deur open en ik val met veel geluid naar binnen. 'Sst. Ga naar je kamer.' Ik sta op, krijg de sleutels in mijn handen gedrukt en doe de deur op slot. Ik ga naar de kamerdeur aan de linkerkant en probeer de deur te openen, maar het lukt niet. Huh? Ik val uiteindelijk neer tegen de deur aan. Ik ben zo kapot moe.

That Damn Girl NLWhere stories live. Discover now