4. Ally

1.4K 25 0
                                    

Alison Janssen
'Gebeurt dat vaker?' 'Altijd. Ze gebruiken ook altijd ons huiswerk. Ze vinden ons nerds.' 'Ah, oké.' Ik loop mijn kamer binnen en merk dat er niemand is. 'Kom maar.' Ik trek Abel mee naar binnen aan zijn hand. Hij grijnst en geeft me een zetje richting de bank. Ik kus hem en hij verdiept het met een zoen. Zijn handen glijden onder mijn shirt en rusten op mijn zijdes. Hijgend trekt hij terug. Normaal doe ik dit nooit. Dan bouw ik eerst een band op. Maar ik moet Michelle gewoon even vergeten. Eigenlijk is het best asociaal dat ik hem gebruik, maar ik vergeet het als hij zijn lippen weer op de mijne drukt. Ik ga met mijn handen door zijn haar en pak de kraag van zijn shirt om die over zijn hoofd te trekken. Ik bekijk zijn lichaam kort en ga daarna weer verder met zoenen. Hij is wel gespierd, maar niet geweldig of zo. 'Yo, doe dat in je kamer of zo.' Abel grijnst en ik kijk recht in Michelle's groene ogen. Opeens voel ik me schuldig, maar dat druk ik weg en neem Abel mee naar mijn kamer. Het boeit haar toch niet. Ze vindt mij toch niet leuk. Ik draai de deur op slot en hij helpt me met mijn shirt. Waarna hij onze zoen vervolgt.

Ik gooi de deur achter Abel dicht en pak een glas water. 'Doe een shirt aan,' bromt een stem achter me. 'Bemoei je niet met mij, Michelle.' Ze zucht luid. 'Doe het nou maar. Anders heeft Carter straks nog interesse.' 'Oh, leuk.' Ze gromt kort. Wat is er met haar? Wat heeft zij opeens tegen mij? Of tegen Carter? 'Wat is er?' 'Niks.' Ik hoor wat jaloezie in haar stem. 'Ben je jaloers? Ben je bang dat ik Carter van je afpak?' 'Nee.' Ik draai me om naar haar en zij ziet er opeens heel onzeker uit. En zo voel ik me ook. 'Uh, ik ga maar eens naar mijn kamer.' 'Wacht.' 'Wat?' Ze kijkt me even aan en haar blik vliegt dan vlug naar het raam. 'Niks, laat maar.' Ik haal mijn schouders op en ga terug mijn kamer in. Het zal allemaal wel. Ze moet zich maar met zichzelf bemoeien.

'Yo, ga je mee stappen vanavond?' 'Is goed.' 'Top! Kom.' Abel pakt mijn hand en sleurt me mee het internaat af. 'Waar gaan we heen?' 'Een hele, vette, nieuwe club.' 'Als jij het zegt.'

Hij legt zijn handen op mijn heupen en schuurt tegen me aan. Ik heb al wel wat drankjes op, maar ik realiseer me wel wat ik aan het doen ben. Ik zie verderop een groepje staan met Michelle en Carter. Natuurlijk zijn die hier ook. Ik vang Michelle haar blik, draai me om en zoen Abel. Hij is wel al flink aangeschoten. Ineens voel ik een hand om mijn onderarm en ik word weggetrokken bij hem. 'What the fack!' Michelle sleept me mee naar een afgelegen plek. 'Je zoent niet met hem.' 'Waarom niet?' 'Omdat hij een nerd is! Hij is je niet waardig!' 'Oh, echt?' Ze zoekt steun bij de muur. Ze is dronken. 'Ja! Godver Abel Housman zoent jou niet! Het is een nerd, een klootzak.' 'En, Michelle, vertel mij eens waarom jij nou zo jaloers bent op hem?' 'Nee. Je zoent niet met hem, punt uit!' Ze wilt weglopen, maar ik trek haar terug. Haar ogen staan wild en een plukje haar hangt ervoor. Ik veeg hem voorzichtig achter haar oor. Onze gezichten zijn zo dichtbij. Ik kan het niet laten en druk een kus op haar lippen. Ze gaat erin mee en zoent me. Dit voelt zo geweldig!

That Damn Girl NLWhere stories live. Discover now