34. Pallon arvoitus

1.9K 64 129
                                    

Seuraavana aamuna Lily tuli suihkusta ja alkoi pukeutua mieli mustana. Hänen oli tarkoitus mennä aamiaiselle bikinit päällä - ajatus, joka ei kiehtonut häntä mitenkään erityisemmin. Hän olisi kironnut Redin, ellei mies olisi ollut yksi hänen professoreistaan. Professoriksi Redillä tosin oli melko omituiset huvitukset, ottaen huomioon vielä sen tosiasian, että hän oli varattu.

"Minä tapan sen kävelevän hämäräperäisyyden vielä jonakin päivänä", Lily mutisi vihaisesti vetäessään vihreiden bikinien yläosaa ylleen.

Arianna asteli juuri silloin huoneeseen ja virnisti.

"Näyttää siltä, että Jamesille tulee hauska aamu", Arianna kommentoi.

"Pää kiinni", Lily sähähti. "Sinä saat auttaa minua Redin kuristamisessa!"

Arianna levitteli käsiään. "Ei voi mitään, minä en halua, että jotakin niin hyvännäköistä menee hukkaan."

"Petturi." Lily loi Ariannaan murhaavan katseen ja kääntyi sitten katsomaan itseään peilistä. "Minä oikeasti tapan Redin vielä."

"Hei, ainakin sinulla on varaa mennä bikineissä julkiselle paikalle", Arianna lohdutti.

Lily ei jaksanut riidellä. "Voinkohan minä laittaa tähän huivin päälle?"

Arianna virnisti. "Riippuu huivista", hän sanoi ja alkoi penkoa Lilyn vaatekasaa. Hetken kuluttua hän viskasi Lilylle ohuen, bikinien värisen huivin ja Lily kietoi sen synkkänä vyötärölleen hameeksi.

"No niin, minä menen nyt aamupalalle", hän ilmoitti. "Ja sinä saat luvan tulla perässäni ja kirota jokaisen, joka kommentoi jotakin, koska tässä asussa ei ole taskuja, joihin piilottaa taikasauva."

Arianna kohautti olkapäitään ja seurasi Lilyä ulos makuusalista. Lily käveli portaat alas pää pystyssä ja kirosi kaiken aikaa mielessään Rediä. Hän mietti, pahastuisiko Jazz, jos hän aiheuttaisi Redille jotakin pientä kiusaa, kuten ennenaikaisen lapsettomuuden. Hän huokaisi mielessään kävellessään käytäviä pitkin. Oppilaat jäivät tuijottamaan häntä ja hän komensi Ariannaa kiroamaan korpinkynnen, joka uskaltautui vislaamaan hänen peräänsä. Hän kuunteli, kuinka kyseinen vislailija kaatui tömähtäen lattialle hänen takanaan.

"Tämähän alkaa mennä hyvin", Lily mutisi itsekseen.

"Joo, kunnes päästään Suureen Saliin asti", Arianna virnisti.

Lily pyöritti silmiään ja käveli niin nopeasti kuin mahdollista viimeiset portaat alakertaan. Sitten hän harppoi Suureen Saliin Arianna kannoillaan ja yritti olla välittämättä vihellyksistä ja huudoista, joita häneen kohdistui. Hän istui normaalille paikalleen Jamesin viereen. James nojautui hänen puoleensa ja suuteli häntä huulille. Sitten James veti päätään hieman taaksepäin niin, että heidän kasvonsa melkein koskettivat toisiaan. James virnisti.

"Sinun pitäisi pukeutua tuolla tavalla useammin."

"Sinun pitäisi lakata käyttämästä Siriuksen iskurepliikkejä", Lily sanoi kuivasti.

James suuteli häntä vielä nopeasti, sitten Siriuksen kakominen keskeytti heidät ja James siirtyi sen sijaan paahtoleipäänsä.

"Minun täytyy kyllä yhtyä Jamesin mielipiteeseen", Sirius sanoi mietteliäästi. "Sinä näytät hyvältä bikinit päällä."

"Ja sinä näyttäisit varmaan hyvältä hautaustoimistossa." Lily mulkaisi häntä. "Sitä paitsi, minä luulin, että sinä yrität iskeä Ariannaa etkä minua."

Sirius vilkaisi Ariannaa, joka käänsi kiireesti katseensa pois. "Minä yritän koko ajan, mutta koska se ei toimi, voisin iskeä sinut siinä sivussa."

PakkaskukkiaМесто, где живут истории. Откройте их для себя