21. Vakoilua ja riitoja

2.3K 83 89
                                    

Arianna vetäytyi kauemmas Siriuksesta ja jäi tuijottamaan Siriusta silmiin. Hän yritti keksiä jotakin järkevää sanottavaa, mutta ainoa sana, minkä hän sai ulos suustaan, oli:

"Miksi?"

Sirius katsoi häntä kuin ei olisi kunnolla ymmärtänyt kysymystä. Pojan toinen käsi oli edelleen hänen vyötäröllään eikä Arianna saanut karistettua sitä pois, vaikka hänen järkensä kehottikin tekemään niin. Hänellä ei ollut varaa olla missään tekemissä Sirius Blackin kanssa enää toista kertaa. Hän oli itse sanonut Siriukselle, ettei tekisi sitä enää. Hän oli vain järkyttynyt hyökkäyksestä, Arianna vakuutti itselleen. Hän oli järkyttynyt ja siksi hän ei suostunut tottelemaan järkensä ääntä.

"Miksi mitä?" Sirius kysyi hitaasti.

Arianna huokaisi. "Miksi sinä suutelit minua?"

"Koska halusin", Sirius sanoi yksinkertaisesti, aivan kuin se olisi ollut selitys kaikkeen.

Arianna pyöritti silmiään.

"Sinä et taida olla vielä oppinut, ettei tyttöjä voi mennä suutelemaan vain koska haluaa tehdä niin", hän tokaisi hieman kylmästi, vihaisena itselleen siitä, että oli antanut Siriuksen suudella itseään. Että oli vastannut suudelmaan. Hänen ei kuulunut tehdä niin.

"Ihan kuin sinä olisit erityisemmin vastustellut", Sirius hymähti.

"Onko sinun pakko olla noin omahyväinen?" Arianna kivahti ja astui askeleen kauemmas Siriuksesta. Poika tuijotti häntä ymmällään.

"Ria, onko kaikki okei?"

"On, miten niin?"

"No, ensin suutelet minua ja sitten alat raivota minulle - "

"Minä en raivoa sinulle!" Arianna ärähti.

"Mitä tuo sitten on?"

"Ei kuulu sinulle", Arianna tokaisi ja kääntyi kannoillaan lähteäkseen kohti linnaa. Hän ei aikonut enää puhua Sirius Blackille. Hänellä ei ollut enää varaa puhua Sirius Blackille, ellei hän aikonut joutua samaan tilanteeseen kuin viime kerralla. Eikä hänellä suoraan sanottuna ollut varaa masentua jälleen - Cinnamon oli jo masentunut ja jonkun piti olla järkevä -

"Bell, odota vähän", Sirius sanoi tuskastuneena ja tarttui hänen käsivarteensa. "Sinä käyttäydyt kuin Evans!"

Arianna tuhahti. "No sinua on aika hankala sekoittaa Jamesiin!"

"Mikä sinun ongelmasi on?"

"Mikä sinun ongelmasi on?" Arianna huusi turhautuneena.

Sirius päästi yllättyneenä irti hänen käsivarrestaan.

"Minun ongelmani?" hän toisti.

Arianna huokaisi. "Niin. Sinun ongelmasi. Mikä sinua oikein vaivaa?"

"Miten niin?"

"Ensin suutelet minua, sitten päätät, että et halua olla minun kanssani. Sitten suutelet minua uudestaan. Eli mikä sinun ongelmasi on?" Arianna risti käsivartensa rinnalleen.

Sirius huokaisi syvään. "Kuule, minä sanoin jo. Minä suutelin sinua, koska halusin tehdä niin. En ajatellut asiaa sen pidemmälle."

"Mutta minä en halua sinua enää sekoittamaan päätäni!" Arianna sanoi vihaisesti. "Et voi vain suudella tyttöjä omaksi huviksesi, yritä jo painaa se kalloosi! Jos sinä haluat olla tekemisissä minun kanssani, tee se kunnolla selväksi!"

"Minä luulin tehneeni sen jo tarpeeksi selväksi!" Sirius ampui takaisin.

Arianna naurahti kylmästi. "Niin tietenkin! No, anteeksi vain, mutta minä en ole kiinnostunut nuoleskelemaan sinua niin kauan kuin sinä vain leikit kaikkien kanssa!"

PakkaskukkiaWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu