#43

717 18 11
                                    

P.o.v Julie

"Babygirl, wordt wakker," hoor ik zachtjes iemand in mijn oor fluisteren. Ik huiver zachtjes en open mijn ogen. Ik kijk recht in de mooiste ogen die ik ooit van mijn leven heb gezien. "Hey babyboy." Shawn lacht bij het horen van die bijnaam. "Ga je mee vandaag? Ik heb een interview, en de show met Q&A en meet and greet." Ik knik vrolijk. "Mooi, dat dacht ik al. Ze willen jou ook interviewen." "Wat nou als ik nee had gezegd?" "Had je niet." Ik zucht diep. "Soms ben je echt irritant." Shawn haalt zijn wenkbrauw op. "Ik? Irritant? Meid hoe kóm je erbij," zegt hij overdreven. Ik lach en geef hem een stomp. "Klaar nu, hup aankleden."

"Dan is hier onze speciale gast, of moet ik zeggen gastén, Shawn Mendes en Julie Black!" Roept de interviewer. Gelukkig is het een radio interview. "Dus, Shawn, hoe gaat het met je tour?" Vraagt de man geïnteresseerd. "Heel goed, zeker met Julie erbij, ze steunt me echt," antwoordt Shawn terwijl hij glimlachend naar mij kijkt. "Hoe is het voor jou Julie? Mis je Nederland niet?" Vraagt hij dan aan mij. "Ik mis mijn ouders natuurlijk wel, maar mijn beste vriendin is ook mee en ik ben met Shawn, dus het gaat," vertel ik met een glimlach. "Ja, Alice Green is het niet? De vriendin van Nash Grier?" Ik knik. "Wel grappig, Green en Black," lacht de man. Shawn en ik lachen ook. "Zo heb ik er nooit over nagedacht," lach ik. "Shawn, we hebben uit betrouwbare bronnen gehoord dat je terug naar Europa gaat na je tour? Kan je ons daar iets over vertellen?" Shawn glimlacht. Ik weet dat hij niks gaat zeggen over de clip. "Natuurlijk ga ik daar heen, mijn vriendin woont daar," glimlacht hij. "Natuurlijk Julie, in Nederland woon je toch?" "Jup, dat kleine kikkerlandje," lach ik. Zo praten we nog even door met de interviewer en daarna gaan we nog op de foto voor de instagrampagina van de radiozender.

"Alice, luister nou. Ik wil geen ruzie, kom alsjeblieft die kamer uit." Zeg ik tegen de deur van Alices hotelkamer. Nash is met Shawn en de andere jongens naar het concertgebouw, en ik probeer het goed te maken met Alice. De deur gaat eindelijk open en Alice doet open, ze ziet er niet uit. Haar ogen zijn rood van het huilen, haar haar zit door de war en ze draagt een joggingsbroek met een hoodie erboven. "Wat is er gebeurd?" Vraag ik verbaasd en trek haar in een knuffel. "I-ik je h-had gelijk," snikt ze. "Hey, het is goed," sus ik en wrijf over haar rug. "Dat is het niet, ik heb met Ferry gezoend." Ze trilt en huilt nu helemaal. Ik trek haar de kamer in en sluit de deur achter ons. We gaan op het bed zitten. "Vertel wat er precies is gebeurd," zeg ik streng, maar bemoedigend. "Nou, ik kreeg een beetje ruzie met Nash, want hij zei hetzelfde als jou. Toen ging Nash boos naar Cam en de Jacks toe en ik ging naar Ferry, want hij was de enige die niet boos was. Hij troostte me een beetje en toen zei hij opeens dat hij nog van me hield, toen zoende hij me. En ik hield hem niet tegen." Ze barst weer in tranen uit. "Weet Nash het al?" Ze schudt haar hoofd. "Je moet het hem wel vertellen," zeg ik. Ze schudt wild haar hoofd. "Nee! Dan vergeeft hij het me nooit." "Heb je er spijt van?" Nu knikt ze wild ja. "Dan moet hij het begrijpen, hij zoende jou en niet andersom. En ik weet dat hij niet zonder je kan," zeg ik wijs. "Denk je echt?" Ze tilt haar hoofd op en kijkt me verdrietig aan. "Tuurlijk schat, en onthou: ik ben er altijd voor je," zeg ik en trek haar in een knuffel. "Dankje, je bent de beste vriendin ooit! En ik ben er ook altijd voor jou."

"Shawnie!" Het is al laat, maar ik heb op hem gewacht. "Hoe ging je show?" Vraag ik terwijl ik in zijn armen spring. "Goed, er zijn hier echt veel fans!" Hij glundert helemaal. "Maar ik moet je iets vertellen," begin ik. Zijn gezicht gaat bezorgd staan en hij zet me neer op het bed. "Wat is er babygirl?" Hij komt naast me zitten en ik vertel het verhaal wat Alice mij vanmiddag heeft verteld. "O babygirl, kom hier." Hij neemt me in een knuffel. "Wat moeten we nu doen?" Hij schudt zijn hoofd. "Weet ik niet baby, ze moeten het zelf oplossen. We kunnen ons er het beste zo min mogelijk mee bemoeien." Ik knik. "Maar ik wil niet dat hun relatie kapotgaat." "Ik ook niet, ze waren schattig samen. En ik heb Nash nog nooit zo blij gezien." Shawn legt zijn kin op mijn hoofd en staart voor zich uit. "Wanneer gaat ze het vertellen?" "Morgen," antwoord ik. "Dan zorgen we er voor dat we klaar voor ze staan, oke?" "Oke." "En nu gaan we slapen," grijnst Shawn en begint me te kietelen. Ik slaak een zacht gilletje en probeer onder zijn handen uit te komen. "Wat is het magische toverwoord?" Vraagt Shawn lachend. "Shawnissuperhotendeleukstejongenooit," zeg ik snel. Hij trekt een wenkbrauw op. "Wat?" "Shawn is super hot en de leukste jongen ooit," herhaal ik langzamer. "Kijk, dát wilde ik horen," grijnst hij en stopt met kietelen. Zijn gezicht komt dichterbij en ik hijg nog zachtjes na van de MM (Mendes Marteling). Ik zie een lichte twinkeling in zijn ogen voor hij zijn lippen op die van mij drukt. Langzaam dwaalt hij af naar mijn kaak en laat een spoor van kusjes achter in mijn nek. Op een bepaald plekje,waar ik kippenvel krijg, begint hij zachtjes te zuigen. Na een tijdje laat hij los en drukt hij er een kusje op. "Nu ziet iedereen dat je van mij bent, babygirl." Hij drukt weer zijn lippen tegen de mijne aan en ik kus hem vurig terug.

A/N
Besef even dat dit het een-na-laatste hoofdstuk 😕 daarna komt ook nog een epiloog!

Sara I see you👀👀

Geüpload: 2 april 2019
Geschreven: februari 2019
Woorden: 1032

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu