#38

761 20 2
                                    

P.o.v Julie

"Goeiemorgen Juul!" Hoor ik een meisje schreeuwen. Langzaam open ik mijn ogen en draai me om. Ik kijk recht in Shawns telefoon. Aaliyah glimlacht naar me. "Sorry, maar ik móest je gewoon even wakker maken," lacht ze. Ik kijk achter de telefoon langs in de twinkelende ogen van Shawn. Hij lacht ook. Ik kruip naar hem toe en hij draait zijn telefoon terug naar zijn eigen hoofd. Ik ga met mijn hoofd op zijn borst liggen en met Shawn en Aaliyah op de achtergrond val ik weer in slaap.

Later wordt ik weer wakker gemaakt, door Shawn dit keer. "Ik vind het heerlijk om hier met jou te liggen, maar ik heb nog dingen te doen vandaag. Dus zullen we gaan ontbijten?" Vraagt hij erbij. Ik knik en ga snel even klaarmaken en douchen.

"Wat gaan we doen vandaag?" Vraag ik nieuwsgierig. "Ik heb een interview, maar vanavond ben ik vrij," antwoordt hij. "Dus, wil je vanavond met me mee uit eten?" Vervolgt hij. Ik knik vrolijk. "Ja, en moet ik nog iets speciaals aan doen?" Vraag ik. "Een mooie jurk is goed," knipoogt hij. "Komt goed."

Ik heb Shawn al sinds dat hij naar het interview ging niet meer gezien, alleen een appje gekregen met de tekst:

Hoteltuin, 6u. X

En aangezien het nu vijf uur is, is het opzich wel slim om me klaar te gaan maken. Ik zoek een mooie jurk uit die ik gisteren met Alice heb gekocht. Ik ben net bezig met mijn haar te krullen, als Alice binnen komt stormen. Ze stopt als ze mij ziet. "Waarom heb je dat jurkje aan? En waarom krul je je haar?" Haar gezicht verandert opeens van verbaasd naar heel blij. "OMYGOD Juul heb je een date?!" Ze springt rond. Ik knik voorzichtig en pak een nieuw plukje haar. "Met die ene jongen?" Ik knik weer en richt me op de spiegel. Ondertussen lach ik Alice uit die staat te gillen en springen.  "Moet ik je helpen met je haar?" Ik knik, alweer, en ze neemt de krultang van me over.

Precies om zes uur loop ik het paadje af naar de grote hoteltuin. In het midden, bij de fontein, staat een bankje waar ik op ga zitten. "Waar gaat deze knappe dame heen?" Hoor ik opeens in mijn oor gefluisterd. Ik ga staan en draai me om. Shawn drukt een kusje op mijn wang. "Dat kan ik beter aan jou vragen," lach ik. "Ben ik een dame?" Vraagt Shawn beledigd. Ik lach. Hij pakt mijn hand. "Kom je?" Ik knik en hij trekt me zachtjes mee.

We lopen door de straatjes van Los Angeles. "Shawn, waar gaan we heen?" Vraag ik nieuwsgierig. Shawn glimlacht geheimzinnig. "Dat is een verrassing." Ik rol met mijn ogen en loop door. Na vijf minuutjes lopen staan we stil voor een best wel groot gebouw. Shawn opent de deur en we gaan naar binnen. Het blijkt een restaurant te zijn, wat best logisch is als we zouden gaan eten. "Heeft u gereserveerd?" Vraagt een serveerster van ongeveer onze leeftijd. Shawn knikt. "Op de naam van Raul." Ik kijk Shawn raar aan maar hij negeert mijn blik. "Komt u maar mee." We volgen de bediende naar de lift. 1, 2, 3, 4, 5, 6. Bij de zesde verdieping stopt de lift en we volgen de serveerster weer. We zijn op het dakterras aangekomen. Overal hangen lichtjes of staan kaarsen. "Hier is jullie plekje," wijst het meisje naar een tafel. Het is een tafeltje aan de rand, dus we kunnen mooi naar het uitzicht kijken. Shawn knikt als bedankje naar de serveerster en helpt mij zitten. "Gentlemen," glimlach ik. Ik krijg een glimlachje terug. "Dit is echt heel mooi Shawn," zeg ik zodra hij ook zit. "Ik ben blij dat je het leuk vindt," glimlacht hij. "Dus, Raul hea?" Vraag ik dan met een opgetrokken wenkbrauw. Hij knikt. "Omdat ik anders bang was dat de pers kwam," legt hij uit. Ik knik. "Slim." Er komt iemand vragen wat we te drinken willen en vlak daarna komt iemand anders het brengen.

Na het eten lopen we naar de andere helft van het dak, waar een soort bomenparkje is. We gaan aan de reling staan en genieten van het mooie uitzicht van de met lichtjes versierde stad Los Angeles. "Julie, ik heb een liedje voor je geschreven," zegt Shawn opeens. Ik trek mijn blik los van de autootjes en kijk recht in die prachtige ogen waar ik zo verliefd op ben. "Maar ik ben zo'n sukkel dat ik mijn gitaar vergeten ben, dus kan ik het morgen pas voor je spelen. Ik glimlach. "Shawnie, dat maakt toch helemaal niks uit," stel ik hem gerust. Hij zucht opgelucht. "Juul?" "Ja Shawn." "Ik hou van je." Met die woorden drukt hij zijn zachte lippen op de mijne. Ik voel me nu het gelukkigste meisje op de wereld, met de jongen waar ik het meeste van hou, midden in een wereldstad, op een dak van een restaurant.

A/N
Gisteren had ik dus zo muziek en toen ging ik met xnova_lr liedjes van Shawn op de piano spelen en IMB ging heel goed!! TYB ook wel😂

En vandaag hadden we vwo-dag fz en Nova en ik waren weer slim heur😂😂 debat en wiskunde gebeuren gewonnen huppakeeee

Dit was mn mooie verhaal weer joejoe

Geüpload: 28 maart 2019
Geschreven: februari 2019
Woorden: 899

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu