#25

786 21 2
                                    

P.o.v Julie

Ik word wakker in mijn bed met Shawn naast me. Hier ben ik niet in slaap gevallen. Shawn heeft me vast hierheen getild. Ik pak Shawns telefoon. Half 8 's avonds. Ik voel mijn maag rommelen. Zacht maak ik Shawn wakker. "Zullen we gaan eten?" Vraag ik aan hem, aangezien we nog moeten avond eten. Hij knikt en we lopen naar de keuken. Ik haal een salade uit de koelkast en we eten die op. "Kijk nou hoe schattig," fluistert Shawn tegen mij met een blik op de woonkamer. Ik kijk om. Nash en Alice liggen knuffelend te slapen. Ik loop er voorzichtig heen en maak een foto.

@/xjulieblack_
Ik ship Nace #couplegoals
*foto van Nash en Alice*

Shawn ziet mijn tweet en lacht zachtjes. "Je hoeft ze niet meer te shippen, ze zijn al een stel," zegt hij en slaat zijn armen van achter om me heen. Ik leun tegen hem aan terwijl ik naar Nace kijk. "Ik doe het lekker toch," zeg ik eigenwijs. "Zullen wij ook weer gaan slapen?" Vraag ik terwijl ik omhoog naar Shawn kijk. "Is goed, kom mee," zegt Shawn terwijl hij me optilt. "Shawhan laat lo os," zeg ik terwijl ik me probeer los te wringen. "Oke," zeg hij en laat me vallen. Gelukkig wel op mijn bed. Ik kleed me snel om in de badkamer en dan ga ik in mijn bedje liggen, en al snel val ik weer in slaap met mijn hoofd op Shawns borst.

*piep piep piep piep*
Zuchtend druk ik de wekker uit. Vandaag vliegen we naar Toronto! Ik maak snel Shawn wakker en ga daarna douchen. Als ik mijn kleding aanheb en mijn haren heb gefohnt is het half 10. Terwijl Shawn gaat douchen, maak ik het ontbijt. Ondertussen zijn Alice en Nash ook wakker geworden, dus maak ik ook ontbijt voor hun. "Dankje Juul," zegt Alice met een slaaphoofd als ik de yoghurt voor haar neerzet. Ik geef Nash ook en Shawn is klaar met douchen, dus geef ik hem ook eten. We eten het snel op en Shawn laadt de auto alvast in met mijn koffers. Die van hem stonden er al in, al dat hij uitcheckte bij het hotel. Ik pak mijn jas en trek mijn schoenen aan. "Doei huisje," zeg ik nog terwijl ik om me heen kijk. Ik geef Alice een hele dikke knuffel. "Ik ga je missen Lice," zeg ik zacht. "Ik jou ook Juul." Ik geef Nash nog een knuffel maar hem zie ik natuurlijk gewoon op tour. Alice neemt ook afscheid van Shawn en dan gaan we naar de auto. Op naar Schiphol.

We komen net op tijd aan. De vlucht vertrekt om half 1, en het is nu ongeveer half 11. Shawn gaat op de foto met fans en ik ga starbucks voor ons halen. Als ik terugkom is Shawn nog met zijn fans aan het praten. Ik kijk van een afstandje toe en glimlach. Hij is zo lief voor zijn fans. Ik wacht even en loop er dan roch maar naar toe. Ik geef Shawn zijn koffie en hij slaat lachend een arm om me heen. "Dit is Julie," glimlacht Shawn naar de paar fans die om hem heen staan. Ik glimlach naar ze. "Is dat je vriendin?" Vraagt een fan. "Nee, maar wel mijn beste vriendin," glimlacht Shawn en hij drukt een kus op mijn haar. De fans maken geluidjes van awhhh enzo. Ik sla mijn armen om zijn middel heen. "We moeten gaan Shawn, al willen we nog op tijd komen." Hij neemt een slokje van zijn koffie en knikt. Hij zegt gedag tegen de fans en we lopen naar de gate.

Na een lange vlucht zijn we eindelijk geland in Toronto. Het is hier meteen ook een stuk warmer. Hier staan minder fans dan in Amsterdam, maar Shawn gaat ook met deze allemaal op de foto. Daarna zoeken we zijn auto, die al 2 maanden hier staat, en rijden we naar een hotel vlakbij het vliegveld. Uitgeput van de reis val ik meteen in slaap.

A/N
Ik ben echt heel blij want ik ben er zojuist achter gekomen dat de film van After wél in Nederland komt!! Ik ben helemaal obsessed door die boeken zoals ik al eerder zei, en 12 april komt de film uit! En dus 18 april ook in NL!! Nu ben ik echt heeeeel blijjjjj🎉

Geüpload: 12 maart 2019
Geschreven: januari 2019
Woorden: 738

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu