#32

734 17 0
                                    

Po.v Julie

Ik word wakker in Shawns armen. Vanavond is zijn eerste optreden van de Amerika tour, en de jongens hebben vanmiddag een meet and greet. Ik glimlach als ik aan de meet and greet van mij en Shawn terugdenk. Zijn prachtige mooie ogen waar ik echt in verdrink, en zijn schattige lach. "Goeiemorgen beautiful," hoor ik Shawns ochtendstem naast me. Ik krijg kleine kriebeltjes in mijn buik. "Goeiemorgen Shawnie," zeg ik vrolijk. Dan komt Cameron de kamer inrennen, stopt heel even en kijkt mij grijnzend aan, en begint dan zijn verhaal. "Shawn, volgens Andrew kunnen we de meet and greets van ons en jouw shows zo koppelen dat wij soms een tussenstukje bij jou kunnen doen en dat jij soms bij ons komt," zegt hij vrolijk. Shawn krijgt een glimlach op zijn gezicht. "Dat is inderdaad heel goed nieuws," glimlacht hij. Cameron kijkt mij weer grijnzend aan en opeens snap ik hem. Shawn en ik liggen wel heel close. Snel stap ik uit bed en loop naar de badkamer, om me om te kleden.

"Succes jongens!" Roep ik naar Cash en de Jacks. Ze zwaaien en stappen dan het busje in. Ik draai me om naar Shawn. "Duss, hoe laat moet je er zijn?" Vraag ik. Shawn kijkt op van zijn telefoon. "Ongeveer 2 uur, ik moet soundchecken, Q&A, dan de show zelf en dan nog Meet and Greet." Ik knik. Het is nu half 2. "Dan ga ik me klaarmaken," grijns ik en loop de lobby uit de lift in, op naar mijn hotelkamer.

Shawns Q&A begint zo. Ik gluur eventjes het zaaltje in waar al ongeveer 40 fans staan. "Shawn, hoeveel fans heb jij wel niet," lach ik. Hij lacht terug. "Veel, en ze zijn echt geweldig." Dan word ik opeens heel random gebeld. Alice💋 staat er op mijn beeldscherm. Ik draai mijn telefoon en knikt, als teken dat ik op moet nemen. "Shawn je moet op," zegt Andrew wanneer hij komt aanlopen. Shawn knikt en ik wens hem succes, en daarna neem ik mijn telefoon op. "Hey mop," zeg ik door de telefoon. "Heyhey Juul! Hoe gaat ie?" Ik vertel het verhaal vanaf het vliegtuig tot nu. "En hoe gaat het in NL?" Vraag ik daarna. "Wel goed, maar ik mis Nash echt heel erg. En jou natuurlijk," lacht ze. We praten nog even snel maar dan moet Alice gaan. Ik loop weer terug naar het zaaltje, en ga vanaf backstage toekijken. Shawn is gezellig aan het kletsen met zijn fans. Ik vind het zo mooi om te zien. Dan hoor ik mijn naam en ik luister meteen. "Wie is Julie?" Vraagt een fan. Shawn glimlacht. "Mijn aller- allerbeste vriendin," zegt hij trots en iets in mij knapt. Stiekem, diep van binnen wil ik zijn vriendin zijn. Shawn ziet me en glimlacht. Hij wenkt dat ik erbij moet komen zitten. Ik loop naar hem toe en ga naast hem zitten op het kleine bankje. De fans beginnen een beetje te joelen. "Dit is Julie," glimlacht Shawn. Ik lach naar de hoeveelheid meiden die nu voor me staan. Shawn slaat een arm om me heen. "Heeft er iemand nog een vraag voor ons?" Zo beantwoorden we nog wat vragen en dan is de Q&A afgelopen. Het is bijna tijd voor de show. "Ben je er klaar voor?" Vraag ik. Hij knikt nerveus. Ik geef hem een flesje water en hij drinkt er een paar slokken uit. "Shawn, 1 minuut." Mike, Dave, Zubin en Eddy gaan het podium op en beginnen met spelen. "10 seconden." Shawn loopt het trappetje op en de eerste tonen van There's nothing holdin' me back beginnen de zaal te vullen. (A/N ik gooi alle liedjes van alle albums door elkaar, het kan dus zijn dat ik later in dit boek bv zeg dat hij never be alone uitbrengt ofz.)

"Shawn je was geweldig,"zeg ik trots. Hij kijkt me glimlachend aan. We lopen naar zijn kleedkamer en hij trekt een schoon shirt aan en doet deo op. "Tijd voor de meet and greet,"glimlacht hij. Ik knik. "Ga je mee? Of blijf je hier?" "Ik blijf wel hier, dan ga ik even mijn ouders bellen," zeg ik. Hij knikt. "Dan zie ik je over een uurtje weer." Met die woorden verlaat hij de kamer en ik bel mijn ouders. Na even lekker gekletst te hebben bel ik Cam. "Heyy gurlll," zegt hij overdreven. Ik lach. "Heyy Cammieee." "Ben je nog bij het concert?" "Ja, Shawn heeft nu zijn meet and greet." Ik praat ook nog even met Cam. I know dat ik hem vanavond gewoon nog zie, maar ik wilde gewoon even lekker praten. Net als Cam heeft opgehangen komt Shawn weer binnenlopen met een glimlach op zijn gezicht. "Ik hou van mijn fans," glimlacht hij. Ik glimlach. Ik vind het zo schattig hoe hij met ze omgaat. "Zullen we naar het hotel gaan?" Haalt Shawn me uit mijn gedachten. Ik knik. Nu voel ik pas hoe moe ik ben. Samen lopen we naar de auto die klaarstaat en we worden naar het hotel gebracht. Cees en Pete lopen met ons mee en houden de fans tegen die bij de ingang van het hotel staan. "I love you!" Roept een fan. Shawn hoort het. "I love you too," glimlacht hij. Ze gilt nog harder en we lopen door.

In de hotelkamer spring ik meteen onder de douche en Shawn gaat bij de Jacks douchen. Als ik de badkamer weer uitkom ligt Shawn al op bed. Ik kruip naast hem. "Welterusten Shawn." "Welterusten beautiful."

A/N
Dubbele update!! Bc het is lente en jaaa
Ik ben superblij want ik heb gwn een 6.2 voor Duits en die toets ging mokertjeslecht sooo
Koetbij!

Geüpload: 21 maart 2019
Geschreven: februari 2019
Woorden: 962

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu