#5

1K 25 5
                                    

p.o.v Julie

  Wanneer ik thuis ligt Alice op de bank naar rtl late night te kijken. Ik ga naast haar zitten en kijk mee. ''Dat is toch altijd s'avonds?'' vraag ik verbaasd. Alice zucht overdreven. ''Jezus Julie welk niveau heb jij gedaan op school? Ik kijk terug dat zie je toch,"' zegt ze nep geïrriteerd. ''Waarom?'' Alice gooit een kussen tegen mijn hoofd. ''Dat zie je toch, dat is Shawn.'' ''oh'' ''oh? Niks te oh! Dat betekent dus dat hij in Nederland is! Je bent wel traag van begrip he,'' zucht ze. Ik lach. ''Sorry,'' grinnik ik. Als rtl late night af is gaat Alice koken en ik ga een rondje door het park met het hondje van Alices ouders. Als hun weggaan, passen wij altijd op. Tijdens het eten vertel ik het verhaal van de jongen. ''Waarom vroeg je zijn nummer dan niet, sukkel. Dan ben je eindelijk niet meer single,'' Zegt Alice terwijl ze een hap neemt. ''Jij bent ook single hoor,'' lach ik. ''Welnee, ik heb Puck,'' zegt ze en pakt het hondje van haar ouders op. Ik lach als Puck Alice haar wang likt. ''Ze is er mee eens, zie ik,'' lach ik.  

Na het eten heb ik afgeruimd en nu zit ik voor mijn macbook om een shirt te gaan bestellen. Uiteindelijk heb ik een shirt en een sweater gevonden en omdat ik niet kan kiezen en ze niet zo duur zijn doe ik ze allebei. 

Dit is de sweater

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Dit is de sweater

En dit het t-shirt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

En dit het t-shirt


A/N

Vraag me niet wat er met dit hoofstuk is gebeurt😕 ik gooi er meteen nog 2 op als troost! 💋

Geüpload: 14 februari 2019
Geschreven: februari 2018
Woorden: 284 (heel sad)

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu