#31

759 18 5
                                    

P.o.v Julie

"Hier Juul," zegt Shawn en ik krijg mijn koffer in mijn handen. "Dankje." We lopen het vliegveld binnen. Als eerst vliegen we naar New York. We nemen afscheid van Karen, Manny en Aaliyah. Shawn slaat een arm om me heen en kijkt me glimlachend aan. "Heb je er zin in?" "Ja," glimlach ik. "Dat is mooi."

Ik zit in het vliegtuig naast Shawn en aan de andere kant van Shawn zit Cam. Voor ons zitten de Jacks en Nash. Achter ons zitten twee bewakers, Pete en Cees en Andrew, Shawns manager. De rest van de crew zijn al bezig in de zaal.

Rustig kijk ik uit het raam. Shawn legt zijn hand op mijn bovenbeen en ik lach naar hem. "Ik ben nog nooit in Amerika geweest," zeg ik. Het was altijd al een droom van me, maar het is nooit uitgekomen, tot nu. Shawn lacht zachtjes. "Je gaat het geweldig vinden." Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en Cameron kijkt me grinnikend aan. Ik geef hem een dodelijke blik en val langzaam in slaap.

"Juul, we gaan landen," hoor ik zachtjes in mijn oor. Van Toronto naar New York is ook niet zo ver vliegen, dus waren we er heel snel. Ik rek me uit en klik dan mijn gordel vast. New York, here we come!

Ondertussen zitten we in een busje op weg naar het hotel. Ik kijk mijn ogen uit en Shawn lacht daarom. Ik kijk hem boos aan. "Kijk meneertje populair, ik ben nog nooit in New York geweest," zeg ik nep boos. Daardoor lacht Shawn alleen maar harder. "We zijn er!" Roept de chauffeur vrolijk. Ik kijk uit het raampje en zie een heel luxe hotel. Snel doe ik de autodeur open en Shawn stapt achter me aan de auto uit. De chauffeur overhandigt me mijn koffers en die van de andere jongens ook. We volgen Cameron naar de receptie. "Shawn Mendes, Old Magcon Boys," zegt hij zakelijk. De vrouw achter de balie knikt en geeft hem pasjes voor de hotelkamers. 4 kamers, de crewleden hebben allemaal al een kamer want die waren hier al. Dus Cash gaan samen, de Jacks en ik en Shawn.

"Wow, deze kamer is echt groot!" Roep ik als ik de deur open doe. Shawn grinnikt. Ik laat me op een van de twee tweelersoonsbedden vallen. "Hier kan ik wel aan wennen," zucht ik tevreden. "Dat is mooi, want we blijven nog wel een tijdje heen en weer hupsen van hotel naar hotel," lacht Shawn. Ik lach ook. Dan wordt er op onze deur geklopt. Shawn doet open. "Zeg tortelduifjes, zullen we een spel spelen?" Ik geef Cam een dodelijke blik en kijk dan naar Shawn. Hij kijkt me vragend aan en ik knik dan maar. "Geen truth or dare," zeg ik streng. "Dan doen we dare or truth," lacht Cameron. Ik rol met mijn ogen en loop met de jongens mee naar de kamer van Cam en Nash.

"Truth or dare Johnson," lacht Nash. We zijn nu al een tijdje aan het spelen. "Truth, ik heb al genoeg dares gedaan," lacht hij. "Vind je iemand leuk?" Vraagt Nash. Hij schudt zijn hoofd. "Nehh, ik wil me nu focussen op mijn carrière," zegt hij. Dan richt Jack zich tot mij. "Truth or dare Julie," zegt hij grijnzend. O god, wat is hij van plan. Ik probeer in zijn ogen te lezen wat hij wilt dat ik kies. "Truth," zucht ik dan maar. Zijn grijns wordt breder. "Vind jíj iemand leuk?" Ik slik even, niet wetend wat ik moet zeggen. Eerlijk, ik weet niet of ik iets voor Shawn voel. Ik denk het wel. "Nee," zeg ik toch maar, uit zelf bescherming. Cameron kijkt me fronsend aan. "Juul, kan ik je even spreken?" Ik knik en we lopen naar de gang.

"Ik zag dat je loog," begint hij. "Ik weet zelf niet eens of ik hem leuk vind." Ik haal mijn schouders op. Cam lacht. "Ik zie hoe jullie naar elkaar kijken, echt wel dat je hem leuk vind. Voel je niks, wanneer hij je aanraakt? Wanneer hij je aankijkt? Wanneer hij lacht? Wanneer hij zingt?" Ik zucht. "Jawel, maar-" "dat, Julie, dát noemen we verliefdheid." Shit. Hij heeft gelijk. Ik ben verliefd. Verliefd op mijn beste vriend. Verliefd op Shawn fucking Mendes.

A/N
Hallooooo
Ik ben dus nu dit boek aan het voorlezen aan mn zusje(10), want eerst las ik een Engels boek voor (s goed voor mn uitspraak 😉) maar dat snapte ze niet helemaal en dan moest ik het de hele tijd vertalen. Dus toen wilde ze dat ik een NL boek ging voorlezen, en toen kwam ik op het geweldige idee om deze te doen😂 ze weet alleen niet dat ik het heb geschreven, maar ze vind het helemaal geweldig!😂😂 
Koetbijjjj!!

Geüpload: 21 maart 2019
Geschreven: februari 2019
Woorden: 811



Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu