#23

848 21 0
                                    

P.o.v Julie

Ik word wakker in Shawns armen. Een geluksmomentje gaat door me heen. Hier wil ik nooit meer weg. Shit. Zo mag ik niet denken, hij is mijn beste vriend. Ik zucht. Langzaam pak ik mijn telefoon van het nachtkastje, zodat ik Shawn niet wakker maak. Ik open instagram. Overal zie ik foto's van mij en Shawn, dat ik op zijn rug zit. Nu is de roddel helemaal doorgeslagen. Iedereen denkt dat we iets hebben. Ik kijk op twitter en daar is precies hetzelfde. Ik tweet dat er niks aan de hand is en dat we gewoon bestfriendgoals hebben. Dan leg ik mijn telefoon weg en draai me weer terug om naar Shawn. Hij is zo vredig als hij slaapt. Ik bekijk zijn zachte, lichtroze lippen, zijn schattige neus, zijn litteken op zijn wang, zijn mooie, donkere wenkbrauwen, en zijn scherpe kaaklijn. Ik voel de drang om door zijn haar te woelen, maar dan wordt hij wakker, dus dat doe ik maar niet. Ik strijk er wel zachtjes doorheen en veeg een plukje uit zijn gezicht. Dan gaan zijn prachtige, bruine ogen, waar ik in kan verdrinken en verdwalen, open. Hij lacht zachtjes. "Goeiemorgen, beautiful," zegt hij met een sexy ochtendstem. Stop. Met. Zo. Denken. Hij is mijn beste vriend! En de bijnaam is weer terug. Ik rol met mijn ogen. "Goeiemorgen Shawnie." Mijn ochtendstem klinkt echt verkrekt. "Beviel het uitzicht je?" Vraagt Shawn zacht grinnikend. Ik word een beetje rood. Daardooe begint Shawn harder te lachen. Dan wordt er op de deur geklopt. "Binnen!" Roept Shawn. Waarschijnlijk is het Cameron, en hij heeft een pasje dus kan hij binnenkomen. En inderdaad, de deur gaat open en Cam staat in de kamer. Hij kijkt ons even raar aan en dan bedenk ik me dat we wel heel close liggen. Gelijk ga ik een stukje verder van Shawn af liggen. "Gaan jullie mee? We gaan bij Nash en Alice kijken, we willen weten hoe schattig ze erbij liggen." Ik spring meteen uit bed. Natuurlijk wil ik dat zien. Ook Shawn staat op. De Jacks staan al te wachten bij de deur van Nash en Camerons hotelkamer. Zachtjes dket Cameron de deur open, en we gaan met zijn allen om het bed heen staan. Alice ligt met haar hoofd op Nash zijn borst, en hij heeft zijn armen om ahar hwen geslagen. Johnson maakt een paar foto's, en dan gaan we snel weer de kamer uit voor ze wakker worden. Cameron gaat naast me lopen. "Zo lagen jullie er ook bij," fluistert hij zachtjes, doelend op mij en Shawn. Ik geef hem een stomp op zijn arm. "Houd je mond," sis ik. Hij gooit zijn handen in de lucht en loopt snel door. Ik grinnik.

Weer in Shawns kamer aangekomen, kleed ik me om tot fatsoenlijke kleren. Wat bestaat uit ene hoodie van Shawn en een joggingsbroek die veel te groot is. Aangezien we toch niet zo veel bijzonders gaan doen vandaag, kan ik dit makkelijk aan.

Shawn is even naar de lobby om wat dingen te bespreken met Andrew en ik lig op het grote bed een film te kijken met Cameron. "Julie?" Vraagt hij opeens. Ik wend mijn blik af van de flim en kijk hem aan. "Je vindt Shawn leuk he?" Ik wil het gaan ontkennen, maar dan denk ik even na. Vind ik Shawn leuk? "Ik weet het niet," zucht ik. "Nou, volgens mij is het wel duidelijk Juul, je bent stapelverliefd." Ik geef hem een moordende blik en kijk weer verder naar de film. Vandaag is de laatste dag in dit hotel. Morgen gaan Shawn en ik naar Texel, naar mijn ouders. Daar blijven we slapen en die dag erna gaan we terug naar Amsterdam, waar we in mijn appartement slapen. Die dag erna vliegen we naar Toronto. Daar blijven we 5 dagen en dan begint de tour door Amerika.

Shawn komt de kamer weer binnenlopen. "En? Hoe ging je bespreking?" Vraag ik. "Goed! Heel goed zelfs! Nash, de Jacks en Cam gaan ook mee!" Ik kijk hem glimlachend aan. "Dat is goed nieuws!" Cameron zet de film uit en luistert ook naar Shawn. "Ze gaan op een soort meet and greet tour, en alle managers van ons hebben het zo boor elkaar gekregen dat we tegelijk op de plaatsen zijn!" Ik glimlach. Dit gaat zo leuk worden. We praten nog even vrolijk door over hoe het gaat worden als Alice komt binnenhuppelen. "JUUL! Ik heb een date met Nash!" Shawn en Cam kijken haar raar aan aangezien ze Nederlands praat. Ik gil blij. "Dat is geweldig! We moeten je kleding uitzoeken!" Alice kijkt heel blij. "Ze heeft vanavond een date met Nash," leg ik de jongens snel uit. Ze lachen om Alice. Ik sta op en loop naar Nash zijn kamer. "Nash, als je haar iets aandoet, ben je er geweest," zeg ik dreigend. Hij knikt. "Dat zou ik nooit doen Juul, ik hou van haar," zegt hij serieus. Dat is snel. Ze kennen elkaar net 2 dagen. Naja. Ik loop weer terug naar Shawns kamer en laat me bovenop hem vallen. Hij kreunt. "Ga van me af, olifant." "Zwijn," zeg ik terug. Hij zucht en duwt me van hem af. Dat is voor hem niet zo moeilijk, want hij sport en heeft veel meer spieren dan mij. Cameron lacht ons uit. "Had je wat, Dallas?" Zeg ik dreigend. Cameron vlucht snel de kamer uit. "Hehe, rust. En nu ga ik douchen," zeg ik en loop naar de badkamer. Ik laat de warme stralen over mijn lichaam glijden. Na de douche droog ik me af en trek nu wel echt fatoenlijke kleren aan. Die had ik gisteren meegenomen. Alice is weer naar ons huis, ze wilde zich alleen klaarmaken. Nadat ik uit de badkamer kom gaat Shawn douchen. Ik scroll door instagram, wanneer Shawn, met alleen een handdoek om zich heen, binnenkomt. Ik kijk op. Shawn heeft zeker geen verkeerd lichaam. Sterker nog, hij heeft een goede sixpack. Shawn lacht naar me. "Is het uitzicht mooi?" Ik kijk snel weg en lach. "Moet je maar niet naar de sportschool gaan," lach ik. Hij grinnikt en pakt wat kleding, waarmee hij weer terug de badkamer in vertrekt.

A/N
Ik word echt chagrijnig van sommige mensen😒 net was het vet grappig en alles en nu ben ik er helemaal klaar mee zeikmensen😑 najaaa hier weer een leuk(?) Hoofdstukje voor jullieee❤ o en volg even sterrenkindxx !! Byee xx

Geüpload: 10 maart 2019
Geschreven: januari 2019
Woorden: 1082

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu