#16

827 25 9
                                    

P.o.v Julie

"Ik ben thuis!" Roep ik en doe de deur achter me dicht. Shawn heeft me afgezet. Aangezien het stil blijft, neem ik aan dat Alice weg is. Wat zal ik nu weer gaan doen. Over 2 uurtjes moet ik werken, dus ik kan nu nog iets anders gaan doen. Uiteindelijk pak ik mijn camera en ga gewoon wat foto's maken in het parkje voor op instagram. Shawn heeft wel eens over me getweet dus ik heb nu best veel volgers. Na een hele fotoshoot zet ik er eentje op instagram.

@xjulieblack_

@xjulieblack_

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

5.368 likes
@xjulieblack_ I like pink💗
Alle 632 reacties bekijken
@shawnmendes 😍😍
@xa.liceG I like you💗
@elin_dijkstra babee🌹

Ik kijk op de klok en zie dat ik nu wel echt naar mijn werk moet. Dus kleed ik me om en vertrek naar mijn werk.

Na het werk

"Alice! Ik ben er weer!" Roep ik en hang mijn jas aan de kapstok. Ik hoor Alice iets terugroepen dus blijkbaar is ze thuis. "Zullen we een film kijken?" Vraagt Alice als ze de woonkamer in komt lopen. Ik knik. Ik ben best moe, dus ik heb wel zin om lekker op de bank te hangen. Alice pakt de afstandsbediening en klikt de film 'Expelled' aan. Ik grinnik, terugdenkend aan het gesprek tussen Shawn en mij over Cameron.

Ik maak een snap zodra Cameron in beeld komt en zet er de tekst 'Even naar de knapste jongen in de wereld kijken😋' bij en stuur hem naar Shawn. Ik krijg snel een lelijke selfie van Shawn terug met de tekst: 'Tsssss ik kom je halen hoor😈🔫' ik lach en stuur: 'kom dan' terug.

10 minuten later gaat de bel en Alice doet open. Ik hoor haar met iemand praten maar ik vind de film leuk dus daar kijk ik naar in plaats van de gast. Opeens springt Shawn bovenop me. "Ik zei toch dat ik je kwam halen," grijnst hij duivels. O o. Ik ren weg en verstop me in de keuken. Shawn vindt me natuurlijk en we hebben een mini gevecht. Alice staat ons ondertussen uit te lachen. Als Shawn me uiteindelijk over zijn schouder gooit, geef ik me gewonnen. "Zullen we de film verder kijken?" Probeer ik onschuldig. Shawn lacht en gooit me op de bank. Hij komt er naast zitten. We kijken de film verder af en Alice bestelt eten.

Als de bel gaat, rent Alice er heen. Het zal waarschijnlijk wel het eten zijn. Ze komt terug met eem plastic tas. Jup, het is eten. Ze haalt er 6 wraps uit en we beginnen met eten. Daarna gaat Shawn weer naar huis.

Aangezien ik mij verveel, download ik twitter. Gewoon voor de leuk. Ik maak een account aan en volg Shawn. Hij volgt me meteen terug.

@/ShawnMendes
Follow my best friend! Love her💗 @/xjulieblack_

@/xjulieblack_
I love you to bestfriend @/ShawnMendes💙

Meteen krijg ik er heel veel volgers bij. Opeens zie ik overal de hashtag #Shawlie. Ik lach. Wat hebben de fans nu weer bedacht. Ik negeer het maar en ga lekker slapen. Morgen heb ik een belangrijke dag.

A/N

Hoofstuk 16 joee
K ging t net even lezen en dit hoofdstuk is slecht niet normaal 😂

Nog 9 dagen tot Shawn en ik heb mijn natuurkunde docent gedwongen dat hij de toets niet op 8 maart doet dus nu is de toets op 15 maart😂😂 #badass

Geüpload: 27 februari 2019
Geschreven: januari 2019
Woorden: 581

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu