#37

706 20 1
                                    

P.o.v Julie

Ik word wakker omdat iemand allemaal kusjes in mijn gezicht geeft. Langzaam open ik mijn ogen. "Hey Shawnie," glimlach ik. "Hey beautiful," grijnst hij. Ik geef hem een kusje totdat we de deur horen. Snel schuif ik wat van Shawn af. "Goeiemorgen tortelduifjes, hoe was het gisteren?" Vraagt Cam met wiebelende wenkbrauwen. "Gezellig!" Zeg ik. Ik kijk Shawn kort aan. "Ik heb een superleuke jongen ontmoet op het strand," glimlach ik. Cams gezicht gaat anders staan. "Hu, maar jullie twee dan?" "Welke ons twee?" Vraagt Shawn. Cam rolt met zijn ogen. "Dus, jullie zijn nog steeds beste vrienden?" Shawn slaat zijn arm om me heen en knikt. "Allerbeste vrienden," glimlach ik. Cameron loopt weer weg en zodra de deur dicht is voel ik weer twee lippen op die van mij. Zachtjes ga ik erin mee. Als we terugtrekken kijk ik Shawn lachend aan. "Dus, jij hebt een leuke jongen ontmoet hea?" Vraagt Shawn grijnzend. "Een hele leuke jongen, de leukste van allemaal," glimlach ik en geef hem een kusje. "Dat komt goed uit, ik heb ook het leukste meisje gevonden," glimlacht Shawn.

Na het ontbijt beneden in het restaurant gaan Alice en ik de stad in. Die jongens zijn de hele dag bezig met hun shows. Ze gaan het vandaag weer allemaal samen doen. "Kijk daar!" Roept Alice opeens blij. Ze wijst naar een leuk winkeltje, met een schattig jurkje in de etalage. We lopen het winkeltje binnen en ondertussen vertel ik het hele verhaal wat ik vanochtend ook tegen Cam heb gezegd. Alice kijkt me geschokt aan. "Maar ik dacht dat jij en Shawn,-" ze stopt in haar eigen zin. "Laat maar, wat voor jongen is het?" Zo hoort een beste vriendin te zijn. Altijd blij voor je zijn. Ookal heb ik nu tegen haar gelogen. Ze vindt het vast niet erg als ze erachter komt. "Hij heeft bruin haar en bruine ogen, is heel gespierd en groter dan mij," vertel ik glimlachend. "Precies zoals Shawn dus," glimlact Alice als ik uitgepraat ben. "Nou, ehm, eigenlijk, ja," geef ik dan toe en bijt op mijn lip. "Hij lijkt er wel op." Alice glimlacht. "Ik wist het wel," zegt ze met samengeknepen oogjes. Ik denk dat ze iets vermoedt. Maar ik negeer het en verander snel het onderwerp door een leuk jurkje aan te wijzen.

"Pfff, ik ben voorlopig klaar met shoppen," zucht ik en laat me op mijn bed vallen.  "Waarom slapen jij en Shawn eigenlijk in hetzelfde bed?" Vraagt Alice dan opeens. Ik schrik. "Ehh, omdat we dat toch al deden in Nederland want daar had hij maar één bed, en het maakte mij niks uit. En nu omdat het gezelliger is en dat andere bed niet lekker ligt," vertel ik. De helft is waar. Ze knikt achterdochtig en dan horen we de deur. De jongens zijn er ook weer hoor. "Juul, mag ik je even spreken? Onder vier ogen," vraagt Shawn meteen aan mij.

Alle andere jongens en Alice kijken mij grijnzend aan. Ik knik en we lopen met zijn tweeën de gang op. "1 verdieping naar beneden," fluistert hij zachtjes. Ik knik en we stappen de lift in. Zodra we een verdieping lager zijn drukt Shawn me zachtjes tegen de muur aan en zoent me zachtjes. Natuurlijk zoen ik hem terug. "Waar zouden ze heen zijn?" Hoor ik dan vanaf het trappenhuis. Dat is Alice haar stem. Snel laten Shawn en ik elkaar los. "Weet ik niet, maar we gaan ze vinden. Ik vertrouw ze niet helemaal." Nash. Shawn kijkt me ondeugend aan en pakt mijn hand. Zachtjes beginnen we te rennen, door de gangen van het hotel. Gelukkig ligt hier overal tapijt, dus onze voetstappen worden gedoofd.

"Hierheen," fluistert Shawn zachtjes en trekt me mee een deur door. We zijn nu in een andere gang. "Julie! Shawn!" Horen we dan Jack Johnson roepen. Ik kijk Shawn verschrikt aan en hij trekt me mee een andere deur door. We zitten nu in een klein kamertje met allemaal schoonmaakmiddelen. Ik hoor voetstappen dichterbij komen en ze blijven voor de deur stilstaan. "Niet zo hard roepen idioot, dat horen ze en dan rennen ze weg," horen we Gilinksy zachtjes zeggen. "Sorry," zegt Johnson. Ik lach zachtjes in mezelf. Gilinksy had helemaal gelijk, als Johnson niet had geroepen hadden ze ons al te pakken. Ze voetstappen gaan weg en ik wil zachtjes de deur openen. Shawn trekt me terug. "Eerst dit," zegt hij en hij drukt zijn lippen tegen die van mij. Ik ga erin mee. Zachtjes trekt hij terug. "Nu kunnen we," glimlacht hij. We lopen de gang weer op en al snel komen we bij een trap. Ik gluur door de traptreden de gang een verdieping onder ons in en zie daar Alice en Nash staan. Zoenend. Ik grinnik. "We kunnen beter naar boven gaan, anders krijgen we live porno," grinnik ik. Shawn lacht zachtjes en voorzichtig lopen we de trap op naar een verdieping hoger, en nog een hoger. Voorzichtig kijk ik om het hoekje de gang in en zie net Cameron aan de andere kant van de gang de hoek om gaan. "Kom Shawn, snel," zeg ik zacht en trek hem mee.

We sluipen achter Cameron aan en als hij de bocht om gaat rennen wij de andere kant op. Gelukt. We komen aan bij een klein trappetje en Shawn knikt naar mij, als teken dat ik erop moet gaan. Ik klim omhoog en Shawn komt achter me aan. Boven aangekomen open ik de deur en opeens staan we buiten. Op het dak van het hotel. Shawn sluit de deur achter zich en we gaan op de grond zitten. "Dit uitzicht is echt geweldig," zucht ik. "Jij bent geweldig," zegt Shawn daarop. "Lekker cheesy Shawn," lach ik. "Wat?! Het is toch zo," lacht Shawn ook. Ik schuif dichter naar hem toe en geef hem een kusje op zijn neus. "Jij bent geweldiger," zeg ik zacht. "En jij het geweldigst," fluistert Shawn en ik druk mijn lippen op die van hem. Als we terugtrekken kijkt Shawn me glimlachend aan. "Ik weet dat dit totaal niet romantisch is, want we zitten hier op een dak van een hotel midden in Los Angeles, maar ik heb een vraag voor je. Lieve Juul, wil je mijn vriendin zijn?" Shawn praat een beetje snel en verlegen. "Nee, sorry," zeg ik dan met een pokerface. "Hu maar- o, oke," zegt Shawn teleurgesteld en hij kijkt naar de grond. Ik pak Shawns kin vast. "Grapje, kipnugget, natuurlijk wil ik dat." Ik geef hem een kusje op zijn neus. "Echt? Serieus? Omygawd Juul ik hou van je, ik bedoel-" "ik hou ook van jou Shawn, more than pizza," zeg ik en druk zachtjes mijn lippen tegen die van hem. Hij glimlacht tegen mijn lippen aan. "I love you more than muffins," glimlachy hij als we terugtrekken. "Nu voel ik me speciaal," lach ik sarcastisch. Shawn lacht vrolijk mee. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij slaat zijn arm om me heen. We kijken naar de zon, zie al langzaam onder gaat.

Opeens vliegt de deur achter ons open. "Gevonden, en wat zijn jullie hier aan het doen?" Cameron staat voor onze neus. "Gewoon, praten," zeg ik en haal onverschillig mijn schouders op. Cameron kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. "Praten? Je denkt dat ik dat geloof? Ik ben toch geen banaan zeker," zegt hij grinnikend om zijn grap en Shawn en ik lachen mee. Na nog een tijdje op het dak gezeten te hebben krijg ik het koud. Shawn merkt het. "Heb je het koud? Hier," zegr hij en geeft me zijn vest. Dankbaar neem ik hem aan. Cameron kijkt ons grijnzend aan. Na nog een tijdje op het dak gezeten te hebben gaan we terug naar de rest, om te gaan eten.

A/N
Ik denk dat dit wel mijn favoriete hoofdstuk is want ik heb hier echt zo hard om gelachen en ik hou echt van dit soort stukjes😂😂

Super erg bedankt iedereen dit leest! Ik heb gwn 840 reads en sta #10 in shawnmendes!! Ly! <3

Vandaag was zo awkward want ik snapte met mn nichtje, en toen had ik zo'n foto met erbij: love you more babe
En dat heb ik per ongeluk niet naar haar maar naar een jongen verstuurd en ik ging helemaal stuk😂😂 hij reageerde opeens zo van: ehmm, okay denk ik? En ik zou van hahahhha ja was mooi😂

Geüpload: 27 maart 2019 (happy bday to my mom!)
Geschreven: februari 2019
Woorden: 1417

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu