#2

1.1K 34 8
                                    

P.o.v Julie
Ik ga op de bank zitten en pak mn mobiel erbij. Dan hoor ik Alice gillen. Ze komt de woonkamer in rennen. " Zo wat is er met jou aan de hand?" Vraag ik verbaasd. " Shawn zijn kaartjes gaan over 10 minuten in de verkoop! We MOETEN kaartjes hebben!" "We?" Vraag ik. " ja je dacht toch niet dat ik in mn eentje ging hé. Nou kom we gaan kaartjes kopen." Ze loopt naar haar kamer en gaat aan haar bureau zitten op vervolgens haar Samsung laptop op te starten. Als ik haar kamer inkom zit ze op haar laptop te vloeken dat hij zo sloom opstart. Ik haal snel mn macbook en binnen no time zitten we aandachtig naar het scherm te kijken. Daarop staat dat we nog even moeten wachten omdat het heel druk op de site is. Na 20 minuten krijgen we het bericht dat we geen kaartjes hebben... Alice zegt niks en gaat in haar bed liggen. Ik loop haar kamer uit met mijn macbook. Ik kan haar nu beter even met rust laten.

De volgende dag

Ik ga eerst weer werken, dit keer thuis. Daarna ga ik met mijn pennyboard langs de bakker, ik haal 2 muffins en 2 kaasbroodjes. Als ik thuis ben komt Alice eindelijk haar bed uit. Ze ziet er letterlijk uit als een zombie. "Wat zie jij eruit!" Zeg ik tegen dr. "Ja sorry hoor, mag het even." " Ik heb kaasbroodjes gehaald." Zeg ik. " lekker." Zegt ze somber. "Ennn" zeg ik terwijl ik langzaam de verpakking met muffins omhoog hou. "JAAAAA MUFFINSSS" schreeuwt Alice. Ze is meteen blij. Ik moet lachen en geef haar een kaasbroodje en een muffin. " thanks, je bent echt de beste" zegt Alice terwijl ze me knuffelt. " weet ik" zeg ik lachend en doe een hair flip. " haha heel grappig" zegt Alice en snel eet ze alles op. Ik eet het ook op en ga naar mijn kamer. Dan besef ik me dat de milka op is en loop naar mijn auto om naar de supermarkt te gaan.

A/N

Het is nu 2 seconden later nadat ik deel 1 heb geüpload maar nu kan je er een beetje inkomen😂 de andere delen staan al klaar dus dat duurt ook niet lang meer zodat je lekker door kan lezen ennnn je het verhaal nog weet! Tot het volgende hoofdstuk!

Geüpload: 6 februari 2019
Geschreven: februari 2018
Woorden: 399

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu