#9

997 31 0
                                    

P.o.v Julie

Ugh hoezo ben ik altijd zo klein. Waarschijnlijk staat Shawn daar,maar ik kan het niet zien. Als Alice hem maar ziet. De andere meisjes gillen zo hard dat ik bijna doof raak."Als jullie allemaal even in de rij gaan staan,kunnen jullie Shawn allemaal ontmoeten," zegt zo'n begeleider. Alle meisjes, inclusief Alice, die mij meetrekt,rennen zo snel mogelijk in de rij. Hysterisch gedoe dit. Ik stop Alice. "Als je nou slim bent,zorg je dat je de laatste bent want dan heb je meer tijd," fluister ik. "Jij bent echt zo slim he," reageert ze terug. We wachten even totdat iedereen in de rij staat en gaan daarna achteraan staan. Na een tijdje zijn we eindelijk aan de beurt. Alice staat ondertussen in mijn arm te knijpen. ''Alice, wil je me alsjeblieft los laten? ik wil nog langer leven dan vandaag,'' zeg ik tegen haar. Ze laat snel mijn arm los. Ik lach. Alice loopt naar Shawn toe, maar ondertussen wordt mijn aandacht getrokken door een jongen achter ons, er staan veel meiden omheen die al bij Shawn geweest zijn. Net wanneer ik me bedenk dat hij James is, hoor ik iemand mijn naam roepen. Ik draai me om naar de persoon die me uit mijn gedachten haalde, en kijk recht in de mooiste hazelnootbruine ogen die ik ooit gezien heb.

p.o.v Alice

We zijn eindelijk aan de beurt. Ik loop naar Shawn toe en hij geeft mij een knuffel. ''Hi, how are you? Do you want a picture?'' zegt hij lief. Hij is echt zo cute! We maken een foto en praten een beetje. Totdat Shawn zegt: ''And who's that, your friend?'' Hij wijst naar Julie. Ik zie dat ze wat afgeleid is. ''Julie!'' roep ik. Ze draait zich om en kijkt recht in de ogen van Shawn.

p.o.v Julie

Ik staar in de ogen voor mij. Alice knipt in haar vingers voor mijn gezicht en ik knipper even voor ik haar aankijk. ''Halloo, aarde aan Julie,'' zegt ze lachend. Ik kijk weer terug naar de jongen, die mij aanstaart. ''Peter?'' zeg ik vragend. Hij ontwaakt en steekt zijn hand uit. ''No, Shawn, Peter is my second name, I'm sorry,'' verontschuldigt hij zichzelf. ''Julie, and that's my only name,'' lach ik. Hij lacht ook. ''I don't have time to talk to you guys, but come to my dressing room,'' en hij geeft ons twee pasjes. Alice knikt en zegt dat we er zullen zijn. We lopen samen met alle andere meiden naar buiten en wachten even, om daarna weer terug naar binnen te lopen, op naar de kleedkamer van Shawn Mendes.

A/N

Yeeeeesssss nieuw hoofdstukk🎉 ik ben nu nog steeds verder aan het schrijven, en ik ben nu ergens in #40, en begin al bijna aan de epiloog.. maarr eyy enjoy dit boek! Xx

Geüpload: 19 februari 2019
Geschreven: maart 2018- januari 2019
Woorden: 483

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu