#19

878 19 2
                                    

P.o.v Julie

Vandaag ga ik de rest van de crew ontmoeten. Ik maak me klaar en Shawn haalt me zo op. Ik heb hem niet veel gesproken de afgelopen dagen, maar morgen gaan we iets samen doen. Ik hoor een toeter wat betekent dat Shawn er is. "Doeii Alice!" Roep ik en trek de deur achter me dicht. Dit keer mét sleutels. "Hey Shawniepawniee," begroet ik Shawn als ik de auto instap. "Hey beautiful," zegt Shawn en hij geeft me een knipoog. Ik geef hem een speelse stomp op zijn bovenarm en hij lacht. We rijden weer terug naar zijn hotel.

"Jongens, dit is Julie, mijn lieve beste vriendin." Stelt Shawn mij voor. Ik glimlach naar de mensen die voor me zitten. Ze komen één voor één naar me toe. Ik doe mijn best om de namen te onthouden, dat is niet zo makkelijk. Shawn legt snel uit wat iedereens taak is.

"Mike is drummer, Eddy de pianist, Zubin de gitarist en Dave de bassist. Dan hebben we nog Josiah, de fotograaf, en natuurlijk Andrew." Ik knik. Hopelijk kan ik het allemaal onthouden. "Dan hebben we nog Sam van het geluid en dat was het wel zo'n beetje," gaat hij verder. We lopen naar iedereen toe en ik praat met wat mensen. "Dus, jij bent de enige echte Julie?" Wordt er aan mij gevraagd. Ik knik. "Dat ben ik ja," glimlach ik naar Sam, degene die het vroeg. "En jij bent de vriendin van Shawn?" "Nee, zijn beste vriendin. Dat is wat anders," lach ik. We praten wat.

"Kom je mee? Ik wil je iets laten zien," zegt Sam opeens. Ik knik en we lopen de hotelkamer uit, de gang op. Hij gaat tegenover me staan. "Wat wilde je laten zien? Vraag ik nieuwsgierig. Hij grinnikt. "O, niks, maar ik wilde gewoon even wat ruimte voor onszelf." Hij doet een stap dichterbij en drukt zijn lippen op die van mij. Ik schrik me dood. Hij drukt me tegen de muur en kust me ruw.

Ik wil hem net een knietje geven, maar dan wordt hij van me af getrokken. "What he fack dude!" Schreeuwt Shawn boos. Alle andere jongens komen om ons heen staan. "Gaat het?" Vraagt Mike lief en hij slaat een arm om me heen. Ik knik zachtjes. Shawn heeft nog steeds boos Sam vast. "Wat! Het is toch niet jouw vriendin!" Roept Sam boos terug. "En ze vond het leuk ook!" Schreeuwt hij. Shawn kijkt me aan met een blik die ik nog niet eerder heb gezien. Boos? Verdrietig? Teleurgesteld? Ik denk alles in een. Ik schud wild mijn hoofd. "Helemaal niet!" Shawns blik verandert naar opgelucht.

"Sam, je bent ontslagen!" Roept Andrew boos. "Maar Andrew, zo-" ik wilde net uitleggen dat het ook weer niet zó erg was als Andrew mij onderbreekt. "Hij heeft wel meerdere rare dingen gedaan, ook tijdens de andere tour." "Opeens waren jullie weg, dus we vertrouwden het niet helemaal," legt Zubin uit. Ik knik zachtjes. Shawn heeft Sam nog steeds vast. "Laat hem los Shawn," zeg ik hem. "Maar hij-" "Shawn! Laat. Hem. Los!" Shawn kijkt mij geschokt aan maar laat hem toch los. "Shawn, ik ben je beste vriendin, niet je vriendin en al helemaal niet je bezit. Danku," zeg ik rustig en loop weg. Ik loop wel naar huis.

Aangezien het al avond was, is het best wel koud buiten, ondanks dat het zomer is. En ik loop daar in mijn korte kleding. Ik ben al ongeveer een kwartier aan het lopen. Ik ben al heel vaak gebeld, maar ik heb mijn telefoon uitgezet. Opeens hoor ik een auto naast me. Ik zucht. Shawn heeft me gevonden. Ik kijk om en zie tot mijn opluchting dat het Alice is. Ze kijkt me raar aan en ik stap snel in. "Wat doe jij hier?" Vraagt ze verbaasd. Ik leg snel het hele verhaal uit. Ze knikt begrijpelijk. "Ik wilde net naar huis gaan, totdat ik iemand zag lopen en erachter kwam dat jij het was," legt ze uit. Snel rijden we naar huis, en ik spring onder de warme douche. Daarna kruip ik lekker mijn warme bedje in en val in een diepe slaap.

A/N
Ewaaa
Lieve xnova_lr bedaaanktt voor dit idee <3 eigenlijk moet ik Duits leren nu maar ik ben te verslaafd aan After (Imaginator1D) ik ben helemaal obsessed whoopss😂😂 en ik heb al 200 reads op dit boek! Ik was al blij dat ik er 2 had hahaha😘 ly all!!

O en 3 dagen can't waittt😍😍

Geüpload: 5 maart 2019
Geschreven: januari 2019
woorden: 764

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu