#24

805 20 0
                                    

P.o.v Julie

Ik ben best zenuwachtig, vandaag gaat Shawn mijn ouders ontmoeten. Maar eerst, ga ik naar de kamer van Nash en Alice om haar uit te horen over de date. Ze slapen nog. Schattig. Ik trek Alice uit bed. "Wakker worden, slaapkop," zeg ik vrolijk. Ze gaat me nu echt haten. "Ik wil alles horen over gisteravond." Ze krijgt een twinkeling in haar ogen als ze eraan denkt. Enthousiast begint ze te vertellen, terwijl Nash verder slaapt. Ze zijn dus uit eten geweest, en daarna hebben ze gewandeld door het park. Uiteindelijk heeft Nash haar als vriendin gevraagd. "Gefeliciteerd!" Roep ik. Daardoor wordt Nash wakker. Ik spring naast hem op bed. "Gefeliciteerd Nashieee." "En daarvoor moest je me wakker maken, Julie?" Ik knik vrolijk. "Maar nu laat ik de tortelduifjes alleen. Doei!" En ik loop terug om me klaar te maken voor de reis naar Texel.

We rijden de straat van mijn ouders in. "Ben je er klaar voor?" Vraag ik aan Shawn. Hij knikt vrolijk. Hij parkeert de auto achter die van mijn vader en we stappen uit. Mijn moeder doet de deur al open en ik geef haar een knuffel. "Hoi mam," glimlach ik. "Dit is Shawn," zeg ik en trek hem wat naar voren. Hij geeft mijn moeder een hand en glimlacht. "Anita," zegt ze. We lopen de kamer in en mijn vader staat op van de bank. Ook hem geef ik een knuffel en Shawn geeft hem een hand. "Shawn," glimlacht hij. "Marco." "Willen jullie wat drinken?" Roept mijn moeder vanuit de keuken. Ik kijk Shawn even kort aan en roep dan een ja terug. Mijn moeder komt terug met een dienblad en we gaan in de woonkamer zitten. We praten over vanalles en nog wat. Mijn ouders wisten natuurlijk al van de tour, dat had ik ze verteld voordat het zeker was dat ik meeging.

"Kom je even helpen in de keuken, Juul?" Vraagt mijn moeder. Mijn vader en Shawn zijn in gesprek over auto's, dus ik knik. Zodra we in de keuken zijn, begint ze te praten. "Juul, ik weet dat je zegt dat jullie beste vrienden zijn, maar ik weet ook dat jullie smoorverliefd zijn. Als ik die blik zie hoe hij naar je kijkt, zie ik geluk in zijn ogen. En het is een goede jongen Juul. He's a keeper," zegt ze als een soort speech en ik haal mijn wenkbrauwen op. Verliefd. Juist ja. "Mam, we zijn niet ver-" "Ja dat heb je nou al zo vaak gezegd lieverd, maar ik blijf bij mijn punt," knipoogt ze en ik rol met mijn ogen. We lopen weer terug naar de kamer. Shawn kijkt even op als ik naast hem ga zitten en ik glimlach naar hem. Mijn moeder kijkt me grinnikend aan en ik geef haar een dodelijke blik. We praten nog wat verder over hoe het zal gaan op de tour enzo en daarna gaan we eten. Na het eten doen we nog een spel en dan gaan Shawn en ik slapen. Overmorgen gaan we al vliegen, en vanaf die dag hebben we bijna geen rust meer. Ik maak me klaar voor bed en kruip er lekker in. Aangezien mijn ouders allee  mijn kamer hebben als logeerkamer, en het een tweepersoonsbed is, komt Shawn naast me liggen. "Welterusten beautiful," zegt Shawn. Ik rol met mijn ogen en geef hem een stomp tegen zijn bovenarm. Wow, die spieren voel je wel. Shawn lacht zachtjes en geeft een tik tegen mijn wang. "Welterusten Mendes."

De volgende ochtend maakt Shawn mij wakker. "Je moeder riep net, of we kwamen eten," zegt hij. Ik pak mijn mobiel. Het is half 9. Shawn en ik wilde de boot van 10 uur pakken, dan zijn we ongeveer om 11 uur in Amsterdam. Dan hebben we nog de hele dag om in te pakken. De crew is gisteren al overgevlogen naar Amerika, om alles voor te bereiden. Snel gaan we naar beneden om te ontbijten.

"Heb je alles?" Vraagt Shawn aan mij. Ik knik. "Ik denk het," lach ik. We nemen afscheid van mijn ouders en dan vertrekken we richting de boot, en terug naar Amsterdam. Als we eindelijk aankomen, staan Alice en Nash ons al op te wachten. Alice heeft gisteren al allemaal dingen gekocht voor mij, voor mee op tour. Ik kijk haar dankbaar aan. "Dankjewel lieverd," zeg ik en geef haar een knuffel. Nu hoef ik vandaag niet meer naar de winkels, alleen volgende week in Toronto voor de laatste dingetjes. Ook geef ik Nash een knuffel. "Hey Nashiee." "Hey Juuls," grinnikt hij. Juuls? Wauw. Alice en ik gaan samen mijn spullen pakken, en de jongens gaan een film kijken. Als bijna mijn hele kast leeg is, zucht ik eens diep. Klaar. Ondertussen is het al 3 uur. Ik ga naast Shawn op de bank zitten en leun tegen hem aan. Al snel val ik in slaap.

A/N
Dit hoofdstuk is volgens mij zoo saaiii😂
Maar ik dacht even snel hoofdstuk onlinee🎉 k moet nu wel echt mn pony opzadelen joe😂😂

Geüpload: 11 maart 2019
Geschreven: januari 2019
Woorden: 851

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu