#13

932 27 6
                                    

P.o.v Julie
Ik word wakker. Even kijk ik slaperig om me heen. Hey, dit is niet de plek waar ik in slaap ben gevallen. Dan valt mijn oog op mijn nachtkastje, daar ligt een briefje. Ik pak het en begin te lezen.

Hey Juul,
Je was in slaap gevallen tijdens de film. Ik moest weer terug naar het hotel, sorry. Ik wilde je niet wakker maken dus heb ik je naar je kamer getild. Nou, eerst liep ik die van Alice in maar daar zag ik alleen maar mezelf hangen dus denk ik niet dat dat jou kamer was. Maar ik vond het leuk gisteren. Gaan we snel weer afspreken?
X Shawn

Ik glimlach als ik het briefje lees. Wat een schat is het ook. Ik ken hem maar 2 dagen, maar het voelt echt alsof ik hem jaren ken. Het voelt zo vertrouwd als ik bij hem ben. O shit Juul, zo mag je niet denken. Hij is gewoon een vriend. Denk ik bij mezelf. Ik app hem terug.

U
Hey Shawn,bedankt voor gisteren! Het was heel leuk🤗 en ja het lijkt me leuk om nog een keer af te spreken!

Shawn
Gaan we doen! Ik kan vandaag niet, ik heb een interview. Maar morgen wel? En je slaapt echt schattig btw😘

U
Ik slaap niet schattig! En ja ik kan dan wel.

Shawn
Jawel! En ik app je nog wel.

Shawn gaat offline. Ik sta op en doe al mijn ochtenddingen. Als ik ontbijt wil maken, kom ik er achter dat we niks meer hebben. Shit, dat had ik gisteren mee moeten nemen uit de winkel. Ik zucht en pak mijn jas en sleutels. Dan maar nu naar de winkel.

Net wanneer ik mijn broodjes afgerekend heb, komt, super cliché, een groep fans aanrennen. Ze rennen achter iemand aan, en ik zie meteen wie dat is. Shawn.

Hij ziet mij ook en komt naar me toe lopen. "Kan je me alsjeblieft helpen?" Vraagt hij smekend. "Stap maar in de auto," lach ik en gooi de autosleutels. Hij rent snel naar de parkeerplaats en ik loop er rustig achter aan. Shawn zit al achter het stuur. "Shawn, dit is Alice haar auto, dus rij voorzichtig," kijk ik hem streng aan. Hij knikt lachend. Dan start hij de auto, naar mijn huis.

We zijn net aangekomen en ik wil net de sleutel in het slot doen, maar de deur is open. Oja, shit, Alice is weer thuis. Ik draai me om naar Shawn. "Alice is er," fluister ik. "Julie! Ben jij dat?" Hoor ik vanuit de woonkamer. "Ja, ik ben thuis!" Roep ik zuchtend en loop dan naar binnen met Shawn achter me aan. Alice kijkt op van de eettafel en gilt. "Alice, de buren hoeven niet doof," sis ik. Shawn kan alleen maar lachen. Ik leg snel het verhaal uit en Alice kijkt ons geschokt aan. Ik heb alles verteld, behalve dat we gisteren hebben afgesproken. Dus alleen vandaag dat ik hem tegen kwam eigenlijk. "Was het leuk bij Quint?" Vraag ik, om het onderwerp te veranderen. "Ja! Het was heel gezellig," zegt ze en ze glimlacht. Ik draai me weer om naar Shawn. "Jij had toch een interview? Moet ik je brengen?" "Als je dat zou willen, zou dat heel fijn zijn," glimlacht hij. "Nou kom op dan!" Ik spring op van de tafel waar ik op was gaan zitten en pak mijn autosleutels. Nou eigenlijk die van Alice, ik heb geen auto. Shawn en ik gaan weer naar beneden en stappen de auto in. De broodjes, waarvoor ik eigenlijk naar de winkel was gegaan, liggen nog in de auto en ik grijp ernaar. Maar aangezien ik ook op de weg moet letten, grijp ik mis. Shawn kijkt achterom en pakt ze. "Heb je al ontbeten?" Vraag ik. "Dat was ik net van plan, totdat ik ontdekt werd door de fans." "Ik heb toch te veel gehaald, we eten het wel samen op," zeg ik terwijl ik op de weg let. In mijn ooghoek zie ik hem glimlachen. We eten de broodjes op en dan zijn we bij het hotel aangekomen waar Shawns interview is. "Heb je zin om mee te gaan?" Vraagt Shawn als hij wilt uitstappen. Ik denk even na en knik dan. "Oké." Shawn glimlacht. "Je gaat het vast leuk vinden," zegt hij bemoedigend.

We lopen het gebouw in. Ik ben nog nooit bij zo'n interview of zoiets geweest. Zodra we binnen zijn, komt er een man naar ons toe lopen. "Shawn Mendes?" Hij kijkt ons vragend aan. "Dat ben ik," lacht Shawn. De man kijkt even kort naar mj en draait zich dan om. "Volg mij maar."
We volgen de man naar een hotelkamer, waarschijnlijk de kamer waar het interview wordt gehouden. Er staan softboxen en een camera op statief. Er ligt ook een microfoon aan zo'n lange stok. Er zit een vrouw een script door te lezen. Als wij binnenkomen, staat ze snel op en geeft ons een hand. "Emy Sark," glimlacht ze naar mij. "Julie." "Shawn." Stellen we ons voor. We praten wat met Emy, zij gaat het interview doen. Ondertussen komen er 2 mensen binnen, die man van net is nergens te bekennen. "En Shawn, wie heb je meegenomen?" Vraagt Emy dan. "Een vriendin van me, ze heeft me hierheen gereden." Ik glimlach naar Shawn en hij lacht terug. "Blijf gezellig kijken Julie, je kan daar gaan zitten." Ze wijst naar een stoel schuin achter de camera. Shawn en Emy nemen plaats op twee stoelen voor de camera. Er gaat 1 man achter de camera staan en een man pakt de geluidsmicrofoon op. 

Dan beginnen ze met filmen. "Hallo, leuk dat jullie kijken, ik ben Emy en vandaag hebben we een hele leuke gast: Shawn Mendes!" Shawn lacht naar de camera. "Dus, Shawn, hoe ging je tour? Je bent nu klaar toch?" Shawn krijgt een lach op zijn gezicht. "Het was echt geweldig om al die shows te geven en al mijn fans te ontmoeten," vertelt hij. "Maar, ik heb een verrassing. We gaan ook nog een kleine tour geven door Amerika!" Shawn kijkt heel erg blij. Emy lacht. "Nou, dat is inderdaad wel leuk. En hoe lang blijf je dan nog in Nederland?" "Sowieso nog een maand," zegt hij terwijl hij mij aankijkt. Ik glimlach naar hem en zo vraagt Emy nog allemaal andere dingen.

Als ze klaar zijn, praten we nog wat en dan gaan Shawn en ik weer weg. "Waar moet ik je afzetten?" Vraag ik aan Shawn. Hij wijst de weg naar zijn hotel en zodra we daar zijn stapt hij uit. "Bedankt voor vandaag Juul. Ik bel je morgen!" Ik lach naar hem en zwaai terwijl Shawn naar binnen loopt. Hij zwaait terug. Dan rijd ik weer naar huis.

A/N
Het is feest want ik heb zojuist het dankwoord geschreven! Wat betekent dat dit boek officieel af is!!🎉🎉🎉  en dat betekent ook dat ik alweer 2 nieuwe boeken ga beginnen😏 maar ik ga ze niet tegelijk schrijven!

Geüpload: 24 februari 2019
Geschreven: januari 2019
Woorden: 1178

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu