#1

1.9K 36 16
                                    

Pov Julie

Ik pak een pak spaghetti en gooi het in de kar. Dan kijk ik weer op mijn lijstje die Alice heeft gemaakt. Alice is mijn beste vriendin, en tevens huisgenoot. Ja we wonen met zijn tweeën in een appartement. Mmm.. melk. Ik pak de melk. En zo gaat het nog even door. Als ik klaar ben met de boodschappen rij ik op mn scooter naar huis.

 Thuis aangekomen ruim ik alle spullen op en kijk op de klok. 4 uur. Tijd voor netflix al zeg ik het zelf. Ik pak een glas drinken en wat te eten en loop naar mn kamer waar ik mijn tv opstart. Ik besluit PLL te gaan kijken. 2 uur verder roept Alice me dat we gaan eten. Ik loop naar de keuken en dek de tafel. We eten spaghetti met saus. Daarna doe ik mijn avondroutine en kijk nog een aflevering van PLL. Ik check nog mijn social media en ga slapen.

Als ik de volgende dag wakker word ga ik naar de kamer van Alice. De hele muur hangt vol met foto's en posters van Shawn Mendes. Nee? ken je die niet? Hij is zo'n gozer uit Canada die kan zingen. Hij is 18 jaar (a/n hier is het even 2017) Alice is echt super erg fan van hem. Ik snap het wel, ik bedoel, hij is knap enzo, maar het boeit mij niet veel. 

Maar oke, ik was in Alice haar kamer. Ik sluip heel zachtjes naar haar bed toe en spring bovenop haar.'' WAKKER WORDEN'' schreeuw ik. '' sjeez, Julie, het is weekend'' mompeld Alice en ze draait zich om en slaapt weer verder. '' Dan niet, ik maak wel alleen pancakes voor mezelf'' zeg ik en loop de kamer uit. Alice springt uit bed. ''Pancakes? Ik kom eraan!'' Ik lach en loop naar de keuken om de pancakes te bakken. 

Als ik in het park ben ga ik op een bankje zitten en haal mijn macbook uit mijn tas. Ik ga wat zitten werken. Wat ik doe voor werk? Ik beheer een webshop van kleding. Ik zorg voor de bestellingen en zo. De kleding zelf is niet van mij, dat word opgestuurd zodat ik het weer naar de klant kan sturen. Ik beheer het voor Anna, een vriendin van een nicht van mij. Ze maakt alle kleding zelf en stuurt het dus naar mij op voor de klanten. Ik zit vaak in het park omdat het lekker rustig is en de natuur is gewoon fijn. 

Als het al 11 uur is ga ik naar de Starbucks om een frapuccino te halen. Ik werk nog wat verder en ga daarna naar huis. Alice werkt in een eettentje, dus die is er niet. Ik besluit wat klusjes in huis te doen en daarna naar buiten te gaan en wat op mijn penny board rond te rijden. Als het 3 uur is geweest ga ik terug naar huis om Netflix te kijken. Ik besluit om een Disney film te gaan kijken, Rapunzel. Ik hou gwn van Disney oké. Vooral de prinsessenfilms. Ik bedoel, dat is toch gewoon echt leuk.  daarna ga ik eten koken. Ik maak kip met rijst. Als Alice thuis komt gaan we eten en daarna ruimt Alice alles op.

A/N

I knowww dit deel is echt heel saai en ik heb dit ergens in februari/maart 2018 geschreven so don't judge me🙈 maarrrr ik heb besloten om dit boek eindelijk online te gooien! Daar heb ik eigenlijk meerdere redenen voor:

• Ik heb de laatste tijd zo onwijs veel inspiratie dat ik echt 20 hoofdstukken heb geschreven in 2 weken (die langer zijn dan dit)

• Ik ben jarig vandaag! 14 geworden😊

Duss hopelijk vonden jullie dit deel een beetje leuk en anders ja lees maar door want het wordt heel anders😂 tot het volgende hoofdstuk!

Geüpload: 6 februari 2019
Geschreven: februari 2018
Woorden: 645

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu