#15

883 23 6
                                    

P.o.v Julie

Ik kijk Shawn vragend aan. "Wat bedoel je?" "Nou, we bedenken iets zodat je mee kunt," legt hij snel uit als ik hem raar aankijk. "Misschien kan je meehelpen met de crew? Of de visagie? Of de lichten of de decorbouwers?" Ik krijg een glimlach op mijn gezicht en spring in Shawn zijn armen. "Dat zou geweldig zijn," zucht ik in zijn nek. "Maar dat kan ik helemaal niet," mompel ik, maar Shawn hoort het toch. "Dat kan jij niet? Je kan toch vast wel iets," glimlacht Shawn en hij kijkt me aan. "En anders ga je gewoon mee als mijn beste vriendin en steun." "Dankje Shawn." En ik ga weer terug in de knuffel. "Netflix?" Onderbreekt Shawn onze knuffel. Ik lach en spring op zijn bed. "Dat is een ja neem ik aan," lacht hij en springt naast me aan de andere kant van het bed.

Ik start Netflix op op de tv voor me en Shawn belt roomservice. "Muffins," grijnst hij als ik hem vragend aankijk nadat hij heeft opgehangen. "Tssss vreetzak," zeg ik en geef hem speels een stomp tegen zijn bovenarm. Hij begint me in mijn zij te kietelen en gaat boven me hangen. "Durf dat nog eens te zeggen," zegt hij nep boos. Hij kietelt me overal. "Vv-vre vreet-vr vreetzak!" Lach ik en probeer onder hem uit te komen. Shawn gaat door met kietelen. "Zeg: Shawn is de allerknapste van de wereld." "De al-al-a aller-al allerknapste v-van de w-wer-w wereld i-is CAMERON!" Roep ik snel. Shawn kijkt me verbaasd aan en stopt met kietelen. Dan bedenkt hij me dat ik net heb gezegd dat Cameron de knapste is en hij begint weer te kietelen. "Shawn is de allerknapste van de wereld!" Roep ik snel in één adem. Shawn stopt met kietelen en kijkt diep in mijn ogen. Ik kijk snel naar zijn zachtroze lippen en weer terug in zijn ogen. Zijn hoofd komt dichterbij.

"Roomservice!" Er wordt op de deur geklopt. Ik schrik me dood en laat me hijgend van het bed afvallen. Shawn zucht geïrriteerd en loopt naar de deur.

We eten de muffins op en kijken een disney film. Serieus,ik hou van Disney. Als de film af is gaan we naar het restaurant van het hotel. Shawn vroeg of ik bleef eten, en hij woont nu in een hotel voor een maand dus ja dan eten we daar automatisch. Na het eten gaan we weer terug naar Shawns kamer en kijken nog een film. Ik voel dat mijn oogleden zwaarder beginnen te worden. Shawn ziet het en pakt een shirt uit zijn koffer. "Hier, trek deze maar aan." Ik glimlsch dankbaar en kleed me om in de badkamer. Daarna ga ik weer in het bed liggen. Shawn heeft zich ook al omgekleed. We hebben allebei geen zin om nog iets te doen dus blijf ik hier maar slapen. Ik stap het bed in. "Brrrr," ril ik. Shawn opent zijn armen en dankbaar kruip ik erin. Ik ben meteen al warmer. "Welterusten Mendes," mompel ik zak langzaam in slaap. "Goodnight beautiful," fluistert Shawn maar dat hoor ik al niet meer.

Volgende dag

Ik word wakker en voel 2 ogen op mij branden. Shawns ogen om precies te zijn. Ik zucht en draai me naar hem toe. Mijn vermoedens klopte, hij staart me aan. "Zie je wel dat je cute bent als je slaapt," glimlacht jij. "Niet." "Wel." "Niet." "Wel." Ik zucht overdreven. "We gaan toch niet serieus dit doen?" Shawn haalt zijn schouders op. "Kom, we moeten uit bed," zegt Shawn. Ik rol mezelf uit bed totdat ik op de grond lig. Au.

A/N
Hallo mensjes
Ik heb dit deel 2x moeten schrijven bc hij was opeens weg dus tis nu echt een poep hoofdstuk

Ik wil chocola joe

Geüpload: 26 februari 2019
Geschreven: januari 2019
Woorden: 647

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu