#36

707 21 3
                                    

P.o.v Julie

"Wat willen jullie eten?" Vraagt de serveerster aan ons. Ik kies voor een of andere pasta en Shawn voor een hamburger. "Dus, wat ga je doen na deze tour?" Vraagt Shawn aan mij. "Ja, weet ik niet, beetje werk zoeken ofzo of een nieuwe opleiding beginnen." Shawn kijkt een klein beetje teleurgesteld, maar ik negeer het maar. Vast niks. Dan komt ons eten en het is echt superlekker. "Ben je hier vaker geweest?" Vraag ik aan Shawn. Hij knikt. "Ja, altijd als ik bij Cameron was gingen we hierheen en daarna zwemmen bij het strandje." Ik glimlach naar hem. Als we het eten ophebben wil ik net gaan betalen als Shawn me voor is. "Shawn," zeg ik streng. "Julie," zegt hij op dezelfde toon terwijl hij langzaam zijn geld pakt. Ik zucht en rol met mijn ogen. Dit ga ik toch nooit winnen.

Shawn trekt me aan mijn hand mee. "Kom mee, ik wil je iets laten zien," zegt hij. Ik loop achter hem aan en we lopen op het strandje, naar een paar rotsen toe. Zodra we daar zijn begint Shawn te klimmen en helpt mij er daarna op. We zitten nu op een rots, met andere rotsen en boompjes eromheen. Ik leun tegen Shawn aan en hij slaat zijn arm om me heen. Dan begint hij zachtjes te zingen.

Oh, you waited so long
Sometimes it's hard to stand out
And you don't have to do anything else
But be yourself
Oh, whoa, oh

You, you dressed up so nice
But all I could see was your eyes
And the crowd came and pulled you away
And then you were gone
Oh, whoa, yeah

And I don't even know your name
All I remember is that smile on your face
And it'll kill me everyday
'Cause I don't even know your name

Oh, everywhere that I go
I see your face, and it kills me to know
That you'll never know what you did to me
And now you're gone
Yeah, I can't stop thinking 'bout you

'Cause I don't even know your name
All I remember is that smile on your face
And it'll kill me everyday
'Cause I don't even know your name

Yeah, I don't even know your name

I'm running, I'm searching
And I don't know where to start
I'm dying, my love, you punched a hole right through my heart
And I won't stop, stop looking
'Til I hold you in my arms
'Cause I'm running, I'm running, I'm running

I'm running, I'm searching
And I don't know where to start
I'm dying, my love, you punched a hole right through my heart
And I won't stop, stop looking
'Til I hold you in my arms
'Cause I'm running, I'm running, I'm running

And I don't even know your name
All I remember is that smile on your face
And it'll kill me everyday
'Cause I don't even know your name.

"Was dat liedje toen voor mij?" Vraag ik verbaasd en Shawn knikt zachtjes. "Toen bij de starbucks, je inspireerde me. En bij toeval kwam ik je tegen bij de meet and greet, en toen kon ik je niet meer laten gaan." Hij gaat staan en helpt mij ook omhoog. "Julie, ik wil onze vriendschap niet verpesten, maar- ach weetje f*ck it." Onderbreekt hij zichzelf en met die woorden drukt hij zijn zachte, lichtroze lippen op de mijne. Mijn hele buik ontploft, alsof de hele dierentuin vuurwerk afsteekt. Ik leg mijn handen in zijn nek en hij drukt me dichter tegen hem aan. Zachtjes trekken we terug en ik glimlach naar hem. "Julie, ik ben zo f*cking erg verliefd op je, ik-" ik onderbreek hem door mijn lippen nog een keer tegen die van hem te drukken. Zijn lippen voelen zo zacht, als 2 kussentjes. Shawn tikt zachtjes tegen mijn onderlip met zijn tong en ik beantwoord hem. "Julie, ik hou van je," zegt Shawn als we terugtrekken. "Ik ook van jou Shawn." Shawn krijgt de grootste glimlach die ik ooit heb gezien. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt een kus in mijn haar. "Gaan we het de jongens vertellen?" Vraagt Shawn dan. Ik krijg een gemeen plannetje in mijn hoofd. Ik vertel het Shawn en hij lacht. "Dat gaan we echt doen," lacht hij. Ons plan is om te doen alsof er niks gebeurd is. "Kom, we gaan terug naar het hotel," zegt Shawn en ik spring op zijn rug. Hij loopt terug naar het hotel, wat 10 minuutjes lopen is. Het is ondertussen al laat. Zodra we voor onze kamer staan, doet Shawn zachtjes de deur open. Ik doe hem achter me dicht en zodra ik me omdraai voel ik twee lippen op die van mij. Ik glimlach tegen Shawns lippen aan. Hij tilt me op het bed. Ik onderbreek de kus. "Ik moet me nog omkleden." Shawn knikt en ik kleed me snel om in de badkamer in een shirt van Shawn. Als ik de kamer weer inloop ga ik naast hem liggen en nestel me diep tegen me aan. Shawn drukt een kusje op mijn neus en dan val ik in slaap in zijn armen.

A/N
Ik was vrij vandaag!!
Maar morgen is mijn moeder jarig en ze moest vandaag onverwachts werken dus was ik een goeie dochter en heb de boodschappen gedaan en hapjes, taarten enz gemaakt. En ik heb vandaag alle (nu nog) 9 afleveringen van Oogappels gekeken! Dat is echt grappig😂😂 en nu moet ik eigenlijk slapen whoops

Geüpload: 26 maart 2019
Geschreven: februari 2019
Woorden: 930

Meet&Greet - S.MWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu