*47*

1.9K 95 61
                                    

O 4 roky později:

"Mamí kdy pšijde stejda Jimin?" zeptal se mě šišlavým hlasem Jason.

"Oo, ty si tak roztomilý" culil se nad ním Jungkook.

"Zachvilku Jasone, běž ho vyhlížet z okna jo? A vem se sebou tátu" usmála jsem se na ně oba.

"Musím?" zeptal se mě Jungkook.

"Musíš" odpověděla jsem mu a dala pusu.

"Pojď tati" zakřičel na něho Jason a tahal ho za tričko k oknu.

A já mohla v klidu vařit oběd, protože většinou se mi tu Jason pletl a nedalo se tu nic dělat. Jasonovi chutná dušená mrkev a tak jsem se rozhodla mu jí udělat když už má ty narozeniny.

Pak mě ale trochu polekal Jungkook když kolem mě obmotal jeho ruce. Otočil si mě čelem k sobě a spojil naše rty. Chvíli jsme tam jen tak stáli a dělali to co nám tak moc chybělo. Dokud nezačal Jason křičet.

"Kdee je?! Pořád ještě nejde" křičel z obýváku Jason.

Šla jsem se za ním podívat, stál u jedno většího okna a malým prstíkem ťukal do skla.

"Zlatíčko, Jimin zachvíli přijde, neboj" utěšila jsem ho když se na mě díval naštvaným pohledem. Pak se mu ale na tváři objevil velký úsměv.

"Mám tě rád mami" řekl a běžel za mnou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Mám tě rád mami" řekl a běžel za mnou. Klekla jsem si k němu a obejmula ho.

"Já tebe taky zlatíčko" řekla jsem mu a dal velkou pusinku.

"A já žádnou pusu nedostanu?" řekl Jungkook uraženě když nás sledoval, pak si kleknul a čekal. Jason se za ním okamžitě rozběhl a začal mu jeho tvář pusinkovat.

Bylo tak krásné je sledovat, měli spolu úžasný vztah, poměrně lepší než já. Možná to bude i tím že jsou to oba kluci, a taky proto protože se Jungkook chová spíše jako dítě. Ale takhle mu to vždy slušelo.

"Kdopak má dneska narozeniny" objevil se v obýváku Jimin a za ním stáli ostatní kluci. Měla bych mu vzít ty klíče, protože zvonek nebo zaklepání na dveře mu nic neříká.

"Stejdaaa" začal křičet Jason a rozběhl se za klukama.

Všichni jeho tělíčko pevně objali a dali mu pusu. Jason vždy s Jiminem běhali po celém domě a naháněli se s pistolkami, a to udělali i teď. Běhali tam a zpátky, celým domem se rozléhal smích Jasona.

Všem klukům jsem pak naložila oběd, všichni se na tu mrkev dívali znechuceně. Jenom malý Jason se do toho pustil s chutí, pak se ale přidali i ostatní jelikož jsem je do toho donutila.

Jimina jsme poslali s Jasonem do obýváku, a my jsme mezitím připravili dort, svíčky a narozeninové dárky.

Dort do obýváku nesl hrdě Jungkook a všichni jsme zpívali tu známou narozeninovou píseň. Jason sfouknul čtyři svíčky a pak se začal hrabat v dárcích které od nás všech dostal.

Stála jsem opodál se slzou v oku. Všechen ten čas tak rychle letí, všechen čas s Jungkookem který jsem s ním zatím strávila byl nezapomenutelný.

Za tu dobu se toho odehrálo opravdu spoustu, například když jsem Jungkooka spatřila poprvé, nebo když mi poprvé vyznal lásku. A já ho odmítla protože jsem si nedokázala představit vztah s ním.

Ale teď jsem s ním a nelituji toho. Poznala jsem tady v Koreji plno úžasných lidí, hlavně Miu která je teď moje nejlepší kamarádka. Poznala jsem i Jacka, kterého mimochodem zavřeli do jedné nemocnice pro lidi s divnýma myšlenkama.

Nejvíc jsem ráda ale za Jungkooka a mého malého syna Jasona. Oba mi hodně změnili život, samozřejmě k tomu lepšímu.

A ať si lidi říkají co chcou, každý člověk je stejný a nezáleží na rase. Srdci totiž nikdo neporučí. A tohle mi Jungkook ukázal, ukázal mi co je to někoho milovat. Jungkook mi lásku nabídl a já jí příjmula. A to všechno co k němu cítím se nedá jen tak vyjádřit.

A když se mě někdo, někdy zeptá proč jsem s Jungkookem tak jako jednou Jack, jednoduše a bez váhání odpovím

Protože ho miluju.
(Because I love him)

Konec


❤️Nikisha❤️

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Where stories live. Discover now