*24*

1.3K 70 4
                                    

Už tři týdny v práci. Nemám ani ponětí o čase. Nemám ponětí o ničem. Většinu času strávím v BigHitu. Pak v Dormu u kluků ale to se jen najím a jdu spát. Mimochodem Jungkook trval na tom že se k nim nastěhuju. A kluci mu v tom přesvědčování pomohli. Takže jsem se rozhodla pro ANO.

Proto jsem si v práci vzala na dnešek volno. A rozhodla jsem si zabalit krabice s mými věcmi. S tím vším mi pomáhala Mia takže jsme si i skvěle pokecali. Čekali jsme i na Kooka a ostatní kluky aby nám pomohli to dostat k autu.

"Za jak dlouho přijdou" zeptala se mě Mia když jsem si něco skládala do krabice.

"To vůbec nevím" pokrčila jsem rameny a dál se věnovala krabici.

"No a co Jack?" řekla na což jsem se otočila a všimla si jejího zvednutého obočí.

"Nechci se o něm bavit" odpověděla jsem jí a otočila se zpátky ke krabici.

"Proč ne? Udělal ti něco?" zeptala se.

"To je jedno, něco na mě prostě zkoušel" odpověděla jsem jí trochu znechuceně protože jsem neměla náladu se bavit zrovna o něm.

"Aha no potkala jsem ho nedávno v obchodě a on mi říkal něco podobného o tobě. Že jsis ho prej chtěla vzít do postele" U konce věty se usmála.

"Hajzl! Hele Mio snad mu nevěříš?" podívala jsem se na ní. A měla jsem velký vztek na Jacka. Jak může vůbec tak lhát?

"Jistě že ne. Přece bych nevěřila takovému nagelovánýmu frajírkovi. A navíc ty jsi moje nejlepší kamarádka."
Řekla, pak ke mě přišla blíž a obejmula mě.

Vůbec jsem netušila že mě bere jako nejlepší kamarádku. Ale byla jsem ráda. Pak jsme slyšeli kroky a zároveň hlasy. Všechny hlasy které se tam ozývaly jsem poznala. A pak se otevřeli dveře a stáli tam kluci. Jungkook se sladce usmíval. On byl ze všech úplně nejvíc rád že tam budu s nima. A že mě bude mít stále u sebe.

Všichni vzali do ruky nějakou krabici a tak rychle jak se oběvili ve dveřích tak i zmizli. No ale pak se zase vrátili. A já s Miou balili ještě pár menších krabic.

"Proč máš tak moc oblečení?" Zeptal se Jin.

"Jako kdyby ty jsi jich měl málo" usmála jsem se na něho a mrkla. On se usmál a bral do ruky další krabici.

****

Všechno podle mě proběhlo hladce. Ani jsem si to neuvědomila a už jsem si zkládala věci do skříně v Dormu. Mám štěstí že Jungkook má jeden z těch větších pokojů takže se mi tu vejde snad všechno.

Po všem tom vybalování mi vyhládlo. Když jsem otevřela dveře pokoje ucítila jsem úžasnou vůní. A pak mi došlo že Jin určitě vaří večeři. Tak jsem sešla pomalu dolů a mířila si to rovnou do kuchyně. Jin tam na pánvi smažil nudle a míchal nějakou omáčku v hrnci. Měla jsem z té vůně takový hlad že jsem radši rychle odešla do obýváku za ostatníma.

Sedla jsem si Kookiemu do klína a chytla ho za ruku kterou obmotal kolem mě.

"Už jsis to všechno vybalila?" zeptal se a dal mi malou pusu do vlasů.

"Ne všechno ještě.... nee-ee" rozesmála jsem se ke konci věty jelikož mě Kookie začal škádlit na krku a pak rukama na břiše.

"Mám hlad" řekl Jimin a hladil si svoje bříško.

"Nejsi jediný" řekl Tae a hodil po něm polštář.

Na to se Jimin postavil a chtěl to Taehungovi vrátit ale vyrušil ho hlas z kuchyně.

"Večeře!!" zařval Jin. Všichni jsme se s rychlostí postavili a běželi do kuchyně....





Ahoj 👋 no nebudu to nějak obkecávat prostě nová kapitola je na světě 🙏😄. Napadlo mě že bych třeba později do příběhu zase vrátila Jacka 🤔. No ale ještě se uvidí 😄❤️.  Tak zatím zase ahoj 👋❤️.




❤️Nikisha❤️



Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Where stories live. Discover now