*7*

2K 90 15
                                    

Po včerejším večeru stráveným s Jungkookem jsem se nějakým způsobem dostala do svojí ložnice. A ani mě nepřekvapilo když on ležel vedle mě. Chvíli jsem se dívala do stropu ale pak jsem svůj zrak sklonila na hodiny. Prudce jsem si sedla a pak jsem si uvědomila že na sobě nic nemám. Ale v tuhle chvíli mi to bylo jedno. Protože přijdu pozdě do práce a Kooki...no on vlastně taky.

"Kooki vztávej přijdeme pozdě„ jemně jsem ho šťouchla do ramene.

"Hmm...„ bylo slyšet z jeho strany. Pak se otočil ke mě a zamrkal svýma velkýma řasama.

"Kde příjdeme pozdě?„ byla jeho otázka jako by ho to nenapadlo hned.

"Do práce„ odvětila jsem mu a vylezla z podpeřiny. V tuhle chvíli mi bylo jedno že na sobě nic nemám. Prostě jsem zalezla do sprchy a umyla se. Z
Spláchla jsem ze sebe hlavně pot ze včerejší noci a i trochu krve. Když jsem vylezla tak mě vystřídal Jungkook. Udělala jsem nám mezitím menší kávu. Když jsme jí vypili okamžitě jsme spěchali do BigHitu.
Nakonec jsme přišli asi jen o deset minut pozdě. Sice se na nás kluci i jejich choreograf divně dívaly ale bylo mi to jedno. Prostě s ním jsem tak s ním jsem.

***

Po práci jsem šla s Miou do kavárny. Když zjistila že jsem byla celý večer s Jungkookem chtěla vědět prostě víc. No jo já vím že je to soukromá věc ale jednomu člověku to alespoň říct můžu. Mia je prostě jiná, asi je to tím že taky není Asiatka, možná proto si s ní rozumím víc. A taky jí věřím, říkám jí toho opravdu hodně. A ona zase mě.

Po kavárně jsme šli ještě do obchodního centra. Tam jsme se procházeli po různých obchodech s věcma. Mia si koupila novou červenou společenskou sukni. A já jsem si koupila jen nějaké tričko a nové jeansy. Když jsme si prohlíželi boty přišla mi SMS od Kookiho.

Jungkook:

Ahoj Kate, čekej mě kolem páté.

Já:

Ahoj na co? Někam jdeme?

Jungkook:

No vlastně ano. Kluci a já tě pozíváme na večeři. A když budeš chtít můžeš u nás zůstat přes noc, budeš spát u mě.

"Tak ne Kooki budu spát u Jimina„ řekl jsem si pro sebe a u toho se tiše uchychtla.

Já:

Dobře. Budu čekat, ahoj.

Jungkook:

Ahoj.

***

Kolem páté když jsem byla už připravena, jsem šla ze svého bytu ven. Nečekala jsem dlouho a už tam přijelo nějaké černé auto. Ze kterého vylezl Jungkook s úsměvem od ucha k uchu a začal mi mávat. Já jsem šla blíže k autu. On mi otevřel dveře a dal mi pusu. Když jsem nastoupila nevěřila jsem svým očím. On pro mě prostě přijel s nějakou úplně cizí ženskou. Kdo to sakra je? A proč je tu i ona? Mají snac spolu ti dva něco? Podvedl by mě? Kde spolu asi byly?

"Kate toto je Lynn„ podíval se na holku která řídila auto.

"Ahoj„ řekla ta osoba. Nechci jí ani zmiňovat. Měla jsem celkem vztek když ti dva seděli vepředu vedle sebe.

"Hmm..„ odpověděla jsem jí s úplným nezájmem. Jungkook se na mě pak divně podíval. Já jen nad tím protočila očima.

Když jsme přijeli vystoupila jsem z auta. A hned jsem šla ke dveřím domu. A modlila se ať ta "Lynn" nevystoupí taky. Otočila jsem se pak k autu. Lynn z něho vylezla a Kooki jí dal pusu na tvář. Pak zase zalezla a odjela. Když jsem čekala než přijde blíže ke mě tak se otevřely dveře ve kterých stál J-Hope.

"Ahojte vy jste už tu?„ podíval se na nás když nás pouštěl dovnitř. Je snad slepý nebo co? Hmm asi jo. Bože jsem plná nervů že jsem v duchu hnusná i na lidi kteří za nic nemůžou.

Kluci se semnou jako vždycky obejmuli. I když v této situaci jsem za to moc ráda nebyla. Prostě přežiju tu večeři a pojedu domů. Nemám vůbec náladu na nic. V hlavě mi kolovaly všelijaké myšlenky ohledně Lynn a Jungkooka. Když už byla ta večeře hotová byla jsem fakt ráda. Ne jen protože mám hlad ale i protože od tud chci co nejrychleji vypadnout. Když jsme to snědly. A sklidili talíře do myčky. Tak jsem se chtěla rozloučit a hned odejít. No místo toho mi Jungkook řekl že si semnou musí promluvit. Protočila jsem nad tím očima a následovala ho po schodech do jeho pokoje.

"Kate? Stalo se něco? Proč jses tak chovala k Lynn?„ zeptal se mě když jsem si sedala na jeho postel.

"Podvádíš mě?„ neodpověděla jsem mu na otázku.

"Aha tak o tohle tu jde. Ty si myslíš jakože já a Lynn spolu něco máme?„ podíval se na mě a rozesmál se.

"A není to tak snad? Nejsem ti dost dobrá co? Protože jsem jiná„ podívala jsem se mu do očí.

"Kate neblázni. Nikdy bych tě nepodvedl. Lynn je jenom kamarádka. A s ní bych nikdy nic neměl. A to že jsi jiná je jedna z těch věcí kterou na tobě miluju„ podíval se na mě a potáhnul mě za ruce k sobě do objetí.

"Opravdu?„ zeptala jsem se ho když jsem nasávala vůni jeho mikiny a jemně ho tahala za její šňůrky

"Opravdu„ dál mi pusu na čelo a pak se skolil i k polibku. Pak si mě vzal ještě pevněji do objetí

"Jsi moje Kate, a vždycky budeš. Jenom moje„ řekl a nad tím jsem se jen pousmála a dala mu dvě malé pusi na krk...

Tak je tady další díl tak snad se líbí. 💕 Tenhle je trochu delší než ten předchozí ale snad to nebude vadit. 💞 Když tak mi napište co si o příběhu myslíte nebo jestli se vám alespoň trochu líbí 😊 a jinak děkuju za jakoukoliv podporu.❤ Tak ahoj u dalšího dílu 👋💛💕

Nikisha

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Where stories live. Discover now