*9*

1.8K 84 14
                                    

Jungkook: Ahoj Kate jsi doma?

Kate: Ano, proč přídeš?

Jungkook: Ne ale čekám tě před bytem tak přijď dolů.

...

Nojo Kooki mě zase překvapil. Přijel pro mě domů a to se jen tak nevidí. Většinou jsem to já která mu píše nebo volá aby šel ven.

Když jsem na sebe hodila něco přijatelného a sepla vlasy do gumičky, běžela jsem dolů za ním. Stál tam opřený o auto s tím jeho nádherným úsměvem. Nojo ten mi bude chybět až odletím pryč...

“Ahoj zlato„ řekl a obejmul mě, dal mi pusu a otevřel mi dveře od auta. A už je to zase tady motýlci v podbřišku musí jich tam být opravdu moc.

Když jsem si sedla tak jsem se zeptala kam to jedeme. No odpověď byla jen hromové ticho. Tak jsem se na něho podívala a on se jen ušklíbnul. Jo a abych nezapomněla Jungkook nedávno udělal řidičák takže teď ze sebe dělal před klukama bůh ví co. A všude to zmiňuje.

Když jsme dojeli k nějaké restauraci řekla jsem si sama pro sebe co na tom jako bylo tak tajného restaurace?.

“No Kate říkal jsem si že si už dlouho nejedla nic z Amerického jídelníčku a tak jsem tě vzal do téhle Americké restaurace„ usmál se a obmotal naše ruce.

Ano skutečně jsem byla ráda. Už nebudu muset jíst pořád jen Asijská jídla ale i něco na co jsem zvyklá už od narození.

Když jsme vešli dovnitř uvítali nás všichni ti různí číšníci. Všimla jsem si i toho že jsme tam úplně sami. Pak jsem si ale uvědomila že to nejspíše zařídil on. Aby nás zase neotravovaly ty jeho fanynky a různí novináři a tak dál.

“Kooki děkuju, žes mě tu vzal. Jsem ráda že můžu jíst konečně něco jiného„ usmála jsem se když jsem se posadila.

“Já věděl že budeš ráda. Vybral jsem si i tuhle večerní hodinu kdy tady chodí málo lidí. Takže jsem to tu rezervoval pro nás. Abych s tebou mohl být sám a mít tě celou jen pro sebe„ usmál se. No a já jsem určitě zčervenala.

“No myslím že úplně celou mě budeš mít u mě doma po večeři. Jen ty a já. Sami„ ušklíbla jsem se na něho. A tentokrát zčervenal on.

...

Když jsme pak odjeli ke mě a já odemkla dveře mě Jungkook vzal do náruče, zavřel za sebou a vzal mě do ložnice. Kde mě začal celou svlékat. Samozřejmě že na zem nepadaly jen moje věci ale taky ty jeho. A už to začínalo zase ty světové války našich jazyků v ústech. Malýma polibkama mě pusinkoval až k nohám a pak si udělal mokrou cestičku zase zpátky. A pak jsme našli zase ten náš ráj...

Ahoj je tady další díl. Po dlouhý době xdd. Omlouvám se ❤. Ale teďkom se budu snažit je psát častěji. No a chci se omluvit i za tuhle krátkou kapitolu ale napadla mě tak strašně rychle že jsem prostě začala psát. ❤ No nic tak zase u další kapitoly ahoj 💫

Nikisha❤

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat