*20*

1.3K 71 5
                                    

Jungkook

Nevěděl jsem jak to Kate myslela. Pořád mi to vrtalo hlavou a stále vrtá. S klukama máme teďkom poslední termín koncertu. Něco mi ale říkalo že Kate mě potřebuje.

"Jungkooku? Děje se něco?" vyrušil mě z přemýšlení Jin.

"Jde o Kate, myslím že něco není v pořádku" zahleděl jsem se mu do očí.

"Kluci nechci nic říkat ale došli nám sušenky" řekl Jimin a v ruce držel balíček od sušenek. Všichni jsme se na něho nechápavě dívali. Ten kluk mě nikdy nepřestane udivovat.

"TOBĚ došli sušenky" odpověděl mu Suga.

Strašně moc jsem se chtěl smát tomu co to tady předvádí, ale prostě to nešlo. Myslel jsem jen a jen na Kate.

"Víš Kookie myslím že ten poslední termín můžeme odvolat" řekl Namjoon a chytil mě za rameno.

"Ale..." chtěl jsem to doříct ale Namjoon mi zase skočil do řeči.

"Žádne ale, Kate tě potřebuje" řekl a usmál se.

"Máš pravdu" přikývnul jsem.

"Fajn jdu zavolat manažerovi" řekl Jin a vytahoval si mobil z kapsy.

"A řekni mu ať se cestou staví pro sušenky" řekl Jimin když se chystal prázdný balíček vyhodit do koše.

Jin se na nás jen podíval a prokroutil nad Jiminem očima.

****

Po rozhovoru nám Jin oznámil že to klaplo. A já byl rád že zítra touhle dobou budu už s Kate. Stále nechápu co Kate udělala, nebo je chyba ve mě? Asi se jí málo věnuji a moc mě to mrzí. Ale strašně moc jí miluji a nikdy jí neopustím ať se děje cokoliv.

Jin společně s Manažerem už objednali let který letí brzo ráno. Manažer ještě vymyslel nějakou výmluvu proč nevystupujem. A bylo to. Teď už jít jen spát a těšit se na zítřek.

****

Všichni jsme se brzo ráno vzbudili jako kdybychom měli v hlavě budík a věděli přesně kdy vstát. Teda ne tak úplně všichni. Zapoměl jsem na Jimina který mluvil něco o sušenkach ze spaní. Tak jsme ho s klukama vzbudili. A následně jsme se všichni připravili na poměrně dlouhou cestu letadlem.

Ani jsem se nenadál a už jsem seděl v letadle. Není možné jak ten čas rychle utíká, ale pro mě je to jen dobře. Čím rychleji tím líp pro mě a Kate.

Nemohl jsem se jí dočkat. Doufám že se jí nic nestalo a že je doma a vpohodě. Nedokázal bych si ani představit co bych dělal kdyby se jí něco stalo.

****

Po dlouhé cestě kdy jsme konečně doletěli do Soulu nás čekala ještě půl hodinová cesta do Dormu. Už jsem se nemohl dočkat.

S klukama jsme si zpívali nějaké naše písničky v autě aby nám to rychleji uteklo. A taky že se stalo. Naše auto zastavilo a u dveří se objevila Kate. Asi měla někam namířeno. Ale bylo mi to teď jedno, hlavně že jí vidím a že je vpořádku.

Poznal jsem jak si to srovnává v hlavě. Nevěřila že mě vidí a věřte mi nebo ne já jsem tomu taky nevěřil.

Rozeběhl jsem se naproti ní a ona udělala to samé. Skočila obkročmo na mě a svoje ruce kolem mě pevně obmotala. Já jí stiskl ještě pevněji. Slíbil jsem si že nebudu brečet ale jedna slaza za druhou se už kouleli po mojí tváří. Když ze mě seskočila její tvář byla taky celá mokrá, takže nejsem jediný který je taková citlivka.

Ještě jednou jsem jí silně obejmul a dal jí mega velkou pusu. Tak moc mi chyběla, chyběli mi její rty, chyběla mi celá. A už jsem zase s ní. Zase jí můžu cítit u sebe. Je to jako sen ze kterého se bojím probudit. Miluju ji...




Ahoj 👋 tak se hlásím s novou kapitolou 😅❤️. A teď bych se vás na něco chtěla zeptat. Chtěli by jste udělat jednu vánoční kapitolu?🎄 Chtěla bych jí přidat tak 23. nebo 24.12 😊❤️ Je to jen na vás tak zatím ahoj 👋❤️

❤️Nikisha❤️

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Onde as histórias ganham vida. Descobre agora