*23*

1.3K 74 4
                                    

Plno fanynek by chtělo být na mém místě, být s jedním z těchto kluků. Ale mají bohužel smůlu. Někdy mi vadí ten nával fanynek když se někde objevím. Ať už sama nebo s Kookiem. Kdyby mi neposílali výhrůžky ale milé přáníčka a správy tak bych je měla ráda. Ale pochybuji že mě někdy přijmou.

Kookie mi často říká abych si jich nevšímala a já se taky snažím si jich nevšímat. Někdy mi to jde ale někdy zase ne. Ty fanynky si asi myslí že jsem s ním pro peníze ne protože ho miluji. Myslí jak lehké to je být s hvězdou ale není. Když je kolem vás tolik nenávistných holek.

Díky silvestru a alkoholu jsme s Kookiem prožili krásnou vášnivou noc. Ten alkohol s ním dělá velké divy to mi věřte. Každopádně než se tohle všechno stalo a my se opili, museli jsme ještě hledat Jimina. Jelikož přišel čas na přípitek a on se ztratil. Takže jsme to propásli. Našli jsme ho až po půl hodině pod postelí u Taehyunga v pokoji. Když jsme se ho ptali co tam jako dělal, řekl nám že má strach z petard. Tak jsem si ho vzala do obětí a seděla tam s ním dokud se to venku neutišilo. Takový malý dodatek k silvestru.

****

"Ahoj Kate" přišel do pokoje Jungkook a sedl si ke mě na postel. Právě přišel z tréninku proto to Ahoj.

"Ahoj tak jak bylo na tréninku?" zeptala jsem se ho a posadila se blíže k němu.

"Tak jako vždycky, nuda. Jo a šéf říkal že bys mohla jít příště s náma" sladce se usmál.

Dlouho jsem v práci nebyla jelikož tam pro mě nic nebylo. Ale asi se zase něco objevilo. Výhoda té práce je že když tam pro vás žádná není tak i tak dostáváte výplatu. Což je fajn.

"Jo to bych mohla" úsměv jsem mu oplatila ale asi nevypadal tak sladce jako ten jeho.

"Kookie? Myslím že bych se mohla už vrátit do svého bytu" usmála jsem se.

"Proč bys to dělala?" zeptal se nechápavě.

"Protože tam bydlím?" prokroutila jsem očima.

"Tak se přestěhuj tady ne?" odpověděl a teďkom prokroutil očima on.

"To nemůžu Kookie, třeba se rozejdeme a co pak?" řekla jsem.

"Nerozejdeme, a nemluv o věcech které se nestanou" řekl a naštvaně se zvednul z postele a odešel do koupelny.

Nemám ráda když se naštve kvůli každé blbosti. Ale on to má prostě v povaze a já to nezměním. Chápu že bych o rozchodu mluvit neměla ale stát se může cokoliv. Stejně vím že se jen vysprchuje a zase doleze. Takže já naštvaná nebudu...



Ahoj 👋 chci vám poděkovat za 1,01 K přečtení 😭❤️. Mám vás všechny ráda ❤️ a děkuji za různou vaší podporu❤️❤️. Tak zase u další kapitoly ahoj 👋❤️.

❤️Nikisha❤️

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin