*21*

1.3K 76 7
                                    

Kate

Nemohla jsem uvěřit tomu že Kookie je opravdu zase tady semnou. Konečně. Hned jak jsem se přivítala i s ostatníma jsme zalezli dovnitř. Musela jsem ještě napsat Mii jelikož jsme měli jít ven, takže to odložím.

"Co tady děláte? Měli jste se přece vrátit až za týden." zeptala jsem se jich hned co si sedli na gauč v obýváku.

"Klidně se zase vrátíme jestli nás tu nechceš" řekl Jimin a ušklíbnul se.

"Haha" pronesa jsem ironicky a úšklebek jsem mu vrátila.

"Měl jsem o tebe strach, kvůli našemu poslednímu rozhovoru." řekl Kookie když mě objal ze zadu kolem pasu.

Já jsem vydechla všechen vzduch z plic a pak ho zase nasála. A sklonila jsem hlavu.

"Kate stalo se něco?" zeptal se Kookie a otočil si mě čelem k sobě.

Odtáhla jsem se od něho a sedla si na gauč vedle Jina kde bylo volné místo.

"Já...no...byla jsem v jednom baru s Jackem, no a.... pak jsi mi volal ty a říkal jsi ať jdu domů tak jsem se šla rozloučit s Jackem a on mě chytil a políbil. Trvalo to jem malí zlomek sekundy. Dala jsem mu dvě facky a šla domů" pronesla jsem krátký monolog a čekala co Kookie řekne.

Jungkook prostě stál na místě a hleděl na mě. Bála jsem se co mi na to řekne. Až konečně z něho něco vypadlo.

"Až ho potkám tak ho zabiju" řekl a sedl si do křesla.

"Kookie to nebude nutné kašli na něho" řekla jsem.

"Na tebe mi nikdo šahat nebude!" mírně zvýšil hlas. Ale já si vydechla, protože to nebere nějak drasticky jak jsem si to představovala.

V obýváku panovalo hromové ticho. Které jako vždy přerušil JIMIN.

"Kate? Nevíš jestli jsou ještě sušenky?" zeptal se mě. Je opravdu jak malý dítě.

"Nevím Jimine" odpověděla jsem mu a pak sledovala jak odchází do kuchyně. A nakonec se za ním rozešli všichni až na Kookieho který pořád seděl v křesle a sledoval mě.

Rozhodla jsem se jít za ním a to jsem taky udělala. Sedla jsem si do jeho klína a čekala jestli něco řekne. Nakonec obmotal jeho ruce kolem mého pasu a jeho hlavu opřel o moje rameno.

"Miluji tě Kate a nechci o tebe přijít" řekl smutným tónem. A to se mi nikdy nelíbilo. Nikdy jsem nechtěla aby se trápil kvůli mě.

"Kookie nikdy o mě nepříjdeš. Vždyť jsem ani do té Ameriky neodjela zpátky a to jen kvůli tobě. Protože tě miluji a tak to i zůstane." dořekla jsem a zajela svými prsty do jeho hebkých vlasů.

Svůj obličej konečně zvedl ke mě. Díval se mi do očí a sladce se usmíval. Pak se natáhl pro malou pusu ze které jsme nakonec udělali velkou a dlouhou. Miluju když cítím jeho rty na těch mých. Miluju na něm úplně vše. Když mám ho mám všechno na světě...



Ahoj 👋 jsem tu s další kapitolou 💞. Zítra by měla vyjít vánoční kapitola 🎄❤️. Tak snad se bude líbit. A chci se omluvit že tahle je krátká (no jako ty ostatní) ale takhle mi to vyhovuje ☺️💞.


❤️Nikisha❤️

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें