*13*

1.6K 87 3
                                    

Když jsem se ráno vzbudila Jungkook vedle mě už neležel, ale z kuchyně jsem cítila vůni nějakého dobrého jídla. Tak jsem to šla prozkoumat. A měla jsem pravdu stál tam Kookie. A víte jak tam stál? Bez trička. Sen asi každé holky takhle někdy vidět svého kluka vařit. Opřela jsem se o futra dveří a tiše ho pozorovala.

Jungkook:

Když jsem Kate vařil něco na jídlo najednou jsem slyšel jak zavrzala podlaha. Když jsem se otočil stála tam Kate. Měla skousnutý spodní ret. Oh Kate tohle mi nedělej.

Přišla za mnou a obmotala kolem mě svoje ruce.

"Dobré ráno" řekl jsem jí a dal malou pusu na nos.

"Ahoj, co vaříš" podívala se do hrnce.

"Špagety" usmál jsem se. "No i když to jako špagety nevypadá" zakroutil jsem nad tím hlavou. "Radši něco objednám" řekl jsem a vypnul sporák.

"Jo radši jo" zasmála se na mě. Miloval jsem když se na mě usmívala. Měla nádherný úsměv. Jsem rád že tenhle úsměv budu moct vidět ještě měsíc. Ale zatím jsem na ni nějak netlačil ohledně jejího odjezdu. Přece jen čeká dítě a možná si to ještě rozmyslí. Teda pokud nepůjde na potrat.

****

Po jídle jsme zajeli s Kate do dormu. Chtěl jsem jí mít teď co nejvíce u sebe. Mám o ní a o toho malého strach. I když je to teď určitě jen malá fazolka ale moje fazolka. Za pár dní mám zase nějaké koncerty takže i hlavně kvůli toho s ní chci být co nejvíce.

Když Kate prohlásila že jde na chvíli nahoru do vany, zůstal jsem s klukama dole. Měli plno otázek.

"Kookie ? Proč jste večer nepřišli?" Zeptal se Namjoon.

"Jsme malý nebo co? Prostě nepřišli. Byly jsme u ní" odpověděl jsem mu a dal jsem si vařit vodu na čaj.

"No dobře ale říkali jste že budete tady s náma" zamračil se na mě Tae.

"To že jsme říkali? No pokud jo tak plány se změnily" usmál jsem se na něho. A odešel jsem i se svým čajem do obýváku k telce.

Přišel za mnou Jin a sedl si vedle mě.

"Stalo se něco Kookie?" Zeptal se mě. Vždycky jsem na něm miloval to jak nikdy nic nepřehlédnul. Vždycky věděl že se něco děje. Nevím jak to dělá ale je v tom fakt dobrý. No jo no je jako naše máma.

Chvíli jsem váhal co mu mám říct ale mu jsem věřil takže jsem se rozhodl mu to říct.

"Když ti to řeknu neřekneš to klukům?" Zeptal jsem se ho a on jen přikývnul hlavou.

"Ehm.. fajn takže Kate..." Odmlčel jsem se "je těhotná" když jsem to dořekl všimnul jsem si jak Jin na mě hledí s otevřenou pusou dokořán.

"Cože?!" Vyhrkli ostatní kteří staly opodál. Vůbec jsem si jich nevšimnul.

"Vy jste tady?! Bože Kate mě zabije!!" Plácl jsem se rukou do čela.

"Počkej počkej" řekl Yoongi. "A vy si ho necháte?" vykřiknul tak nahlas že jsem si přál aby radši spal a byl ticho jako vždycky.

No a když jsem mu chtěl odpověď do obýváku přišla Kate. Všichni upřely svoje pohled na ní. Ona se jen na nás dívala a nevěděla co se stalo. Až pak Jimin řekl něco co říkat nemusel.

"Kate blahopřeju, já budu strejda" řekl jí když přišel k ní a podíval se jí na břicho na které se následně začal culit. Kate se na něho prvně dívala dokud nepřišla na to o co tu vlastně jde. Podívala se na mě tím svým vražedným pohledem a šla blíž ke mě.
Já jsem samozřejmě utekl za křeslo a ona mě kolem něho pak naháněla.

"Jeone Jungkooku!! Okamžitě se zastav!!" Křikla po mě Kate. A dál mě naháněla kolem křesla.

"Kate počkej vysvětlím ti to" řekl jsem jí.

"Kate opatrně na miminko" vykřiknul Jimin který si už zřejmě udělal na to dítě citovou vazbu. Na to se Kate zastavila a šla k Jiminovi kterému dala pohlavek.

"Au" řekl a uraženě si sednul do křesla. Pak si sedla i ona a začal její proslov.

"Jungkooku proč všem říkáš o našem soukromém životě. Slíbil si že to nikomu neřekneš! Ale tys to stejně udělal. Je něco cos jim ještě neřekl?" Podívala se na mě s výhružným pohledem.

"Vlastně jsem jim třeba neřekl že jsme měli sex" pousmal jsem se.

"No Kookie myslím že když Kate čeká dítě tak nám to už došlo" řekl J-Hope.

"Co vy jste měli sex?" Řekl Yoongi a podíval se na mě a na Kate. A všichni co jsme byly v místnosti jsme se na něj nechápavě podívaly.

"No co, asi jsem na tohle ve škole usnul" řekl Yoongi a pak mu zčervenali tváře. No jo no typický Suga všechno zaspí.

Všichni jsme si nad ním pokroutili hlavou. A pak se v celé místnosti začal rozléhat náš smích...


❤ Nikisha ❤

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat