*11*

1.6K 80 5
                                    

Uběhl další měsíc. O další měsíc blíž k loučení. Netěším se na ten den. A on už vůbec ne.

****

Už asi druhý den spím u kluků v dormu. Ráda s němi trávím dny ale s Jungkookem ještě víc. Tyhle poslední dny chci být s ním co nejčastěji. Ale brání nám v tom i jeho práce. Často musí cvičit, tančit, zpívat a zase dokola. Ale i s tím se musí počítat.

"Kate poběž zachvíli jedeme" volal na mě Jin. Dneska byli totiž kluci pozváni do nějaké show, a já jsem tam s něma měla jít jako doprovod.

"Vždyť už jdu" vzdychla jsem si pro sebe a šla jsem po schodech dolů. Už od rána je my blbě. No vlastně už skoro tři týdny v kuse. Takže se mi tam vůbec nechtělo. Ale práce je práce.

"Jsi vpohodě?" Podíval se na mě Jimin. Já jsem jen přikývla a šla jsem si obléct kabát.

"Jsi dneska nějaká divná" řekl zase Jimin když mi podával kabelku.

"Ne jsem vpohodě a už bysme měli jít" byla jsem už trochu naštvaná a chtěla jsem už jít. Vždycky mi vadilo když se do mě hlavně Jimin pořád staral. Ale co už on musí vědět vždycky všechno.

Když jsem šla k autu byl tam už Jin a Jungkook. Jin už startoval auto takže jsme si už museli opravdu všichni pohnout. Jungkook se na mě usmíval a když jsem k němu přišla dal mi pusu kterou jsem mu pak vrátila, ale o něco větší. Pak jsem si sedla a vedle mě si sednul on. Chytil mě za ruku. Když seděli už všichni, auto se rozjelo.

Udělalo se mi trochu špatně ale naštěstí jsem to rozdýchala takže to bylo pak už vpohodě.

"Není ti něco?" Zeptal se mě Jungkook. Já jsem jen zavrtěla hlavou a položila jsem jí na jeho rameno. On položil hlavu na tu mou.

Když jsme přijeli na místo už tam na kluky čekaly. Takže maskérky udělali pár úprav a kluci mohli na scénu teda na tu show samozřejmě. Už jsem stála asi dvě hodiny v zákulisí a poslouchala otázky těch lidí a zároveň odpovědě od kluků. Najednou se mi zatočila hlava a já si prostě musela odskočit na záchod. Zeptala jsem se jedné z těch maskérek jestli neví kde je záchod. Když mi ho ukázala rychle jsem běžela do kabinky. A bohužel jsem zvracela. Nevím proč ale bylo mi fakt strašně blbě.

Sedla jsem si tam na záchod a najednou jsem z té bolesti v břiše začala brečet. Byla to taková bolest hnusná a zároveň křečovitá. Asi po deseti minutách kdy to přestalo jsem si šla umýt obličej. A šla jsem zpátky.

Už u záchodu za dveřmi stál Jungkook .

"C..co tady děláš?" Zeptala jsem se ho.

"Řekla mi maskérka že už jsi na záchodě 10 minut měl jsem strach" podíval se na mě starostlivě.

"Aha" podívala jsem se mu do očí. No a to jsem asi dělat neměla.

"Ty jsi brečela?" Pohladil mě po tváři a díval se na mě starostlivěji víc než předtím.

"Ne jen je mi trochu špatně" usmála jsem se na něho ale jeho pohled byl furt starostliví.

"Zachvíli už jedeme. Doma si lehneš a já se o tebe postarám" pak se konečně usmál i on. Chytl mě za ruku a vedl mě do jejich šatny. Tam jsem se posadila na křeslo které tam bylo a opřela jsem se. Nachvíly jsem zavřela oči protože jsem čekala než se kluci převlečou a my mohli vyrazit domů.

****

Když jsme přijeli do dormu Jungkook mi hned řekl ať jsi jdu lehnout že mi donese nějaký teplý čaj. No a já jsem toho mezitím využila a zavolala jsem Mii abych ji řekla co se mi dneska stalo. Že často zvracím a je mi blbě, snad mi pomůže.

Kate: "Ahoj Mio"

Mia: "Ahoj Kate tak co show vpohodě?"

Kate: "Jo show vpohodě ale já ne"

Mia: "Jakto? Pohádala si se s Jungkookem?"

Kate: "Ne to ne ale pořád zvracím a je mi blbě nevím co mám dělat. Myslím že to mám z toho asijského jídla už mi leze celkem na nervy"

Mia: "Kate a co když jsi těhotná?"

Kate: "Co? To je blbost"

Mia: "Spíš s ním? Spíš takže to nemusí být blbost, měla bys sis zajít do lékárny pro test"

Kate: "Jo to asi měla a dokážu ti že se pleteš"

Mia: " Aby ses náhodou nepletla ty"

***

Achjo co když má Mia pravdu ? A já jsem opravdu těhotná ? No doufám že ne. Každopádně si teď hned musím zajít do lékárny a to okamžitě.

"Kate nesu ti ten čaj" stál ve dveřích i s čajem Jungkook.

"Víš Kooki já si musím teď někde zajít a hned budu zpátky" usmála jsem se na něho.

"Já tě tam odvezu" usmál se zase on na mě.

"Ne to ne, já jdu sama!" Vykřikla jsem najednou. A bylo mi to celkem líto jelikož on nic neudělal.

"Do...dobře" podíval se smutně na mě a šel si sednout na postel.

Přišla jsem k němu dala jsem mu pusu na čelo a řekla jsem mu že zachvíli jsem zpátky. On přikývnul a já odešla. 

****

Když jsem šla z lékárny zpátky modlila jsem se ať nejsem těhotná, opakovala jsem si to v hlavě pořád dokola. Když jsem přišla do dormu kluci se dívaly dole v obýváku na film.  Řekla jsem Kookimu že se převleču a příjdu za nima.

Nahoře jsem vlezla okamžitě do koupelny a vytáhla test. Byli tam dva aspoň že tak můžu to aspoň zkusit dvakrát. Když jsem teda zkusila ten první chvíli jsem počkala no a pak dvě čárky!!!!...

Ahoj ❤👋 tak a je tady další díl. Celkem přidávám dost často další a další kapitoly 👌😄. A tahle je mimochodem konečně o něco delší 😊👌. No nic tak zase ahoj u další kapitoly ❤❤.

❤ Nikisha ❤

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Where stories live. Discover now