*41*

1.2K 67 2
                                    

Pomalu jsem otevřela své oči. Kolem mě byli dva přístroje ze kterých vedlo pár hadiček, zavedených do mého těla. Šíleně mě bolela hlava. A ty stroje které pořád pípali to jenom zhoršovali.

"Kate?" řekl něčí hlas.

Otočila jsem se za hlasem. Vedle mé postele stál Jungkook. Rozzářili se mi oči. Bolest hlavy najednou přestala. Stačilo ho jenom vidět, stačilo ho jenom slyšet. A všechna bolest se stratila.

"Kk-ookie" na tváři se mi objevil velký úsměv.

Přiblížil se blíže ke mě a dal mi pusu na čelo. Po tváři pu stélka slza která dopadla na mou tvář. Byl u mě tak blízko že jsem si mohla prohlédnout jeho čokoládově hnědé oči.

"Neplakej Kookie" opatrně a pomalu jsem k němu zvedla svou ruku a pohladila ho po tváři. "A dítě je vpořádku?" zarazila jsem se.

Jungkook jenom přikývl, a na tváři se mu objevil velký úsměv. V místnosti se pak objevila Mia. Přešla ke mě a chytla mě za ruku.

"Omlouvám se Kate" řekla a sklonila hlavu.

"Ty za nic nemůžeš" usmála jsem se na ní. "Jak jste věděli kde jsem?" zeptala jsem se jich.

"Mia pro nás zašla, že tě Jack nalákal na místo přes její telefon" řekl Jungkook a podíval se na Miu.

"A Jack je..?" zajimalo mě najednou tolik otázek.

"On je nejspíš teď v nemocnici a pak se uvidí co s ním bude." řekla Mia.

"On patří do blázince" pronesl Jungkook a roztomile se zamračil.

Všichni jsme se navzájem rozesmáli. Do místnosti pak vešel doktor.

"Kate vy už jste vzhůru?" usmál se a já mu úsměv s mírným přikývnutím oplatila. "Takže, stratila jste hodně krve ale to se dá všechno spravit. Máte pár modřin, zašili jsme vám střelnou ránu na ruce. A dítě je naštěstí vpořádku. Na týden si vás tu necháme a pak můžete jít domů" mile se usmál a odešel.

"Tak to všechno dobře dopadlo" usmála jsem se na ty dva. Oni jenom přikývli. Oba mě drželi každý z jedné strany za ruku, a pořád se na mě usmívali. Bylo to roztomilé.

****

"Kate, přijdu za tebou zase zítra" usmál se Jungkook a dal mi eskymáckou pusu. Pak vyšel z pokoje. A já tam zůstala ležet sama obklopená těmi přístroji.

"Tak jsme to přežili" řekla jsem svému bříšku a jemně ho hladila dlaní...



Tak joo v příští kapitole bych to chtěla trochu urychlit a zjistit pohlaví dítěte 😂👌👶. A až to zjistíte i vy budu potřebovat vaší pomoc s jménem 🤔❤️. Každopádně v příští kapitole zjistíte i podmínky od Kate, což už tu jednou bylo (myslím tím to o tom jméně) 😌❤️.

❤️Nikisha❤️

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat