*5*

2.1K 96 4
                                    

Dneska jsem se měla po škole zastavit u šéfa v BigHitu. Když jsem tam přišla řekl ať se posadím že má pro mě nabídku. Chvíli mlčel a jen mě pozoroval. Byla jsem trochu nervózní, přece jenom je to můj šéf. Asi po 3 minutách konečně spustil.

“Takže Kate, věc se má tak že jsme si najmuli nového fotografa takže vás už na focení kluků potřebovat nebudeme„ řekl a nakonec se usmál. Počkat co? To znamená že mám výpověď nebo co? Trochu jsem se na něj nechápavě dívala.

“Ale mám pro vás nabídku a je jen na vás jestli jí příjmete„ chvíli se díval na papíry které měl na stole a pak podzvihl obočí.

“A.. o jakou nabídku se jedná?„ trochu mi to nedalo a tak jsem se prostě zeptala.

“No teď nedávno jsme museli propustit asistentku odešla totiž na mateřskou dovolenou. Kdybyste tuhle práci vzala tak by to znamenalo být s klukama vždycky když nacvičují, nosila byste jim jídlo, kávu... No a mě byste zařizovala různé schůze. A s klukama byste jezdila i na jejich koncerty a podobně„ srovnávala jsem si to všechno v hlavě a neznělo to zase tak špatně. Sice bych s klukama trávila více času ale to je mi teď jedno. Nemám prostě na výběr. No teda mám ale těžko se tu hledá jiná práce a tahle je skvělá.

“Ano beru to„ řekla jsem teda bez váhání a dostala jsem pár papírů na podepsání. Byla jsem ráda že budu mít lépe placenou práci než jsem dostávala za to focení.

“No dobře Kate to jsem rád, a mohla byste začít už dnes? Kluci teďkom nacvičují„

“Ano jistě„ přikývla jsem. Nakonec jsem mu podala ruku a odešla jsem do výtahu.

Když jsem dojela šla jsem do místnosti kde mají kluci zkoušky. Když jsem tam vlezla bylo ticho žádaná hudba ani hlasy. Všimla jsem si jen Jina který seděl na gauči a pozoroval mě.

“Ahoj Kate co tady děláš?„ vicenil na mě zuby a já si k němu přisedla.

“Od teď jsem vaše asistentka takže tu s váma budu hodně často„ usmála jsem se a sledovala jak si kluci sedají vedle nás no teda až na Jungkooka který stál a pak se otočil a odešel. Všichni šli pak zase zaním s tím že měli zase cvičit. Nechtělo se jim ale museli, volal na ně totiž jejich choreograf. Jen Jin ještě seděl a díval se na mě.

“Kate víš nic mi do toho není ale myslím že bys měla dát Kookimu šanci„ počkat odkud to ví? Jo vlastně Jungkook mu řekne vždycky všechno. Takže není se čemu divit.

“Já vím že to není Američan a že není podle tvých představ ale zkus mu dát šanci. Když vám to nebudete klapat můžete se rozejít„ pousmál se a chytil mě kolem ramen.

“Jenže Jine není to jen o tom že je to Asiat. Ale budu tady už jen dva roky. Bylo by pak těžké ho opustit„ položila jsem si hlavu na jeho rameno a čekala co řekne.

“No myslím že vám to ani dva roky nevydrží, přece jen budete svoje první lásky, dej mu šanci a uvidíš jak to s váma bude„ pak se už jen postavil, usmál se a odešla za klukama cvičit.

***

Z přemýšlení nad Kookim mě přerušil až Jimin který si sednul vedle mě celý upocený.

“Kate dneska máme večírek a když už si naše asistentka měla bys jít s námi. Půjdeš?„ podíval se na mě a nahodile ten svůj roztomilý obličej.

“Jo jasně v kolik to je?„ úsměv jsem mu oplatila.

“O půl deváté večer. A čekej nás kolem osmé já a Jin pro tebe přijedeme„ poplácal mě po rameni a odešel už ven za klukama. Já si oblékla bundu a odešla taky.

***

Kolem osmé pro mě teda přijeli jak říkaly. Byli tam jen oni dva takže ostatní už nejspíše byli na večírku.
Když jsme tam dojeli bylo tam už dost lidí. Ale myslím že o půl jich tu bude ještě víc. Dost jsem se tam bavila byla tam i Mia takže jsme si povídali a chvíli i tančili. Pak ke mě přišel ten o kterém jsem s Jinem mluvila. Jungkook.

“Ahoj Kate smím prosit?„ usmál se tím svým krásným úsměvem a natáhnul ke mě ruku. Já jsem přikývla a šla jsem s ním blíže k těm ostatním tančícím lidem.

“Kate přemýšlel jsem nad tím co si říkala že nechceš chodit s Asiatem. Ale teď se tě ptám naposled. Zkuz to semnou„ podíval se na mě svýma hnědýma očima a čekal na odpověď.

“Já...„ nenechal mě to doříct.

“Prosím„ zastavil se v tančení a chytil mě za ruce.

“Tak... tak jo za pokus nic nedám,  budeme svoje první lásky„ podívala jsem se na něho a usmála jsem se když se mu rozzářil obličej. Nakonec mi dal malou pusu kterou jsem mu potom oplatila. A tancovali jsme zase dál...

Tak a je to tady 😊. Jsou spolu!!✌Popravdě jsem se na to těšila až spolu budou ❤.Jak se vám líbil další díl? No nic tak papa u dalšího dílu 👋💛.

❤Nikisha❤

Because I love him ~ Cz [Jungkook] ✓Where stories live. Discover now