F Y R R E

806 30 20
                                    

Læs forfatterbeskeden i bunden <3

Rebekkas synsvinkel

Da Marcus og jeg havde snakket, besluttede vi at tage hjem til Marcus i stedet. Der var ingen hjemme, og vi kunne have hele huset for os selv. Helt indtil i morgen. Martinus skulle overnatte hos en ven, og Emma var med deres forældre henne og besøge noget familie. Marcus havde fortalt, at han havde insisteret på at blive hjemme, fordi han ikke kunne holde ud længere, at der var problemer mellem os, og han ville have det ordnet med det samme.

Vi gik med det samme op på hans værelse, så snart vi kom ind i huset. Han lukkede hurtigt døren, og inden jeg nåede at sige noget, var han begyndt at kysse mig. Han puttede hurtigt sine hænder ind under min trøje og kærtegnede min bare hud. Han tog den ene hånd om på min forside og kørte den op til mit bryst. Han tog blidt fat om det og masserede det, mens han blev ved med at kysse mine læber.

"Du er så vanvittigt dejlig," mumlede han mod mine læber og kyssede mig igen. Hans hænder sænkede sig og tog fat i kanten på min trøje. Han hev den over hovedet på mig og smed den på gulvet. Jeg hev også hans trøje af og kastede den efter min. Vi kyssede, som havde vi ikke set hinanden i flere år. Grådigt. Begærende, mens tøjet fløj om ørene på os, til vi til sidst var helt nøgne. Marcus bakkede mig hen til sengen, mens han blev ved med at kysse mig. Han kærtegnede min krop alle steder, mens han forsigtigt lagde mig ned. Marcus trak dynen over os, så ingen af os frøs. Han kyssede mig alle steder, og jeg gjorde det samme ved ham.

Vi lå længe bare og kyssede og rørte ved hinandens kroppe. Kærtegnede enhver centimeter. Vi kunne ikke få nok af hinanden. Kærligheden brændte bare mellem os.

Jeg lagde mig på Marcus' bryst og lagde armen om livet på ham. Jeg nussede ham på maven, mens han havde armen om mig. Jeg mærkede, han strammede grebet. Han gav mig et kys i håret, og jeg kiggede op på ham. Han bøjede sig ned og gav mig et kys på læberne. Han kiggede mig dybt i øjnene.

"Jeg har så tit siddet og betragtet dig i timerne. Tænkt, hvor meget jeg gerne ville snakke med dig. Men jeg turde ikke. Du var jo sammen med skolens mest populære dreng, og du virkede uopnåelig," sagde han.

"Jeg var aldrig uopnåelig, Marcus," smilede jeg.

"Lagde du nogensinde mærke til mig?" spurgte han: "bare sådan generelt, inden vi begyndte at snakke rigtigt sammen?"

"Jeg har altid syntes, du så sød ud, men jeg turde ikke snakke til dig. Det virkede for akavet, fordi vi slet ikke kendte hinanden," sagde jeg: "hvor lang tid havde du været forelsket i mig?"

"Det ved jeg faktisk ikke," svarede han: "men længe. Meget længe. Det gik bare kun op for mig, da vi begyndte at snakke."

"Jeg faldt hurtigt for dig, da vi begyndte at snakke," sagde jeg: "du var alt det, jeg i virkeligheden havde brug for, og det gik op for mig. Du er den dejligste, kærligste og mest fantastiske dreng, jeg nogensinde har mødt."

"Rebekka, jeg er træt af, at vi opfører os som kærester," sagde han: "men at vi ikke er det. I hvert fald ikke officielt."

Jeg rettede mig mere op og kiggede på ham. Gav ham et lille kys på kinden. Kørte en hånd gennem hans løse hår.

"Jeg elsker dig," sagde han: "af hele mit hjerte. Vil du være min kæreste?"

"Ja, Marcus. Der er ikke noget, jeg hellere vil," hvinede jeg og kastede mig mod hans læber, som jeg grådigt kyssede. Han trak mig op oven på sig og kørte sine hænder ned over min krop. Han lagde hænderne på min numse og klemte den blidt, så et støn undslap mine læber. Han smilede og kyssede mig igen. Han vendte os rundt, og så bevægede kyssene sig ned af min krop. Jeg vidste godt, hvor dette bevægede sig hen, og jeg kunne næsten ikke vente. Jeg ville også gerne have ham. Da han trængte op i mig, fik jeg øjeblikkelig orgasme. Det havde jeg aldrig prøvet før. Marcus bevægede hofterne i et meget roligt tempo, og det hele var en stor eufori.

"Hvor er du dog dejlig," stønnede han: "jeg elsker dig så meget."

Da han kom, kiggede han mig i øjnene. Det var meget intenst. Jeg nussede ham i nakken og trak ham ned i et kys. Han blev liggende oven på mig, og vi fortsatte med at kysse og nusse.

"Jeg elsker også dig, Marcus Gunnarsen," sagde jeg: "så ufatteligt meget."

*****

OMG! Jeg forstår slet ikke, at denne bog allerede er slut!

Jeg skrev den helt tilbage i december 2018, hvor den bare har ligget på min computer. Jeg vidste, jeg ville poste den, men ikke hvornår. Jeg skrev den faktisk på kun 3 uger, fordi jeg lige havde fået læseferie xD

Men her er den - færdig. 

Tusind tak til alle jer, der har læst med, stemt og kommenteret! Hver og en kommentar og stemme - hvert enkelt view giver mig et smil på læben, og jeg er dybt taknemmelig for det.

caroherma, jeg håber, du er tilfreds, stolt og glad over, hvad dit imagine blev udviklet til. 

Jeg er stolt over selv, at den blev til en helt historie. At et enkelt imagine var starten til hele denne historie. 

Skriv gerne i kommentaren, hvad I har syntes om denne bog. Eller bare en eller anden kommentar - bestemmer i selv. Jeg ville i hvert fald sætte pris på det <3

Hvis I vil læse noget mere, så har jeg for få dage siden postet en ny fanfiction. Den hedder "Insta-Girl". Den vil jeg virkeligt anbefale jer at gå ind og læse, hvis I ikke allerede er igang med den. Glem ikke at føje den til jeres læselister.

Derudover er der selvfølgelig Another Chance, som også er igang!

Vi ses!

- Mathilde <3

Naked | Marcus Gunnarsen Fanfiction | ✔Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt