F I R E

655 30 14
                                    

Rebekkas synsvinkel

"Du er så dejlig," hviskede Noah, der stod bagved mig med armene lagt om mig. Han kyssede min hals. Jeg smilede for mig selv og lagde hovedet en smule mere til siden, så han bedre kunne komme til. Jeg elskede, når Noah kærtegnede mig, men i dag var det ikke rigtigt det samme. Jeg tænkte hele tiden på, at jeg skulle skjule for Noah, at jeg var kommet til at sende det billede, jeg havde taget til ham, til en fra min klasse.

Noah kyssede mig hele vejen ned af halsen. Han tog fat i min bluse og trak den ned over min skulder, hvorefter han kyssede mig hele ud på skulderen. Han kørte sin hånd op af min arm i så blid en bevægelse, at jeg sukkede af nydelse. Alligevel faldt mine tanker hurtigt tilbage på det, der var sket forleden dag.

Hvad mon der skete, hvis han fik af vide, at Marcus havde fået billedet af mig? Noah var jo 3.g'er. Vi havde mødt hinanden lang tid før, jeg havde startet i gymnasiet. Han havde været en af min storebrors gode venner, og han havde tit været hjemme i vores huset. Vi var begyndt at snakke, og der gik ikke længe, før han inviterede mig ud. Ham og jeg havde ligesom bare passet sammen. Man havde aldrig kunnet mærke aldersforskellen mellem os, selvom vi havde mødt hinanden, da jeg lige var blevet femten.

Efter jeg var blevet kærester med ham, var der sket noget mellem min storebror og ham, der havde gjort, at de aldrig snakkede med hinanden igen. De så ikke engang på hinanden, når Noah var hjemme hos mig. Min storebror fik andre venner, og jeg tilbragte for det meste tiden hjemme hos Noah for at undgå de akavede situationer.

"Hvad er der galt, skat?" spurgte han og puttede hovedet ind til mig. Han havde altid været så utroligt kærlig mod mig. Hans kærlighed blev vist til mig for hele verden, og jeg nød det.

"Der er ikke noget galt," svarede jeg og prøvede at skjule mine indre følelser for ham, så godt jeg kunne.

"Det må der være. Du opfører dig underligt."

Hvad skulle jeg sige til ham? At der var andre end ham, der havde set mig nøgen? For det vidste jeg, ikke ville falde i god jord. Selvom det var et uheld, så ville han blive gal. Ikke på mig, men over at der var andre end ham, der havde nydt synet af min nøgne krop, og han ville helt sikker smadre Marcus og ydmyge ham som straf for det. Noah var meget beskyttende over for det, han opfattede som hans, og jeg hørte til i den kategori.

"Der er intet galt, skat. Jeg har bare haft en travl dag," svarede jeg.

Han tog fat om mig og vendte mig stille om. Han kiggede undersøgende på mig. Hans øjne undersøgte mine. Jeg smilede til ham, og han strøg mig blidt over kinden.

"Måske har du brug for at slappe lidt af," sagde han: "blive forkælet lidt."

Han kørte hænderne ned af siden på min krop og om til min røv. Han tog fat om den og trak mig ind til sig, så jeg stod helt klinet op af hans krop. Jeg kunne mærke hans ophidselse helt tydeligt gennem tøjet. Jeg kiggede op på ham og blev belønnet med et kys.

"Jeg elsker dig, skat," sagde jeg.

"Jeg elsker også dig," hviskede han: "og nu, der vil jeg tage mine dejlige kæreste ind og forkæle hende."

Han bøjede sig ned, tog fat rundt om undersiden af mine lår og løftede mig op. Jeg svang benene rundt om hans mave, så jeg ikke faldt ned, og så bar han mig stille ind på sit værelse, mens vi kyssede hele vejen derind. Da vi var kommet derind, og han havde lukket døren efter os, røg tøjet utroligt hurtigt af.

Selvom jeg ikke rigtigt gad, så lod jeg ham alligevel gøre det. Hellere det, end at han fik mistanke om, hvad der i virkeligheden foregik inde i min underbevidsthed. Eller at han fandt ud af, at Marcus havde set et nøgenbillede af mig. Måske kunne det også hjælpe mig med at tænke på noget andet end Marcus og det nøgenbillede, jeg alligevel ikke kunne gøre noget ved. 

***** 

Så kom der lige et nyt afsnit ;P

Håber, I kunne lide det

Det glæder mig at høre og se alle jeres søde kommentarer om, hvor meget I godt kan lide denne historie. Det gør mig så mega glad at se <3

Glem ikke at stemme og kommentere! :))

- Mathilde <3

Naked | Marcus Gunnarsen Fanfiction | ✔Where stories live. Discover now