S E K S O G T R E D I V E

507 30 7
                                    

Rebekkas synsvinkel

Jeg sad og ventede ude foran rektors kontor. Med et kæmpe smil på. Selvom jeg var endt hos rektor, så var det virkeligt hele oplevelsen værd. Jeg havde ydet retfærdighed. Jeg havde givet Noah det, han havde fortjent. Langt om længe havde alle hans løgne givet bagslag for ham, og han havde bødet for det.

Døren blev åbnet, og Eigil kom ud. Han gav mig som det første hånden.

"Rebekka," sagde han: "dejligt at se dig igen. Kom inden for."

Jeg gik inden for i troen om, at jeg skulle til en samtale med Eigil alene, men der tog jeg fejl. I stolene ved hans skrivebord sad mine forældre. Der var en stol i midten af dem til mig.

Med et anstrengt udtryk gik jeg hen og satte mig. Eigil gik hen og satte sig bag skrivebordet.

"Rebekka," begyndte Eigil og kiggede alvorligt på mig: "jeg ved, at du har postet nogle videoer af Noah Halvorsen, hvor han er sammen med nogle piger. I den ene indgår der endda samleje. Vil du fortælle mig, hvorfor?"

Jeg skævede op til mine forældre. De sad begge og kiggede afventende på mig. Min mor havde et meget anstrengt udtryk.

"Jeg postede de videoer af ham for at få hævn," svarede jeg.

"Hvad ville du hævne dig for?" spurgte Eigil: "hvad har Noah gjort dig, siden du greb til så drastiske midler?"
"Noah var min kæreste, men jeg fandt ud af, at han havde været mig utro med alle de piger, der er på videoerne, gennem flere måneder. Jeg konfronterede ham, og jeg slog op. Han blev så gal på mig, at han postede et nøgenbillede, jeg havde sendt til ham privat, på gymnasiets officielle facebookside, så alle kunne se det."

"Dette benægtede du sidste gang, du var her," sagde han: "hvorfor løj du?"

"Fordi Noah havde truet mig," sagde jeg: "han sagde, at hvis jeg afslørede noget, så ville han skade ham, som jeg elsker. Marcus Gunnarsen fra min klasse."

I stedet for at få underlige spørgsmål, gik jeg helt tilbage og fortalte hele historien om, hvordan jeg først var kommet til at sende mit nøgenbillede til Marcus ved en fejl. Hvordan Marcus og jeg havde udviklet et venskab, og hvordan Noah havde behandlet mig og løjet til alle. Hvordan han havde lagt alle sine egne fejl over på mig, så jeg blev set skævt på. Eigil sad længe og kiggede på mig. Han sagde ikke noget. Han overvejede tydeligvis hele situationen.

"Rebekka," sagde min mor pludseligt: "hvordan kunne du dog overhovedet finde på at sende et nøgenbillede til nogen i første omgang? Du har opført dig som en billig tøs."

"Du har ingen ret til at blande dig i, hvad jeg gør," sagde jeg flabet: "hverken du eller far er nogensinde hjemme. I er bare sådan nogle overfladiske bekendtskaber for Håkon og jeg. I tager til firmafest en lørdag aften, selvom I aldrig er hjemme, i stedet for at være sammen med jeres børn og være de forældre, I burde."

"Det lyder, som om der er noget andet, vi også burde snakke om," sagde Eigil: "jeres familieliv fungerer vist ikke helt optimalt?"

"Der er intet galt med vores familieliv," sagde mor.

"Stop det, Liv," sagde min far: "du ved godt, at vi aldrig er hjemme. At vi aldrig er der for vores børn."

"Stian," udbrød min mor: "du ved godt, hvor meget vores job kræver af os!"

"Ja, men vi burde også være forældre og ikke bare overlade Rebekka og Håkon til dem selv."

Og så brød der et stort skænderi ud mellem mine forældre. Det var dødpinligt. Mine forældre sad og råbte hen over hovedet på mig. Eigil prøvede at få styr på dem, men de blev bare ved. Min mor var helt oppe at køre over, at jeg havde sendt et nøgenbillede. Bare det faktum, at jeg havde taget et, kunne hun slet ikke forstå. Min far så ikke så hårdt på det. I hans øjne var alle unge og gjorde dumme ting. Han var den, der havde medlidenhed med mig. Min mor gik mere op i vores families udseende udadtil.

Naked | Marcus Gunnarsen Fanfiction | ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant