F E M O G T R E D I V E

479 31 12
                                    

Rebekkas synsvinkel

Håkon og jeg blev mødt af blikke fra alle, da vi gik ned gennem gangen. Ingen sagde noget. Folk kiggede bare. Der var nok ikke nogen, der havde regnet med, at jeg havde turde modsætte mig en så magtfuld som Noah, men der kunne de godt tro om. Jeg fandt mig ikke i at blive trampet på. Slet ikke af en opblæst nar, som Noah havde vist sig at være inde under den perfekte ydre skal.

Hovedpersonen selv skulle jeg ikke lede længe efter. Noah kom stormende ned af gangen. Direkte mod mig. Efter ham løb hele hans slæng. De kunne næsten ikke følge med. Han var rasende. Røgen stod praktisk talt ud af ørene på ham.

"DIG!" skreg han.

Jeg kiggede bare på ham. Svarede ham ikke. Det var der ikke nogen grund til. Han var kun lige startet med at sige noget. Eller råbe noget. Jeg var sikker på, at råberiet helt sikkert heller ikke var overstået endnu.

"Hvad fanden er det, du har gjort?" råbte han ind i hovedet på mig, da han var nået hen til mig. Jeg reagerede dog stadig ikke, jeg gloede bare åndssvagt tilbage.

"Jeg har givet folk sandheden om, hvem du i virkeligheden er," svarede jeg bare simpelt og afslappet, som var det den mest naturlige ting i verden.

"Hvor har du de videoer fra?"

"Er det ikke lige meget, hvor de kommer fra?"

"Er det nogen, du kender?"

"Måske er det, måske er det ikke. Det er sådan set underordnet, om jeg kender personerne eller ej. Det var bare pænt af dem at give mig dem, så jeg kunne vise dem til alle, ligesom du viste min nøgne krop til hele gymnasiet."

Et sus gik gennem alle, der stod på gangen. Jeg havde sagt det højt. Indrømmet for første gang offentligt det, alle vidste. At det havde været mig på det nøgenbillede. At jeg vedkendte mig det.

Jeg vendte mig ud mod alle og kiggede rundt. Nu ville jeg holde en tale, der var længe tiltrængt.

"I synes måske, det er skamfuldt, at jeg blev postet nøgen på gymnasiets facebookside. At jeg overhovedet havde taget et billede af min nøgne krop. At det var min egen skyld, at jeg endte der," startede jeg. Nu skulle de vide, hvordan det hele. Jeg var træt af at holde det inde.

"I har kaldt mig for luder," forsatte jeg: "I har kommenteret på mine bryster. I har klædt mig af med øjnene og drømt om det, I vidste gemte sig under mit tøj. Men det var aldrig min skyld, at det billede havnede der. Det var resultatet af at have en kæreste, der i månedsvis havde været mig utro. Jeg slog op, fordi jeg blev røvrendt af den dreng, jeg troede elskede mig, men som i virkeligheden kun gik op i sin egen popularitet. Han løj for jer alle sammen og sagde, det var mig, der havde været utro. Men havde jeg aldrig gjort noget. Jeg var uskyldig. Selvom det billede blev postet, og I aldrig skulle have set det. Så synes jeg, I skal vide, at jeg fanme er stolt af den krop, jeg har."

Der var så stille på gangen, at man havde kunne høre en knappenål falde til jorden. Alle var i chok. Jeg havde fortalt sandheden. Noah var blevet afsløret. Ydmyget foran alle.

Han sagde heller ikke noget. Kiggede rundt på alle. Pludseligt trådte Sebastian frem.

"Er det sandt, Noah?" spurgte Sebastian: "har du løjet om det hele?"

"Ja, og hvad så?"

"Så du var altså Rebekka utro?"

"Hvis du vil kalde det utro at have lidt hygge på sidelinjen, så ja," råbte han.

"Det havde jeg aldrig troet om dig!" sagde Sebastian ophidset: "hvordan kunne du gøre det mod hende? Hvis jeg havde vist det her, så havde jeg selv fortalt hende det. Hun fortjener ikke det, du har udsat hende for!"

"Jeg troede, du var min bedste ven!" råbte Noah.

"Det troede jeg også om dig," svarede Sebastian: "men jeg tog fejl. Jeg kender dig ikke længere."

Sebastian vendte sig om og kom hen til mig. Han lagde en hånd på min skulder og gav mig et medfølende blik. Han gik stille helt tæt på mig og lagde forsigtigt armene om mig og krammede mig. Først blev min krop helt stiv. Det havde jeg ikke regnet med. Men lidt efter lidt gav jeg efter og krammede ham tilbage.

"Undskyld, Rebekka," hviskede han ind i mit øre: "jeg håber, du kan tilgive mig, og at du vil lade mig være din ven. Havde jeg vist, at han løj, havde jeg fortalt dig det."

"Jeg tilgiver dig," sagde jeg: "du kan være min ven, hvis du lover altid at være loyal over for mig. Lige meget hvad."

"Jeg vil altid være dig loyal," hviskede han.

Da vi trak os fra krammet, smilede vi til hinanden. Vi havde sluttet fred. Vi var venner. Sebastian var god nok. Noah havde bare holdt ham for nar.

"Rebekka," kaldte en stemme, og jeg vendte mig om og kiggede lige ind i øjnene på min norsklærer. Jeg sank en klump. Hun havde hørt det hele. Havde sikkert stået og set alt, der var foregået.

"Ja?" svarede jeg forsigtigt.

"Du følger med til rektors kontor," sagde hun: "og det er omgående."

Jeg nikkede og fulgte efter hende i tavshed. Da vi nåede ned på gangen, begyndte hun at tale igen.

"Du sagde, du ikke kendte noget til noget billede," sagde hun anklagende: "men det passede ikke, vel?"

"Nej, min ex-kæreste lagde et nøgenbillede af mig på gymnasiets officielle facebookside," svarede jeg: "hvilket fik mig helt ned i kulkælderen. Men Marcus fra klassen hjalp mig igennem det. Ham og jeg fandt hinanden i stedet."

"Jeg er ked af at høre, at det skete for dig," sagde hun: "det er en alvorlig sag. Jeg er dog glad for, at Marcus har været der for dig. Jeg har lagt mærke til de blikke, I sender hinanden. Er I kærester?"

"Ikke officielt," svarede jeg: "men vi elsker hinanden. Sådan rigtigt."

Hun smilede, da jeg havde sagt det. Resten af vejen, snakkede vi lidt om, hvad der skulle ske hos rektor. At det bare var en samtale.

"Du skal ikke være nervøs," sagde hun medlidende: "bare du fortæller ham sandheden denne gang. Jeg tror godt, du ved, hvad alt dette handler om."

Jeg nikkede. Nøgenbilledet. Og de videoer jeg havde lagt op.

*****

Noah er blev afsløret. Ydmyget foran hele skolen

Nu lander hun hos rektor igen

Hvad tror I, der sker?

Bliver hun bortvist?

Finder hendes forældre ud af, hvad der er sket?

Glem ikke at stemme og kommentere! <3

- Mathilde <3

Naked | Marcus Gunnarsen Fanfiction | ✔Where stories live. Discover now