E T

1.3K 35 20
                                    

Rebekkas synsvinkel

Jeg var lige kommet ud af badet, og jeg sad med håndklædet stadig svøbt om mig, mens jeg lagde min makeup og satte mit hår. Solen skinnede ind gennem vinduet. Fuglene pippede uden for. Det var rart at vide, at foråret var begyndt. De bedste tre måneder på hele året. Det var en perfekt dag. Jeg følte, at intet kunne gå galt.

Min mobil vibrerede. Det måtte være Noah. Min kæreste.

Noah:

Godmorgen smukke <3

Har du sovet godt?

Rebekka:

Ja, det har jeg

Hvad med dig? <3

Noah:

Det har jeg i hvert fald

Jeg drømte om dig <3

Rebekka:

Noget specifikt?

Noah:

Jeg drømte, at du intet tøj havde på

Tror du, at du kunne gøre drømmen til virkelighed? <3

Jeg smilede for mig selv. Noah og jeg havde en vane for at sende hinanden nøgenbilleder. Det var ligesom bare vores ting. Vi havde været sammen et halvandet år, så at se hinanden uden tøj på var ikke ligefrem nyt for nogen af os. Der var ikke en centimeter, vi ikke havde set af hinanden.

Rebekka:

Det tror jeg da godt, jeg kan <3

Noah:

Føler, det er længe siden, vi har været sammen...

Selvom jeg så dig i går

Jeg kan simpelthen ikke få nok af dig, overhovedet <3

Rebekka:

Sådan er det jo, når man elsker nogen <3

Noah:

Det gør jeg virkeligt!

Elsker dig! <3

Rebekka:

I lige måde <3

Sender billedet om lidt

Noah:

Glæder mig!

Der er ingen så dejlig som dig <3

Jeg var lige blevet færdig med at ordne mit hår. Jeg havde krøllet det, så det hang ned af min ryg i lange bløde brune krøller. Jeg rejste mig langsomt op og smed håndklædet på sengen. Jeg stillede mig foran mit store spejl, hvor man kunne se hele kroppen. Jeg stod ansigt til ansigt med min nøgne krop. Jeg rettede hurtigt på håret. Sørgede for, at det sad pænt, inden jeg tog et billede af min nøgne krop i spejlet. Da jeg havde taget det, svøbte jeg hurtigt håndklædet om mig igen, før jeg satte mig ned og studerede billedet. Jeg skulle lige sikre mig, at jeg selv var tilfreds med det, inden jeg sendte det til Noah. Det var vigtigt for mig, at jeg følte mig godt tilpas med billedet. Ellers ville jeg måske fortryde, at jeg havde sendt det til ham, eller også ville jeg måske være bange for, at han ikke var tilfreds med det, fordi jeg ikke selv var.

Da jeg trykkede ind på billedet, smilede jeg. Det var perfekt. Man kunne tydeligt se alle mine former. Min timeglasfigur var pænt fremhævet. Min bløde krøller faldt blidt ned over mine skuldre. Jeg havde altid fundet mine bryster lidt for store, men Noah var glad for dem, så det gik nok. Det samme med mine lår. Jeg var ikke den tynde type. Jeg var slank med naturligt store muskler, og med tiden havde jeg lært at elske mig selv.

Jeg skyndte mig at gå ind under mine kontakter. Jeg drejede ned til Noah og sendte det til ham over Messenger. Jeg var en anelse tidspresset. Jeg havde meget, jeg skulle nå i dag, og om en halv time skulle jeg være hos lægen til et halvårligt helbredstjek. Jeg havde været ret overvægtig, da jeg var mindre, og jeg havde næsten spist mig selv til diabetes. Derfor havde mindre forældre insisteret på, at jeg fik tjekket mit helbred hvert halve år, så der ikke skete mig noget.

Da jeg kiggede ned på skærmen, mødte der mig et skrækindjagende syn. Billedet. Jeg havde slet ikke sendt det til Noah. Jeg havde ramt kontakten lige oven over. Marcus Gunnarsen. Det kunne simpelthen ikke være rigtigt! Marcus havde fået et billede af mig... uden tøj på! Fuldstændigt blottet!

Inden jeg nåede at tænke over, hvordan jeg havde det, flød tårerne allerede ned af mine kinder. Hvad nu, hvis han videresendte det til sine venner? Jeg kendte ikke Marcus ret godt. Vi gik i klasse sammen på gymnasiet, og han var min nabo, men vi havde ikke rigtigt noget med hinanden at gøre ellers.

Jeg var nødt til at gøre noget!

Jeg flåede håndklædet af og tog noget tøj på. Derefter løb jeg nedenunder og tog de første sko på, jeg kunne finde. Jeg kastede jakken om skuldrene, mens mine ben rystede under mig. Tanken om, at han sad og kiggede på det billede nu, var fuldstændigt ubærligt. Jeg kunne ikke engang være garanteret, at han havde slettet det, siden jeg havde sendt det i Messenger. Han kunne have gemt det. Delt det ud over hele internettet. Jeg kendte ham jo ikke specielt godt. Jeg anede ikke, hvad han kunne finde på, og det drev mig vanvittig. Mens jeg fumlede med lynlåsen på jakken, blev tårerne bare ved med at strømme ned af mine kinder og ødelagde min makeup. Jeg var bange. Hvordan kunne det her ske for mig? Spørgsmålet blev ved med at gentage sig i mit hoved. Kun fjolser fejlsendte sådanne ting... og jeg mente ikke selv, jeg hørte til i den kategori, der prøvede at søge opmærksomhed gennem nøgenbilleder.

Mens tankerne kørte rundt, og kroppen rystede, rullede en besked ind på min mobil. Fra Marcus. Jeg trykkede hurtigt ind på den med dirrende fingre.

Marcus:

Hold da op! :p

Også godmorgen til dig! <3

Nej nej nej nej... nu havde han officielt set mig... splitterravende nøgen.

Inden jeg gik ud af døren, skyndte jeg mig at sende billedet af min nøgne krop til Noah, selvom jeg ikke længere havde lyst til det. Men jeg havde lovet det, og han var jo min kæreste... det gik nok.

Nu skulle jeg i hvert fald have fat i nakken på Marcus, inden det gik mere galt, end det allerede var gået i forvejen.

Bare, det ikke allerede var for sent!

*****

Det var første kapitel af min nye fanfic! 

Håber, I kunne lide det!

Mega credit til caroherma! Det var på grund af hendes imagine "nøgenbilledet", som i øvrigt er totalt amazing, at jeg fik inspirationen til denne historie. Tak, fordi jeg måtte bruge det!  Du er bare den bedste! <3

Glem ikke at stemme og kommentere! Det ville gøre mig så utroligt glad!

- Mathilde <3

Naked | Marcus Gunnarsen Fanfiction | ✔Where stories live. Discover now