68.rész

5.3K 408 24
                                    

A combjaimon egy fal szélét éreztem meg. Ash figyelmeztetés nélkül felkapott a fenekemnél fogva és felrakott egy falból kiálló részre.

Egy pillanatra végigpásztáztam a kis sarkot, amit Ash kiválasztott nekünk.

- Itt tetszik nekem. - mosolyogtam.

- Nekem is. - felelte. Újra rá néztem és felemeltem a kezem, hogy bele túrhassak a hajába.

Mivel korábban a kiállításon voltunk, nem volt rajta a szokásos sapija. Egy fekete farmert, fekete pólót és egy fekete inget viselt. Mégiscsak egy Badboy volt.

Lehet, hogy nem sokára az én Badboyom lesz.

- Most elmondod, hogy miért volt olyan jó kedved Hirtelen? - próbálkoztam újra. Tényleg érdekelte, hogy mitől lett ilyen hangulatváltozása. Egy ideig habozott, majd vett egy mély levegőt és amit azután mondott, belém fojtotta a lélegzetem.

- Rájöttem, hogy egyáltalán nem vagy együtt Chasel.

- Miből gondoltad, hogy együtt vagyok vele? - meg voltam zavarodva. Hisz egy percig sem voltunk együtt Chasel. Ash sóhajtott.

- Véletlenül láttalak titeket. A mozi előtt.

- Oh ... - Szóval látta a csókot. Ez mekkora klisé volt már?! - De az... semmi sem volt. Rájöttünk, hogy semmi nincs köztünk. - ezt mindenképp el akartam magyarázni neki.

- Igen, tudom.

Az arcára tettem a kezem.

- És ez annyira idegesített téged, hogy ignoráltál engem? - simogattam meg a hüvelykujjammal. Jól éreztem a borostát?

- Igen. - vallotta be és hirtelen úgy tűnt, hogy már nem zavarta, ha az érzelmeiről kellett beszélnie. - Nem bírtam a gondolatot, hogy te és Chase... - félbehagyta a mondatot, bennem pedig minden megőrült.

- Nem létezik olyan, hogy "Chase és én " és soha nem is fog. De - mentem közelebb hozzá. - olyan, hogy "te és én " még lehet. Ha akarod. - a torkomban dobogott a szívem. Most vagy soha. Ez volt a mi esélyünk.

Előrébb hajolt hozzám. A kezeivel megindult felfelé a combomon. A derekamnál kicsit szorosabban fogott és még közelebb húzott magához, mire én a lábaimat megint köré fontam, hogy ne legyen köztünk hely. Aztán a szemébe néztem és le tudtam olvasni azt, amiben 100% biztos voltam.

Kedvelt engem. Akart engem.

Mégpedig most azonnal.

A kezeivel a hátamat simogatta, amitől majd megőrültem. A nyakamra tette a kezét és lejebb húzott magához. Én is a nyakára helyeztem a kezem és mégjobban elkezdtem játszani a hajával.

-  Sadie, Sadie... - suttogta az arcomra. Az Ajkai megálltak az enyémek előtt és készen álltam őket az enyémen megérezni. Egyre jobban közeledett, de mielőtt megcsókolhattuk volna egymást, elfordította a fejét és a nyakamat kezdte el puszikkal behinteni. Mikor már alig bírtam, két kezembe fogtam a fejét és kényszerítettem, hogy rám nézzen. Tőle akartam hallani, hogy szerelmes volt belém és hogy nem csak játszadozott velem.

- Lesz olyan, hogy "te és én " ? - kérdeztem emiatt. Egy vigyor került az arcára.

- Azt akarok, hogy könyörögj érte. - mosolygott féloldalasan. Kuncogva megráztam a fejem.

- Azt elfelejtheted! - gyengéden az ajkamba haraptam és éreztem, hogy Ash nem sokáig bírja. - De te hamarosan könyörögni fogsz. - provokáltam.

- Igen? - kérdezte egy vigyorral. - És azt hogyan akarod elérni?

Egy válasz helyett csak előrébb hajoltam és a fület kezdtem el harapdálni. Éreztem, ahogy megfeszültek az izmai és ahogy közelebb húzott magához. Lejjebb haladtam a nyakához, amire gyengéden ráhelyeztem az ajkaim, majd ezt az utat visszafele is megtettem, de ezúttal a fogammal is megérintettem a bőrét.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now