40.rész

5.1K 394 29
                                    

Egyértelműen a második választás tetszett jobban, de az csak még bonyolultabbá tette volna a dolgot Ash és köztem és ezt a cikksorozatot még be kellett fejeznünk!

-Én szalonnával betekert babot kérek levendulaszósszal, mellé pedig pirított krumplit.

A pincér elment, én pedig újra egyedül maradtam Ashel. Megjátszott mosoly került az arcomra.

-Igazad van, kell egy kis szórakozás. Örülök, hogy ezt megérted-még mindig kifejezéstelen arccal nézett rám-De ennek ellenére ez nem fog többet előfordulni, mivel ez a szórakozás nem kéne, hogy ártson a nővéremnek.

-Erre előbb is gondolhattál volna-mondta egy vállvonás kíséretében és úgy voltam vele, hogy mégis csak a lelépést kellett volna választanom.

A pincérlány visszajött és töltött mindkettőnknek vörösbort, amit valószínűleg Ash rendelt nekünk.

Valamiért elfogyott a levegőm. Fáradtan ittam egy kortyot a boromból és Ashre néztem, aki a kinti tájat bámulta. Oldalról is felismertem a szeme kékjét, ami tegnap még az én szemeim előtt csillogott. Ahogy ezek a kékek engem figyeltek. Ahogy ezek a kékek flörtölést sugároztak. Ahogy ezek a kékek kívánatosan felfaltak.

Ez tényleg csak egy kis szórakozás volt?

-Ez praktikus-szólalt meg halkan-Ha az ember nem tudja, hogy miről beszéljen a randin, akkor megszemlélheti a kilátást és arról beszélhet.

-Milyen mélyenható-ezzel most valami határozottra gondolt?

Csak vállat vont, mire én is a kilátást kezdtem el méregetni. Igazából tényleg klassz volt. Csak hát nem nagyon tudtam erre koncentrálni. A hasamban lévő csomók elnyomtak minden más érzelmemet.

Néhány percnyi kellemetlen csend után már vissza is tért a pincér az ételeinkkel. A rövid várakozás mindenképp egy plusz pont. Ahogy a kajámra pillantottam, megéreztem egy kis éhséget.

-Jó étvágyat-motyogta Ash, majd nekiállt enni. Magamban sóhajtva követtem példáját.

-Mit csinálunk következőnek?-kérdezte hirtelen, mielőtt ivott volna a borából. Tudtam, hogy a cikksorozatra gondolt, mégis éreztem valami jelentősebbet a kérdésében.

-Nem tudom-ezmiatt csak ennyit mondtam. Ash egy meghatározhatatlan tekintettel fordult felém. Mi a kibaszott életért nem tudtam semmit sem kiolvasni a szemeiből?

-Mit szólsz valami egészen újhoz, valami olyanhoz, amit még meg sem említettünk?

Felébresztette a kíváncsiságomat. Felvontam az egyik szemöldököm és vártam, hogy folytassa beszédét.

-The Ink-mondta halkan, miközben határozottan figyelt engem. Rögtön tudtam, mire gondolt. Mindkét tetkómat a "The Ink-ben" csináltattam.

-És valaki közülünk tetováltatja magát?-kérdeztem.

-Mindketten-mondta halkan és éreztem a kihívást a hangjában.

Mindketten? Akartam én már most egy újabb tetoválást? Akartam én egyáltalán még egyet? Volt már egyáltalán ötletem egy tetkóra, ami valamit jelentett is volna?

-Mit szólnál egy piercinghez?-javasoltam. Egy pimasz vigyor került a szájára és mielőtt bármit válaszolhatott volna, gyors megszólaltam-Nem. Nem olyan piercingek!-mondtam határozottan egy fejrázással. Perverz.

Erre még jobban elvigyorodott.

-Meg sem szólaltam.

-Nem is kellett-ettem tovább és be kellett vallanom, hogy valami fantasztikus íze volt. Ezután azon gondolkodtam, hogy hova csináltatnék piercinget. Valószínűleg néhányat a fülembe. Egy köldökpiercinget sosem akartam. Az orr az szóba se jöhet. Nyelvbe még álmomban sem csináltatnék.

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now