38.rész

5.6K 425 67
                                    

  -Kiflörtölted magad?-kérdezte hirtelen egy hang a sötétből, mire eléggé megijedtem.   

-Baszki, soha többé ne ijessz meg engem így!-indultam meg Ash felé, aki egy sötét sarokban állt a falnak támaszkodva egy sörrel a kezében. Higgadtan ivott egy kortyot és megvonta a vállát. 

Közelebb mentem hozzá, kivettem a kezéből az üveget és én is neki dőltem a falnak, majd egy húzásra megittam a felét. Szórakozottan nézett rám.

-Mivan?-kérdeztem tőle, mivel oldalról bámult. 

-Kérdeztem tőled valamit-mondta egyszerűen és visszavette a sörét tőlem, majd a vállával nekidőlt a falnak, hogy jobb kilátása legyen rám.

-Hogy kiflörtöltem-e magam? Csak nem féltékeny vagy?-haraptam lágyan az alsó ajkamba. Mozdulatlanul figyeltem őt és közben megpróbáltam kiolvasni valamit a szeméből.

-Én inkább arra gondoltam, hogy ha még nem flörtölted ki magad, akkor folytathatnád velem-erre libabőrös lettem. Gonoszan elvigyorodtam és végignyaltam a számat. 

-És miért épp veled?-provokáltam őt és én is neki dőltem a vállamal a falnak úgy, hogy egymás szemébe nézhessünk. Igazából már eldöntöttem a válaszom, de azért még hagytam, hogy egy kicsit fáradozzon értem. NEKI kellett felém jönnie. 

És ténylegesen el is dőlt a faltól és közelebb lépett hozzám. 

-Egyszerűen meg is mutathatom.

Mielőtt bármit mutathatott volna nekem, megint elvettem az üveget tőle és ittam belőle, közben pedig végig tartottam a szemkontaktust. Egy szórakozott mosoly került a szájára és újra vissza akarta venni az üvegét tőlem. Én gyorsan reagáltam és a hátam mögé dugtam. 

-Sadie-mondta vigyorogva, halkan és megforgatta a szemeit. Kinyújtotta a kezét és várta, hogy odaadjam neki a sört.

-Vedd el magad-suttogtam. Még egy lépést közelebb jött felém, átkarolta a derekam, majd hirtelen magához húzott. Annyira meglepődtem, hogy így akadálytalanul elvehette az üvegét tőlem. Vigyorogva ivott belőle úgy, hogy közben a másik keze még mindig rajtam volt. Kiürítette az üveget, majd simán elengedte, hogy az leeshessen a földre. A szemei csak engem figyeltek és ezmiatt alig tudtam normálisan lélegezni. Lassan megfordított, hogy háttal a falnak dölhessek. 10 centi sem volt köztünk és a keze még mindig a derekamon pihent, a másikkal pedig a fejem mellett támaszkodott.

Hagytam, hogy a tekintetem az arcán vándoroljon, egy kicsit lejjeb, majd vissza a szemeihez. Olyan kibaszottul szexi volt. A haja be volt lőve és egy fekete ingben volt, aminek az ujjai a könyökéig fel voltak tűrve. Láttam, ahogy az ő tekintete is vándorolni kezd a testemen és a szemeiben megcsillant a tűz. A kezével lassan felment a fedetlen bőrömhöz, majd a mellem alá.

Egyre közelebb és közelebb jött hozzám, miközben tartotta a szemkontaktust. Az ajkaira néztem és azt kívántam, most bárcsak erősen az enyéimre tapasztaná őket. Meg akartam kostólni őt.

Már olyan közel volt hozzám, hogy éreztem a lehelletét. Alig volt egy centire tőlem, mikor a fejét egy kicsit eldöntötte. Ekkor már nem igazán tudtam uralkodni magamon és meghúztam az ingjét. Közelebb húztam a felső testét az enyémhez, így teljesen elárasztott az illata. 

-Megmondtam, hogy egyszer könyörögni fogsz azért, hogy a Babem lehess-suttogta, majd levette a kezem az ingjéről. Hátrált egy lépést és úgy nézett rám, mintha bármelyik pillanatban nekem esne. És a fenébe is, nagyon is tetszett volna!

-Ne akard bemesélni nekem, hogy te ezt itt nem akartad-válaszoltam mosolyogva-De ha te visszavonulsz...-nem fejeztem be a mondatot, hanem csak eljöttem tőle. Hirtelen a hátamon éreztem a testét, a kezei pedig a hasamra vándoroltak. 

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora