37.rész

5.5K 404 57
                                    

-Le fogod nyűgözni Chaset-vigyorgott Ana, mikor végigmért engem. Ott ült a pink trónján (igen, volt egy pink trónja a szobájában) és elégedetten bólogatott.

Péntek este. Nemsokára fel fogunk bukkani a bulin. Úgy döntöttünk, hogy Ananál készülünk el, mert nálunk Brooke megint hisztit csapott volna. Ő még nem volt biztos abban, hogy eljön-e a buliba, de én viszont tudtam, hogy úgyis meg fog jelenni, csak hogy lecsekkolhassa a terepet. 

Megfordultam és a tükörben megláttam magam. Jó munkát végeztünk. A sminkem titokzatosan festett, Ana a legszebb göndöröket csinálta a hajamba, amik a vállamra hullottak és a szerelésem tökéletes volt.

Nem volt színes, de fekete sem. Egy kétrészes fehér. Egy rövid haspóló átlós vállpántokkal és egy magas derekú széles szoknya. Élénk és szexi. 

-Tessék-adott Ana egy pohár pezsgőt, amiből én hálásan ittam egy kortyot. Rajta természetesen egy szűk, vörös rövid szoknya volt, a hajában pedig tollak virítottak és persze csillógó fülbevalók egészítették ki. 

-És ki lesz a szerencsés ma este?-kérdeztem, majd ittam még egy kortyot. Megvonta a vállait. Ana gyönyörű, hűséges és maga a kedvesség volt. A fiúk sorban álltak nála, de ő hihetetlenül válogatós volt. Már nem is emlékszem mikor volt utoljára szerelmes. Mármint úgy igazából szerelmes.

-Senki? A két egyetlen jól kinéző srác ma valószínűleg Chase és Ash lesz. Az egyik a tiéd, a másik pedig egy seggfej. 

-Mivan Donnal? A félig kolumbiaival? Tuti volt bennetek valami közös. És nem is néz ki olyan rosszul-erre elfintorodott.

-Nem nekem való-egy húzásra megitta a pezsgőjét, majd harcrakészen nézett rám-Vamos Sadie!-felvettük a táskáinkat és a nyakkitörő cipőinket, majd lementünk az ajtóhoz. 

A pillangók a hasamban életre keltek.

*** 

A zene üvöltött, így csodálkoztam, hogy a szomszédok még nem panaszkodtak. És akkor még nem is voltunk a házban. Ana már majdnem elkezdett táncolni és már nekem is megjött a tánchangulatom. Ma senki nem fog minket lejuttatni a táncparkettről!

Kivéve Chaset talán, ha nagyon odateszi magát. Persze egy kicsit még mindig mérges voltam rá, amiért ez a Jane miatt felültetett engem. De mindegy, lehet, hogy tényleg csak barátok voltak. Ash és én is találkozgattunk néha és nekem soha nem jutott olyan az eszembe, hogy köztünk... Csak egy kicsit vonzónak találtam. De hé? Egyszerűen szexi volt, szóval ez minden normális lánnyal megtörtént volna.

Mégcsak a bejárati ajtónál voltunk, de máris flörtölni kezdtek velünk. Na ez jó lesz!

Bent először a bárpulthoz mentünk, ami egyáltalán nem volt valami könnyű, mivel az egész ház zsúfolt volt és a táncolók közt még át kellett valahogy jutnunk. 

-Két tequilashotot, por favor-rendelt Ana a srácnál, aki ma valószínűleg az italoknál volt felelős. 

-Egy olyan szépségnek, mint te bármikor-kezdett el rögtön flörtölni vele, mire alig tudtam visszafojtani egy kuncogást, miközben Ana csak megforgatta a szemeit. Letette a pultra az italokat és elhelyezett rajtuk egy-egy fahéjjal megszórt narancsot. 

Hála istennek! Nem bírtam volna sóval és citrommal. 

-A ma estére!-ordította Ana túl a zenét.

-Ránk!-ordítottam vissza neki, mielőtt lehúztuk volna őket.

-Táncoljunk!-húzott a táncparkettre. Még egy szám sem ment le teljesen, mikor Matt hozzánk csapódott és váltakozva táncolt velünk. Már rég nem szórakoztam ennyit!

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now