63.rész

4.1K 381 14
                                    

Másnap először is egy hosszú ölelésre volt szükségem Mattől. Már régen ölelkeztünk. Anaval vártak rám a szekrényem előtt és én meg szó nélkül hozzábújtam.

A tegnap délután és este egy kínzás volt nekem. Egész végig azon gondolkoztam, hogy vajon mit csinálnak most Ash és Dayna, hogy Ash jól érezte-e magát, hogy Dayna őrülten flörtölt-e vele vagy esetleg hogy Ash is flörtölt vele... A legrosszabb jelenetek játszódtak le a fejem előtt és mindegyiknél egyre jobban tört össze a szívem.

- Okééé Sadie. Két kérdés! Elősször is miért mindig te érsz be utoljára suliba hármunk közül? Másodszor pedig, most éppen mit csinálsz?

- Csak hozzád bújok. - motyogtam a pólójába, miközben még szorosabban szorítottam. Matt már évek óta a legjobb barátom volt. Annyira jó érzés volt, mintha védve lettem volna. Ana elnevette magát, engem pedig elfogott egy jó érzés.

- Mi van veled? - kérdezte Matt, mire hátra húztam a fejem, hogy ránézhessek.

- Álmos vagyok. Az élet kifáraszt.

Hirtelen Daynara vándorolt a tekintetem, aki vigyorogva sétált végig a folyosón. Na csak várja ki, hogy mit kap tőlem! Matt fogása tartott csak vissza, hogy elinduljak felé. Szerencsére nem jött közelebb hozzánk, mert akkor nem tudtam volna visszafogni magam. Tényleg meg kéne tanulnom kontrollálni az érzéseimet.

- Miért ölted meg Daynat a tekinteteddel? - kérdezte Matt.

- Nem is csináltam. - nem, nem voltam féltékeny.

- Mhm.

- Oké, Dayna felhívott tegnap este és megkérdezte, hogy rendben lenne-e, ha rányomulna Ashre, mert kedveli őt, ezenkívül pedig Ash megkérdezte tőle, hogy talalkoznak-e, hogy megcsinálhassák a cikk borítóját és ezt Dayna egy bizonyítéknak nézte arra, hogy Ash is kedveli őt és most nézd meg, milyen vigyorogva sétál itt! - potyogtak a szavak a számból. Nem tudtam leállítani az undorodó hangszínem, ezért most szégyelltem magam.

- És mi a probléma ezzel? Végülis te nem akarod Asht, vagy? - kérdezte Matt provokálva engem. Homlokomat összeráncolva néztem rá.

- Ezt meg hogy érted?

- Ahogyan mondtam. Vagy leszarod őket vagy csinálsz valamit az ellen, hogy összejöjjenek. - komolyan gondolta.

- Öhm perdon, - szólalt meg Ana. - de mióta akarjuk összehozni Sadiet Ashel? Azt hittem a Sadie-még-nem-tudja-mit-érez-pontosan fázisban vagyunk. - zavarodottan nézett rám. Nem csoda, hisz még egyszer sem mondtam ki hangosan, hogy szerelmes vagyok Ashbe.

Matt engem figyelt.

- Szerintem Sadie pontosan tudja, mit érez.

Ekkor Ananak beugrott valami és együttérzően nézett rám.

- De Brooke... Beszelned kell vele.

Kibújtam Matt karjai közül.

- De nem tudom megtenni! Hogyan kéne egyáltalán beszelnem vele? Meg fog ölni. Vagy legalábbis élete végig gyűlölni fog.

- Meg fogja érteni! - szólt Ana. Erre felvontam egy szemöldököm.

- Tényleg? Ana. Brookeról beszélünk. Brookeról! - néztem rá sokatmondóan, mire a szép arcán egy grimasz keletkezett.

- MUSZÁJ megérteni. - vigyorgott. Halványan elmosolyodtam, De megráztam a fejem. Először talán Ashel kéne beszelnem, hogy akar-e valamit tőlem. Apropó, ő hol volt?

Körülnéztem és megpróbáltam nem feltűnően megkeresni őt, de sehol nem tálaltam. Sóhajtottam egyet. Ez is egy olyan nap lesz, ahol nem fogom látni őt?

Damn Badbabe [Magyar fordítás]Where stories live. Discover now